- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
tomazin #83905 üzenetére
Értem, köszönöm szépen!
Nem tudom nálam mi a baj, de mára már hagyom. Nem működik
Ugyan azt csináltam most amit mondtál most telefonon is kipróbáltam, és ott sem adta be automatikusan a másodikat! Vagyis beadta de 0!
Lehet azért mert átneveztem?
Ezt láttam leírva a metamask oldalán is azóta, ott azt írja, addig megy el ez az automata account hozzáadogatás, amíg nem jön egy 0 egyenleges account, onnantól megáll és már nem ad hozz még ha van is utána olyan amin van pénz!
(már nem tudom linkelni)
Kitudja hanyadik accountot csináltam több mint 2 éve, az az account ami kéne nekem lehet a 3. vagy a 4. akkor viszont ba...hatom.Na meg a másik szépség a dologban. a telefonomon a kimentett ilyen cucoknál, találtam még egy 12 szavas recovery kulcsot, és nem tudom mihez való és a poén, hogy a metamask nem fogadja el. (ez egy fotó és érdekes, hogy az 1. és a 12. szó ugyan az (lehetséges ilyen))
Megkeresnélek privátban, ha nem okozok fáradalmat neked.
Holnap melóból írok majd.
Amúgy 4 után végzek akkor majd neki esek valahogy. Az SSD-t ha rárakom a gépemre és felismeri mint külső vinyót. Onnantól fogva az azon lévő firefoxot megnyitja úgy ahogy az azon a vinyón azzal az OPP-al volt, úgy hogy egy másik gépben van, másik oprendszerről?? Vagy másoljam le? Vagy ez hülyeség? Kell, hogy az az OP fusson ami volt?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Autós topik
- Fujifilm X
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest