Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Elbalf@szkodtam az egészet, már az elején. Nem a rendszernek volt problémája, hanem én voltam a hülye. Amikor csatlakoztatni akartam a fejhallgatót, dobott két MAC címet, ugyanazon néven( csak volt egy LE) én azt hittem, hogy itt, valahol van a házban még egy ilyen füles, így erre csatlakoztam. Nem erre kellett volna, hanem az LE nélkülire. Mert egy volt az eszköz, két címen( gondolom kihangosító, vagy mikrofon, vagy mit tudom én.) Manjaron vettem észre, hogy iszonyatosan benéztem ezt a történetet.
Semmi baja sem a Mintnek, sem az adapternek, természetesen. Teljesen stabil.
Amikor elsőnek próbálkoztam vele, kerestem is a dobozon a MAC címet, hogy melyik az enyém, de rájöttem, hogy ilyen lényegtelen infókat már nem írnak rá a dobozra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon