- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
AdamP900 #16126 üzenetére
igen, a pénztelenség jellemző dolog. főleg így 20 éves kor környékén +/- 4
a mac javíttatásról nem tudok nyalatkozni. szerintem, ha az ember nem gondolja azt, hogy ennyi pénzért mindent túl él a gép, akkor simán bírja hosszú-hosszú évekig.egyszerűen laptopnál van pár olyan szabályszerűség, hogy szőrös ágyon nem használjuk, koszos asztalra nem tesszük le és nem használjuk órákig az ágyon/paplanon vagy az ölünkben, mert megsütjük ill. mindenképpen rongáljuk az élettartamot.
de ezek olyan dolgok, amik minden laptopra igazak.és érdemes(lehet) fél/1 évente elugrani vele takaríttatni és jóban lesz vele az ember.
egy rokonom pár éve örökölte meg fiától az ő C2D-s asszem 4 giga ramos hófehér macbookját.(használtan) a mai napig működik a rendszer miután u.ezeket jól megtanácsoltam neki is.
az egyetlen hibája 1 repedés a házon, ami sajnos szériahiba és gari lejártával már nem foltoznak.no, jó éjszakát.
sikerült hajnali fél10-re időpontot kapni a fodrászhoz@ #16127 Xero:
tudtam írás közben, hogy ez a sor magas labda lesz, de alapvetően egy átlag végfelhasználó jobb, ha nem kezd tutorialokat követve mindenféle változtatásokat eszközölni. én is sokat játszottam már az osx kinézetével, sőt windowson az xp ősidőkben hwsw-n des(order)-re karöltve dolgoztunk active desktoppokon(illetve próbáltam utolérni őt
), szóval én is egész jól benne vagyok a modding dologban, de ettől függetlenül soha senkit nem buzdítanék rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest