Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Clemi

veterán

Sziasztok!

Lassan eldobom az agyam! A TransMac-al már a 4. DL-es lemezem lesz selejt. Bármelyik dmg fájlt akarom vele felírni, először korrekten beolvassa a tartalmát, majd elkezdi az írás parancsra kitömöríteni utána pedig felírni (a folyamatjelző csík meg se mozdul) eljut a szövegben odáig, hogy a lemez lezárása, majd dob egy hibaüzenetet, hogy a lemez nem írható, vagy tele van, vagy out of memory.

Van valakinek ötlete mi okozhatja ezt? Bekavarhat a VMware és a VirtualPC jelenléte a gépen (nem fut egyik sem jelenleg)? Egyszerűen egyik képet se tudom ezzel a programmal kiírni.

Korábban sikerült néhány változatot kiírni a PowerIso-val, de azokat meg az iBOOT-al való indítsnál a lemezcserénél hiába nyomkodom az F5-öt nem olvassa be a lemezeket. Ha nem nyomok F5-öt, és verbose módban entert nyomok akkor elindul ugyan a lemezek beolvasása, de mindenféle hibaüzeneteket kapok, olyanokat amik elsősorban arra utalnak, hogy nem talál bizonyos fájlokat a telepítő amiket keres, ezért gondolom, hogy nem jók az eddig megírt lemezeim. Próbálta, többféle paramétert is megadni (-cpus=1 busratio=33 vagy PCIRootUID=1, esetleg kiegészítve a -x-el) de az eredmény minden esetben ugyanaz.

Találtam a Tonymacx86 fórumon leírást olyantól, akinek ugyanez a konfigja mint nekem (nekem Nvidia GTX460 a vidkari, neki ATI) az ő leírása szerint kezdtem el, de nálam nem megy a dolog.

Tudom sokmindent leírtam itt egyszerre, sajnos hiába olvastam el többmint 3e hsz-t, és hittem azt na milyen okos is lettem most, egy lépéssel sem jutottam előbbre az OSX-hez.

Kb ilyen képeket kapok.

Új hozzászólás Aktív témák