Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #298561 üzenetére
Nekem ilyen fekete élvédőm van, ápol és eltakar, mert egy jó 3 ajtóshoz illően a MiTón is le van verve a fényezés.
Az átlátszónál attól félnék, hogy előbb-utóbb megsárgul.A sötétbarna autón nem is feltűnő:
-
HoaryFox
őstag
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin #298512 üzenetére
Viszont nehogy unatkozzak matrica - váltó olaj és mosás után vettem észre, hogy gyújtásra kerreg a kesztyűtartó. Hát, hogy szakadna le a kedves német mérnöknek az alsónadrágja aki megtervezte a zsalut. Természetesen utol ért ami szinte minden H-n előjön, eltört a mozgatófül a zsalun, ~1500Ft hozzá az erősített fül csak épp lesz egy féldélután a kibontása, hogy tudjam cserélni.
Erősen agyalok kap valami fémlapkás McGuyver erősítést és akkor a gond végleg letudva. -
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #298315 üzenetére
Ó, nálunk majdnem minden autóval volt valami. A gyerekkori egyik Volvo 343-asunk alvázszámából kihagytak egy karaktert, a WagonR-t lefokozták 4 személyessé, és miután nagy nehezen kijavították, Euro 3 lett a 4-ből, a Jazz-nél nem jegyezték be a rugót, most meg a MiTo évjárata…
-
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #298305 üzenetére
A Lanciáét még mi is várjuk, de a tavalyi esetből okulva nem lennék meglepve, ha nem sietnék el.
A MiTo ugye kereskedésnél volt, ki volt vonva a forgalomból január közepéig, így csak 11 hónapot kellett fizetni. De mire ezt kiszámolták és értesítettek, hogy mennyi lesz, addigra egy hónapja lejárt már a határidő.
Az Ypsilon szintén neppernél volt, és idén februárban lett visszahelyezve hála az óracsoportos mókának, úgyhogy várjuk türelemmel, mennyi lesz a 10 hónap. -
Qru
MODERÁTOR
-
kisza25
félisten
válasz
Micsurin #297613 üzenetére
ezért is siettem vezérlést cserélni a seatban, hiába 27ekm-t futott, de a 10 év, az 10 év. Nekem megért 120eFt-ot, hogy nyugodtan alszok és ebben ugye a vízpumpa+ víz + munkadíj is benne volt
Reggie0: Fater most csináltatott egy fotelt, pont ma hozzák meg, 3 éve vett egy kanapét, de most jött rá, hogy kellene neki hozzá egy fotel is, persze az a kanapé/ fotel már kifutott, de most legyártottak neki 1db fotelt ugyanazzal az anyaggal, mint azt a korábbi kanapét, mondjuk 220eFt volt, de ugyanolyan -
Zizmand
aktív tag
válasz
Micsurin #297466 üzenetére
Üresben enyhén a kuplung pedálon tartva a lábadat érezni fogod, hogy remeg. Ismerős szerelő úgy szokta ellenőrizni a lendkereket, hogy teljesen kinyitott bal első ajtónál, az ajtó legfelső sarkát megfogva nem szabad remegést érezni. Nekünk ez mind megvolt, amikor már végét járta a lendkerék.
-
tboldi
nagyúr
-
kisza25
félisten
válasz
Micsurin #297312 üzenetére
na frankó, akkor szerencséd volt
Ha már opel: insignia szélvédőmosót feltöltöttem, nézem hiányzik a víz a kiegyenlítő tartályból, rátöltöttem, párom használta, ránéztem, megint hiányzott, megint rátöltöttem, megint használta, most nem fogyott.
Remélem csak levegős volt a rendszer vezérlés/vízpumpa csere után, víz tiszta benne, alatta nincs víz, nem füstöl, olajnak nincs fagyálló szaga, motor oldala csak picit olajpárás, remélem nem hengerfej, mert akkor kidobom -
válasz
Micsurin #297312 üzenetére
Hú... na ezt akkor egész jól megúsztátok! 👍
Akkor nyugi lehet ebből a szempontból jópár évre.@#297322norbert1998
benézünk az égéstérbe
Én tegnap belenéztem, de szerencsére csak a kanndallóéba. Ott szépen lobogott a tűz. -
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Micsurin #297282 üzenetére
Innen indultunk: "Nem autónak, hanem motornak szánnám", de egy átlag mobilgarázst autóra méreteznek, amiben több motor is elfér. Lényegesen nagyobb, mint 2×3 méter.
A lakásfelújítós topikban gyakori kérdés a lemezgarázsok párásodása, alulról a betonlemeznél bejövő víz, illetve úgy általában a vizesedés, penészedés, magas páratartalom. Nagyon soktényezős dolog a párásodás, előre nemigen lehet megmondani, hogy valami fog-e párásodni.
De a motortól is sok függ. Egyik srác 3-4 éve vett egy Keeway 125 ccm váltós motort, kimondottan ridegtartáson van, télen, nyáron a lakótelep parkolójában áll. 1-2 helyen van csak rajta felületi rozsda, de egy sem a vázon, csavarokon. Viszont motoros berkekben a kültéri ponyvát mindenki szidja. A fentről jövő vizet nem engedi be, de száradáskor a lentről jövő pára megreked alatta, mert nem szellőzik át. De ugyanez a tapasztalat az autós ponyvákkal kapcsolatban is.
