Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
Ezt értem és elfogadom de ez nem erről szól (sajnos vagy szerencsére ez most nézőpont függő). Kellően nagy népharagot generál ez a nyilvánvaló pénzbeszedés és közelednek a választások...
Nem azért van sok halálos baleset mert a Lehel piacnál balra fordulok, vagy mert a Bécsi útról balra bekanyarodok az Praktikerbe vagy mert a Józsó körútnál balra megyek vagy újpesten fel mernék kanyarodni a felüljáróra... és ez csak pár pénzszedő állomás.
Az autópályán a leállósávon előzők nincsenek kiszedve, az belsőben önkéntes rendőrt játszó phasok sem, sem a keménykedő 1,6 tdi oktáviások akik 0,2 cm követési távolságot tartanak mert nagyon feltartod őket. De én amiért a tök üres M35-ön 149-el mentem utánam kell küldni az elfogó autót (az is csak pénzbeszedés volt) mert életveszélyes huligán vagyok.Persze legyen szigor, meg a szabályok betartatása fontos de jó lenne olyannal foglalkozni ami valóban a baleset megelőzést szolgálja és nem a nettó pénzbeszedést.
mod:
gzbotii: Persze egy idő után sok minden rutinná válik. Ez hátrány is amellett hogy előny. Figyelni kell meg nem árt ha kiteszi a közútkezelő ilyenkor a forgalmirend változás táblát.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
rbalint88
addikt
Azert ha beszopaz egy ilyen otvenezres csekket majd, szerintem te se leszel ilyen hangos. Vagy max a sirankozo oldalon...
Nem a buntetessel van baj, hanem a mertekevel. A behatudott atlagfizetes harmada-negyede a semmiert az eros tulzas. 5-10 ezer lenne ezert jogos MAX, mert a legtobb ember szerintem nem direkt szegi meg ilyen esetben a szabalyt, hanem elbambul, siet stb. -
Qru
MODERÁTOR
Nincs felhatalmazásuk hozzá, az a fő probléma (azon kívül, hogy nyilvánvaló népnyúzás/pénzlehúzás az egész). Ennyi erővel az önkormányzat sebessegét is mérhetne. Telecseszik 30-as táblával az egész kerületet és dől a lóvé. Vagy akár én is kiállhatnék ilyen alapon sebességet mérni. Azért ez nem így működik. A szabályok betartatása állami monopólium és annak is kell maradnia.
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
válasz sfefe #240351 üzenetére
K Norbi elfogult nagyon sok mindennel.
Semmi baj nincs a Kayabával, én is azt vettem mindkét japán autónkhoz, sőt, a Jazz-hez kapható toronycsapágyak közül egyedül az övék ér valamit.
Mágus2-től olvastam talán egyszer, hogy a KYB kicsit kevésbé lágy, de ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom, mert a Honda a H&R rugók miatt is keményebb, mint gyári valójában, a Suzuki futóműve meg eleve vetekszik egy szekérével.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- E91 blog 2. rész
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lightyear - befektetési app
- Sorozatok
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs