Új hozzászólás Aktív témák

• attilav2

őstag

Sziasztok! Melóhelyi selejtezésből szert tettem egy giga b85m-hd3 r4 lapra és egy i3-4160 procira, beletettem az aláírásomban szereplő 2x4GB memóriát és Radeon RX550 vga-t. Az összefoglalóban levő leírásnak megfelelően elkészítettem windows alól a clover-es monterey netinstall recovery telepítőt. Be is bootolt ahogy kell 1080p-ben, a safarival teszteltem van e net, bejönnek az oldalak. Telepíteni egy amd radeon r3sl480g ssd-re szeretném(a lemezkezelő látja, megformáztam apfs-re). Ám amikor telepíteném a következő hibaüzenet fogad:

Külső linkek a képhez:
    Link1
    Link2
    Link3
    Erre mit tudok lépni ?
    Arch linux alatt a Quickemu (Qemu előtét script) segítségével könnyen létre tudtam hozni működő MacOS Monterey virtuális gépet, bár elég lassú (valszeg több ram kéne a gépembe mint 8 giga) ismerkedésre megfelel. Openbox ablakkezelőt használok tint2-vel, szóval nem memóriafaló kde/gnome/cinnamon/mate, de még így is elég sok ramot elszipkáz a MacOS vm.
    Esetleg próbákozzak opencore-os
    pendrive-val ?
    A qemu-s macos virtuális gépbe el tudok készíteni egy normál -nem netes- telepítőt, ha igen akkor hogyan írom ki a pendrive-ra, hogyan mutatom meg a vm-nek a pendrive-ot?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés