Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti66
senior tag
Én meg nem úgy érzem mintha szinezné a zenét,egyszerűen betudom annak,hogy egy utas hangszorókészlet van benne.Ettől fügetetlenül ,ha nagy felbontású zenével van etetve q.rvara jó.Van jó erős tere és közép tartománya is.40-től 80-ig fajsúlyos sub 120-200hz ütős kick bass közép tartomány majdhogynem egyenletes,magas nem szúrós.Az igazi át ütő brutál erő,mintahogy mások is írták fél hangerő felett jön meg,nagyon,nagyon minimal torzítással.Én,mondjuk csak ilyen sima tartalom fogyasztó vagyok,tehát nem hardcor gammer,de azt azért állítom,hogy ez tényleg nem a legalja cucc.Zárójelbe megjegyzem,hpgy 3 éve vettem az MM-be 60k -ért..
Nem volt kérdéses a megvétele,de most,hogy eltelt 3év,most azt mondom 90- 100 -at ha újra ki kellene adnom érte,én újra hajlandó lennék
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Sorozatok
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest