- Matteo005: 9800X3D
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
de-nem-baj
csendes tag
válasz
joecontra #699 üzenetére
Ahogy a windows8-ban is útálat tárgya a mozaikos felület, úgy az ubuntut is elszarták az unity felülettel. A mintes fiúk ezt próbálják kikerülni kétféle módon is. A mate az ősrégi gnome2 felújított változata és egészen prímán működik nálam (kivétel a firefox módosításai, amikkel képtelen vagyok együtt élni). A cinnamon egy merőben új fejlesztés, ami sajnos még ezer sebből vérzik, de amin jól látszik, hogy van jövője, ha még dolgoznak rajta a fiúk pár évet.
Nekünk, felhasználóknak az lenne a legjobb, ha a windows és az ubuntu nem ökörködne tovább. Vissza a kályhához és kész.
Fradi81: Szerintem nem kell gyorsabb gép matéhoz. Nekem van egy öreg 486-os 2 gigás gépem alaplapi nagyongyenge videóval. Tökéletesen fut rajta. persze én nem aktíválok soha semmilyen effektet. Azok lehet lassabbak lennének, ezt nem tudom. Miután az ember gyorsan ráun (sőt, megcsömöröl) ezekre a hívságokra, értelmetlen őket használni. Így viszont nincs is miről beszélni a sebességükkel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest