Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Az a gond, hogy én kb csak délután tudok 1-2 órát játszani és este lenne pár órám de akkor már lehetetlen belépni mert head startos fullos szerveren vagyok február 8. óta.
Tehát amíg ez így van ennyit is fogok tudni haladni/játszani.

Estére lesz az több is, tegnap valami 30k környéke volt Zinner meg Kadan este 8 körül és többi szerver is minimum 7-15k közt volt.
Valaki össze számolta mindegyik szerveren és majdnem 300k ember várt csak a sorára.
Meg ahogy látom amikor játszok, rakás ember ott fut a falnak karijával hogy ne dobja őket ki a játék.
Hát kösz ezektől se lehet belépni mert ki se lépnek soha én meg nem is hagyom itt a gépet ha lépek innen több órára..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Alkoholista nevelde
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- sh4d0w: Nyitlocker
- PlayStation 5
- VR topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest