- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
K0zm0
aktív tag
válasz
Frawly #13309 üzenetére
Ahhoz nem Optibay-t meg SSD-t kell venni, hanem csipketerítőt vázával, és azzal takarni le a gépet. Esetleg virágfölddel.
Ez most megkoronázta a napomat!
Nem mellesleg nekem is van egy öregecskébb ThinkPad-em. Azt hiszem 2013-as gyártmány, hasít mint a körfűrész a Mint-el ami rajta van.
Nem mellesleg azért kedvelem a hasonló konstrukciókat, mert ha bővíteni akarod pl. akkor nem kell kihámozni a héjából a billentyűzet felől, hanem csak lepattintom a megfelelő alsó burkolatot és már lehet is szerelgetni. -
válasz
Frawly #13309 üzenetére
De egy gépnél, ha csak 756 MB RAM-ig lehet bővíteni, és még csak IDE csatlakozó van benne, annak még SiS nélkül is intő jelnek kéne lennie, hogy 202X-ben már bottal se kéne piszkálni. Ahhoz nem Optibay-t meg SSD-t kell venni, hanem csipketerítőt vázával, és azzal takarni le a gépet. Esetleg virágfölddel.
Nem idén volt ez szerencsére, mert Mint 17.3 került rá, én mondtam az embernek, hogy egy használt laptoppal jobban járna, 40-ért már egész jók vannak, de végül is nem akart netezni rajta, csak a melójával kapcsolatos dokumentumok kezeléséhez kellett a gép. Valójában a net lett volna nagyon szűkös azon. Annyira nem akartam szétberhelni, hogy a belső csatlakozót cseréljem, így áthidaló megoldásnak optibay is megtette.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest