Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sad_Vamp

őstag

OKÉ, most már konkrétan sírok! :W

Újra próbáltam csinálni, most nem TMx86-al. Inkább megint egy vaníliás kulcsot, ahogy Mr.C leírta, most már az installert sem tudom beindítani.... pedig próbáltam mindent úgy beállítani ahogy találtam. Pedig most csak IGP-ről beszélünk (a 5850-es kártyák még mindig nincsenek benn)

BIOS beállítások
    Clover EFI

ami nem teljesn ül:
    "3 CLOVER telepítés de nem a működő mac-re, hanem az usb-re kell telepíteni! (Sztem ezért is kaphattál hibaüzeneteket). Fontos, hogy van olyan, hogy customize, amin belül neked kell tudni, mi kell és mi nem.
    4 mindent amit letöltöttem rámásolom a telepítő usb-re (nem az EFI-re!), Hogy meglegyen. Ez azért kellett, mert csak egy gép volt nálam és ha meghal, nincs azonnal rescue.
    5 diskutil mount EFI
    6 itt már kell lennie CLOVER foldernek, ha nincs, akkor nem jó. Ide behúzod azokat, amik kellenek."

3- szerintem az USB-re telepítettem, azokkal a beállításokkal, amit feljebb linkeltem.
    4- mit töltöttél le és másoltál rá? ez nem világos....
    5- ez megvolt (és az előző is)
    6- Van clover folder, de az EFI particióban (vagy nem tudom minek hívják) az "Installer Osx.... " partición csak a OSX APP van meg vlmi EFI backups

Szóval bármit bárhogy csináltam eddig, a gép kiakadt, legtöbbször 51-es hibakóddal (alaplapon a kijelző mutatja ezt) ami jelentése elméletileg: "memory initialization error occurs" azaz amikor a fehér almalogó kijön, az alaplap erre vált, szép lassan megy a csík egy darabig, aztán restart szerű történik, vagyis inkább eltűnik a kép a monitor kiirja hogy "no signa" a képernyő fekete marad. Most ez komolyan akár RAM hiba is lehet? (sok gépem volt, sok hibával, de RAM hibám még sose) vagy vlmi kext hiányzik?

Új hozzászólás Aktív témák