A szilikagél ott segít, ahol a párának nincs utánpótlása. Egy autóban is csak akkor van értelme, ha amúgy nem ázik be. De amikor már a szőnyeg alatti szivacsban áll a víz, akkor az halott seggére a meleg puszi.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Micsurin #297264 üzenetére
Robogóból szoktam kivenni az akkut. Általában havonta egyszer, ahogy eszembe jut, ráteszem okostöltőre 2-5 napra, ahogy eszembe jut.
A 4 kilónyi szilikagél kb 2 nap alatt telítődik, abban a párás időben viszont úgy egy hét, mire szabad levegőn eléri az egyensúlyi nedvességállapotát, ami magasabb, mint száraz időben.
És kb lószart nem ér. Párás időben egy garázsban (kb 30 m^3) egy lakossági páramentesítő napi 2-5 liter vizet kivesz a levegőből attól függően, mennyire intenzív az utánpótlás.Ha a garázs párásodik, jobban jár, ha egyszerűen fel sem teszi az ajtaját. A motor direkt napfényt így sem kap, nem csapódik ki a pára, ellesz magában. A porral szemben meg egy rossz lepedővel, paplanhuzattal kell letakarni, mert az alatt nem reked meg a pára. Én csak az ülést szoktam letakarni, tavasszal első utam a mosóba vezet.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #296944 üzenetére
👍
órasöprés, vészfékre vészvillogó
Ezeket a MiTo is tudja alapból.
…………………………………Egyébként az olajcserét követő ~1000 km után úgy fest, hogy a csoda Ravenolból alig pár cl hiányzik. A gyári Seléniából 2-3 dl-t is megevett a T-Jet ennyi alatt.
Pedig specifikációban és gyári jóváhagyásokban elég közel állnak egymáshoz, mindkettő 5W40 és ACEA C3, csak a Ravenol PAO+észter alapú, a Selénia meg hidrokrakkolt.
(Most jutott eszembe ellenőrizni.) -
-
Micsurin
nagyúr
-
Zizmand
aktív tag
válasz
Micsurin #296879 üzenetére
Amúgy nem aggódnék, hogy ennyitől hengerfejes lenne a motor.
Nálunk az 1.9 PD Passat hűtőfolyadék nélkül megcsinálta a Gödöllő-Miskolc távolságot és utána még 5 évig használtuk gond nélkül az autót. (Nem voltam ott, amikor beszart az autó, telefonon próbáltam tanácsot adni, de ami desztillált vizet időnként beöntöttek, a kiegyenlítő tartályba, az azonnal ki is folyt.)
-
grizlisandor
veterán
válasz
Micsurin #296841 üzenetére
Ez inkább általános probléma, vagy sosekopel érzékenyebb?
Én azt olvastam, hogy érdemes a használt autó deknijét leugrasztani, kitakarítani, megnézni ki lakik a szívókosárban, mert ki tudja hogy nem cserélgették az olajat a motorban.
Pirosnak levetettem, de mint kiderült kár volt, tényleg cserélgették benne a motorolajat. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Micsurin #296827 üzenetére
Ó b+, nem túl bíztató. Reméljük időben szólt még. Toyota-nál is van gond ebből, hogy későn szól. Bezzeg a Suabru. Az megfőzi magát még akkor is van benne kellő víz.
Jah ha már Subi, utánam a szervizben volt egy bugeye WRX. A tünet: néha felvillan az olajnyomás lámpa. Tesztkör, minden oké. Mennek egy hegyesebb karikát, hát kiderült, hogy annyira kevés olaj volt benne, hogy tempósabb kanyarokban már nem tudta felszívni az olajat a pumpa. Nem tudom mit lett, mert nem vártam ki a végét de egy biztos: olcsó nem.
-
426os
őstag
válasz
Micsurin #296765 üzenetére
Nem rémlik, hogy írtad volna: Otthonról indulás után vagy hazaérkezéskor durrant el a cső? Ha indulás után, akkor kizártnak tartom, hogy bármi baja lett, de ha rendesen meleg volt a motor, akkor is kicsi az esélye, lásd az én példám.
A fb posztokra nem feltétlenül hagyatkoznék, sokan azt sem tudják, hogy mit vezetnek.
Megcsinálja a kereskedő, aztán használd, nézegesd a vizet/olajat, hogy fogy/keverednek-e és ha bármit tapasztalsz, zaklasd újra. Érdemes lehet dokumentálnod képekkel a kiindulási állapotot, csak a biztonság kedvéért. -
kisza25
félisten
válasz
Micsurin #296754 üzenetére
Ibiza kellett volna, egy 1,6 szívó, azok elmennek 300-500ekm-t
Qru: azért nem, csak nem kell kapkodni, az 1,4-1,6 seat ibiza, fabia, golf, leon, polo 2M Ft-ig van jópár és nem rohadósak (kivéve kerékív elől, ha nem volt takarítva, meg ha törve volt)
A 2008-2009- es seat ibiza sporton egyiken sem volt rozsda, a 2011 patka volt, a 2013- as kadmium színűek a csavarok
Egyik sem ette se az olajat, se a vizet, az egy 150ekm+ volt a másik kettő 120ekm+
A mostani 30ekm
Új hozzászólás Aktív témák
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Xbox One
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mesterséges intelligencia topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest