Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir
üzenetére
Végül a nagy hőségben felröpítettem "Cinmanó Szonyicskát" (18.2).

Eleddig szépen fut, habár az elején előfordult, hogy videokártya-driver telepítése, illetve váltása után a rendszer indítás nem ment végig a login-ig, de egy restart megoldotta, utána "kijavította magát" a rendszer. Az Intel microcode firmware még nem okozott gondot.
Már csak a ventilátorok pörgésén kellene lassítani. A TLP-n kívül mit javasoltok az energia menedzselésére?
Illetve, amit így hirtelenjében még leltem meg; az asztali elemek, ikonok méretét hol tudom megnövelni?
-
lev258
veterán
válasz
Dhampir
üzenetére
Tudod egy baj van ezzel az elgondolással. Egyáltalán nem biztos, hogy az általuk kiválasztott kernel (amire vakon ráböktek), amit elég kevés hardveren tesztelnek, valóban jól működik. Könnyen lehet, hogy a javításai komoly bug-okat javítanak, pl. nekem a dual-VGA-s gépemen így volt.
-
válasz
Dhampir
üzenetére
Nekem ezt csinálta a 18.1 telepítéskor egy alkalommal, de reboot után többször nem. Nem tudom, miért csinálta, de így nem is érdekelt tovább.
(#7853) colomb2
Lassan én is kinövök a disztróhopperkedésből.....kéne egy kis idő a Debian 9-re, azt szeretném belakni most már rendesen, de ettől kíváncsiságból úgyis felrakok érdekes disztrókat.
Múltkor valami japán ninjás disztró piszkálta a fantáziámat.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon