- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Mostanában túl gyakran mennek félre a dolgok, csak úgy maguktól :-(
Én nem akarok sokat, csak amit a lassan 30, mínusz az utolsó pár év alatt megszoktam: egy működő rendszert. És nem hiszem, hogy 2026-ban sokkal melósabb beállítgatni mindent, mint mondjuk '97-ben volt... Inkább az van, hogy nem is lehet beállítgatni.
Szóval a lényeg az, hogy nem akarok egy 30 éve fejlesztett rendszer használhatóvá tételére semennyi időt sem fordítani, mert ha nem működik úgy, hogy feltelepítem, és működik (régebben így mentek a dolgok: talán egy kicsit melósabb volt összerakni egy desktop rendszert, de ha rászánt az ember pár órát, akkor atom stabil volt - ezért szerettem) , sőt, rendszeresen új baromságokkal lep meg, akkor egyszerűen nem éri meg két naponta fél napig a hibák megoldását keresni, amíg nem jön valami újabb hiba, mert akkor már inkább Windows, az tulajdonképpen ehhez képest egy stabilan műkdő valami már rég - csak nem szeretem ;-)
A tesztre vett kis AMD-s gépemmel is csak szívok, egy hét után elővettem: egyszerűen nem linux kompatibilis. De mondhatom úgy is, hogy a linux-nak komoly gondjai lettek a grafikus driverekkel... Windows - tökéletes, linuxot meg telepíteni sem sikerül rá (pedig telepítettem már a linuxos szerverünkről tftp-vel bootolva, soros konzolon keresztül veterán DEC RISC gépre is linuxot, szóval azért el szoktam boldogulni az ilyesmivel ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon