Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiley
addikt
Ezt leirom, hatha hasznos lesz masnak is aki nem integralt audio-t hasznal. Nalam mindig tiltva volt az integralt audio en egyszeruen nem szeretem oket. Szoval van nekem egy nem mai darab PCIe Maya44e kartyam, amit le kellett cserelnem, mert iszonyat zajos lett a jelenlegi alaplappal (P8P67WS). Vettem egy USB-s Scralett 2i2-t. Ez plug and play nem kell vele szenvedni es van fizikai volume is.
Kiszedtem a Maya-t, az megy majd at a PowerMac G5-be... es itt jott a pofara eses. Nem indult az OSX a Maya nelkul mert ACPIPlatform kernel panic-ra futott elejen. Ha beraktam a kartyat ment minden tovabb. Csinaltam ujra cache-t, termeszetesen elotte toroltem a Maya gyari driver-et. Kartya ki, megint kernel panic. Kartya ki, gondoltam bekapcsoltam az integralt audio-t ugyanis ilyenkor megvaltozhat a PCIe cimzes, bar ennek kicsi az eselye, hogy bejon... termeszetesen utana siman boot-olt. Ennek igy semmi ertelme, nem kell hang ahhoz, hogy a kernel elinduljon, foleg single user mode-ban. Mostanaban frissitettem a clover-t meg a configurator-t is, es mikozben nyalaztam a config-ot meglattam, hogy be van kapcsolva a fix audio. Amikor uj hw kerul a rendszerem ala, ez mar a 4 asszem amiota a jelenlegi telepitett Sierra van, mindig 0-rol indulok, es csak azt kapcsolom be ami feltetlenul szukseges. Szoval valamelyik frissites faszan default-bol bekapcsolta nekem ezt a szart.
A tanulsag ebbol, erdemes minden configurator frissites elott backup-ot csinalni a jelenlegi mukodo config-rol, aztan utan osszevediffelni az update utan. Azert kezdtem el hasznalni a configurator-t, mert baromi kenyelmes vele a driver-eket es magat a clover-t frissiteni, de ez szemet huzas volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest