- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
OKÉ, most már konkrétan sírok!
Újra próbáltam csinálni, most nem TMx86-al. Inkább megint egy vaníliás kulcsot, ahogy Mr.C leírta, most már az installert sem tudom beindítani.... pedig próbáltam mindent úgy beállítani ahogy találtam. Pedig most csak IGP-ről beszélünk (a 5850-es kártyák még mindig nincsenek benn)
ami nem teljesn ül:
"3 CLOVER telepítés de nem a működő mac-re, hanem az usb-re kell telepíteni! (Sztem ezért is kaphattál hibaüzeneteket). Fontos, hogy van olyan, hogy customize, amin belül neked kell tudni, mi kell és mi nem.
4 mindent amit letöltöttem rámásolom a telepítő usb-re (nem az EFI-re!), Hogy meglegyen. Ez azért kellett, mert csak egy gép volt nálam és ha meghal, nincs azonnal rescue.
5 diskutil mount EFI
6 itt már kell lennie CLOVER foldernek, ha nincs, akkor nem jó. Ide behúzod azokat, amik kellenek."3- szerintem az USB-re telepítettem, azokkal a beállításokkal, amit feljebb linkeltem.
4- mit töltöttél le és másoltál rá? ez nem világos....
5- ez megvolt (és az előző is)
6- Van clover folder, de az EFI particióban (vagy nem tudom minek hívják) az "Installer Osx.... " partición csak a OSX APP van meg vlmi EFI backupsSzóval bármit bárhogy csináltam eddig, a gép kiakadt, legtöbbször 51-es hibakóddal (alaplapon a kijelző mutatja ezt) ami jelentése elméletileg: "memory initialization error occurs" azaz amikor a fehér almalogó kijön, az alaplap erre vált, szép lassan megy a csík egy darabig, aztán restart szerű történik, vagyis inkább eltűnik a kép a monitor kiirja hogy "no signa" a képernyő fekete marad. Most ez komolyan akár RAM hiba is lehet? (sok gépem volt, sok hibával, de RAM hibám még sose) vagy vlmi kext hiányzik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Autós topik
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Trollok komolyan
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest