Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
OKÉ, most már konkrétan sírok!

Újra próbáltam csinálni, most nem TMx86-al. Inkább megint egy vaníliás kulcsot, ahogy Mr.C leírta, most már az installert sem tudom beindítani.... pedig próbáltam mindent úgy beállítani ahogy találtam. Pedig most csak IGP-ről beszélünk (a 5850-es kártyák még mindig nincsenek benn)
ami nem teljesn ül:
"3 CLOVER telepítés de nem a működő mac-re, hanem az usb-re kell telepíteni! (Sztem ezért is kaphattál hibaüzeneteket). Fontos, hogy van olyan, hogy customize, amin belül neked kell tudni, mi kell és mi nem.
4 mindent amit letöltöttem rámásolom a telepítő usb-re (nem az EFI-re!), Hogy meglegyen. Ez azért kellett, mert csak egy gép volt nálam és ha meghal, nincs azonnal rescue.
5 diskutil mount EFI
6 itt már kell lennie CLOVER foldernek, ha nincs, akkor nem jó. Ide behúzod azokat, amik kellenek."3- szerintem az USB-re telepítettem, azokkal a beállításokkal, amit feljebb linkeltem.
4- mit töltöttél le és másoltál rá? ez nem világos....
5- ez megvolt (és az előző is)
6- Van clover folder, de az EFI particióban (vagy nem tudom minek hívják) az "Installer Osx.... " partición csak a OSX APP van meg vlmi EFI backupsSzóval bármit bárhogy csináltam eddig, a gép kiakadt, legtöbbször 51-es hibakóddal (alaplapon a kijelző mutatja ezt) ami jelentése elméletileg: "memory initialization error occurs" azaz amikor a fehér almalogó kijön, az alaplap erre vált, szép lassan megy a csík egy darabig, aztán restart szerű történik, vagyis inkább eltűnik a kép a monitor kiirja hogy "no signa" a képernyő fekete marad. Most ez komolyan akár RAM hiba is lehet? (sok gépem volt, sok hibával, de RAM hibám még sose) vagy vlmi kext hiányzik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tlac