- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alcsi69 #14089 üzenetére
Jaja, mostanában sok helyen szembe jön új Asus/Acer notiknál ez az Intel RST-t hiányoló probléma is, de Linuxnál is olvastam, hogy BIOS-ban ki kell kapcsolni valami VMD-t...Ha egy igazi home user szembesül ilyen gonddal, kb semmit nem tud kezdeni a gépével, de azok sem, akik tesznek bele egy új NVMe SSD-t és egyszerűen nem látja a rendszer. Elég durva bugok ezek valóban!
Ilyenek miatt is vagyok úgy vele, hogy se től régi, se túl új gépet nem vennék!
Jó öreg ws vagy pro üzleti notikkal sosincs semmi gondom! Dell Precision M4700-at még az se zavarta, hogy nem kompatibilis nVidia VGA drivert raktam fel rá, ment vele simán.
Próbáltam közben más Linux distrokat is, openSUSE látja a billt, viszont ez meg a külső billt és a hangkarit nem.
Néha ezeken is elcsodálkozom, mikor olvasom, hogy Debian alapún nem megy valami, próbáld az Arch vonalat vagy Fedora, etc....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ford topik
- NBA és kosárlabda topic
- Nyaralás topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Classic / Xbox 360
- Netfone
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest