Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Frawly #13289 üzenetére

Bár én 32 giga RAM-os, 4 mag 8 szálas i7-re, meg 128 giga RAM-os, 64 magos Threadripperre is pálcika WM-et tennék meg terminálos megoldásokat. Ha egyszer ez a hatékony, ez a leggyorsabb, akkor ez.

No látod erre mérget is vettem volna! :D

Annyi infót találtam, hogy tesóm sokat keresgélt és pont volt egy gyártói refurb gép 1300 dolcsiért, így jóval ár alatt vette. Nem hülyeség ezekre a gyári refurb gépekre vadászni, mert ilyen szintű gépeknél a Dell tuti nem fog a vadiújnál rosszabbat kiadni! Asszem most is valami ilyesmit vadászott, de most USA-ból rendelni....időben majdnem ugyanolyan, mint Kínából. :(

Na, 32 gigába már a Cinmanó jövőbeli verziói is elférnek, igaz épp hogy csak

Reménykedem is bennük, mivel a Cinnamon 4.x is szignifikánsan kevesebb erőforrást igényel, lehet az 5.x már energiát is fog termelni, ha bebootol.

Minap én is rájöttem, hogy ha van gyártónak saját webshopja mondjuk Amazonon, érdemes onnan rendelni! Délben rendeltem egy egeret és másnap reggel ott volt Germanyban a címzett kezében és futárral együtt alig volt több, mint ha itt vettem volna egy webshopban. :K (persze ez nem refurb egér volt, de ugyanolyan, mint ami 5 éves napi folyamatos használat után megnyekkent)

Amiben talán még GPU-nál mindenképp előrelépést fogsz érezni, az nem csak az újabb médiacodec-ek hardveres kódolása, hanem pl. mivel támogatja a Vulkant, ezért a Wine-féle DXVK alapot használó DirectX-es játékok is kisebb overheaddel futhatnak.

Fasza! Nem is bánnám, ha AMD lenne, mert ott könnyebben eligazodom ezekben a terascale x, GCN meg egyéb dolgokban. De egyébként nVidia drivert is pillanat alatt meg lehet találni, ahogy írod is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés