Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• attilav2

őstag

válasz tlac #38084 üzenetére

Most lefrissítettem még 1x a kext-eket, kikapcsoltam a whatevergreen-t, és az nvram |7C436110-AB2A-4BBB-A880-FE41995C9F82| boot-args résznél csak a -lilubetaall kapcsolót hagytam benn, a debug kapcsolókat (-v keepsyms=1 debug=0x100) etávolítottam, mert a végtelenségig folyt a szöveg a monitoron de a gui-t nem tudta betölteni, így viszont betöltött a Tahoe telepítő. A böngészőt kipróbáltam a recoveryben, működött. Nyomtam menüből egy restartot, pár percig tetszhalott állapotban volt szürke képernyővel befagyott egérrel mire rebootolt. Szóval van még mit csiszolni a tahoe/amd támogatáson.
    Azért oszd meg az efi-det, hátha abból tudok valamit hasznosítani, vagy akár 1az1ben használni, hátha növeli a stabilitást tahoe-n. A 10 és 12 generáció között nincs olyan sok különbség (a P/E magokat leszámítva) szerintem, így a te efi-dnek is mennie kéne nálam elméletileg(az i3 1200f-ben ha jól tudom csak P magok vannak).
    Egyébként itt megerősítik hogy ki kell kapcsolni a whatevergreen-t Amd / Tahoe esetén, de ezzel párhuzamosan fel kell venni a bootparaméterek közé a -lilubetaall kacsolót.

Új hozzászólás Aktív témák