Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Számomra ez a Lost Ark teljesen ismeretlen volt, annyira nem ismeretem hogy azt hittem az ARK-nak valami kiegje, amíg meg nem néztem, hogy ez bizony egy teljesen másik játék...
Szeretem a Diablo féle Hack&Slash-t, és a WoW féle MMORPG-t is, így adott volt hogy ezt a játékot ki kell próbálni.
Alapjában véve a koreai, kínai, japán játékokat utálom. Manapság nem szép ilyet írni, de egyenesen taszít hogy az összes férfi karakter úgy néz ki mint egy nő és kb. úgy is viselkedik, bezzeg a nők meg atom kemények, mindegyik. Illetve ami még idegesít, hogy minden másodpercben nyög valaki, mindenki nyögve beszél. Visszatéve a Lost Arkra az elején a kikapcsolás határán voltam, kifejezetten zavart hogy Morpheus minden mondatát nyögéssel kezdte... De aztán mégis tovább vittem. És nagyon jól tettem!
A látvány elképesztő. Tudom hogy már régi az Engine, de nagyon odatették magukat a "Traning" pályákon. Tetszett nagyon. A harcrendszert szokni kell, hiányzik nagyon az autoattack, bízom benne hogy javítják. Már kedzek ráérezni a skillekre is, tudom mikor mit érdemes elnyomni, az elején még csak ész nélkül püföltem az éppen aktív képességet.
Valami hihetetlen mennyiségű kihívás vár az Achievement őrültekre is mint amilyen én vagyok. Gyűjtögetés, felfedezés, szörnyvadászat, stb.. A Dungeonok is tetszenek. És hát a Bossfightok. Nagyon bejönnek!
Egyenlőre nem tervem hogy nagyon belemélyülnék a játékba hiszen úgyis wipe lesz induláskor, így szerintem most abba is hagyom lvl 20-asként. Majd akkor akarom kimaxolni amikor már élesben megy.
TUTI VÉTEL számomra!
Viszont az kicsit zavar hogy tárgyakat kereskedőktől nemigen lehet venni. Illetve van pár fajta és kész. Craftolás egyébként lesz benne? Illetve amire kíváncsi vagyok az az endgame tartalom. Egyenlőre nincs infóm róla, de bízom benne hogy akkor kezdődik igazán a játék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest