- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Freeman007 #999 üzenetére
lementi az elmúlt x percet
Elsőre nem sikerült pontosan értelmezni a feladatot.Ha megfigyeled miként működik a Twitch és a többi streaming platform, vagy csak sima videó megosztó platformok többsége, akkor adott intervallum hosszúságú, jellemzően .ts kiterjesztésű videó szegmenseket küld neked. Mivel közvetlenül egymás után kerülnek lejátszásra, így egybefüggő anyagnak tűnik (valójában nem az).
Esetedben sem lenne más feladat, mondjuk 10 másodperces, vagy akár 1 perc hosszú szegmentált állományokat kellene folyamatosan létrehozni - akár a memóriába, ha van ott elég hely - és ha nem érkezik részedről igény azok (utólagos) archiválására, akkor dobja el őket.
-
baloo79
tag
válasz
Freeman007 #995 üzenetére
Esetleg a SimpleScreenRecorderrel is tehetsz egy próbát, elvileg csomagkezelővel fel tudod tenni.
Igaz, ő nem egy billentyű, hanem gyorsbillentyű lenyomására (pl. Super + R) tud rögzítést indítani, ismételt lenyomásra pedig leállítani. -
PociAti
őstag
válasz
Az OBS valószínűleg tudja.
Nekem adott billentyűre elindul a felvétel, ugyanarra le is tudom állítani. Időzítve még nem próbáltam, de annyi mindent tud, valószínűleg ez is menne.
Vagy scriptet írsz rá, ami elindítja és X idő után kilövi. -
BoB
veterán
válasz
Állítólag az OBS tud ilyet, de én magam nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest