- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeeNiTTo
tag
Szisztok
mac -et telepíteni a laptopomra és ehez kérnék segitséget mert nagyon el vagyok veszve jelenleg
Két modszert probáltam, nem tudom hogy jol értelmeztem e a neten talált utasításokat1-es
letöltöttem a Hackintosh Zone High Sierra Installer-t
transmac-el egy külső hdd-t megformáztam majd a restored menüpontban kiválasztottam a letöltött dmg-t
utánna egy másik külső hdd-t is megformáztam transmacel
Biosban beálítottam a szükséges dolgokat majd bebootoltam az első hdd-ről
Hiba nélkül bebootol
Telepíteni is tudom a második hdd-re sikeresen végigmegy majd ujraindul a gép
Ezután csak az Installert érem el ujra(videón ami alapján csináltam ujraindult a gép és boot után az installer megjelent egy uj meghajó ,a rendszer)
nekem ilyen nincs
Bootolni csak azzal a hdd-vel tudok amin az installer van és csak telepíteni tudom
Ha csak a második hdd-t hagyom fent amire elvileg felment a rendszer azzal bootolni sem tudokmit csinálhattam rosszul vagy mit hagyhagytam ki??
2.es
windows alatt vmware workstationba futtattam egy catalina-t
Elindul a rendszer minden működik rajta
appstore bol letöltöm a frissitést utánna leszedtem az unibeast nevü programot
itt amikor a meghajtokat keresné ezt kapom: UniBeast installation requires a HFS-partitioned removable disk with at least 7 GB free.tonymacx86-on utánnaolvasva az unibeast nem támogatja a virtuális mac-et (mintha itt a forumon aztolvasstam volna korábban hogy másoknak sikerült)
a hdd-ket disk utility-ben megformáztam ugy is ezt kapom
Milyen lehetőség van még vmware-s mac en bootolhato usb-t csinálni??
(illetve appstore ban ami fentvan frissités az ilyen pár MB- s telepítő az jó hozzá??)
Az befolyásolhatja a dolgot hogy külső hdd-t használok és a laptopban lévő ssd-n még rajta van a windows??)
Sry hogy hosszu lett de teljesen kezdő vagyok szeretném kicsit tisztábban átlátni
laptop tipusa dell latitude e5430
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest