Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Uby: "a rendszer lőtte lábon magát", ugyi mióta mondogatom neked (is), hogy a Linux sz@r, de nem hiszel nekem...! :DDD

Szal a nagy eszemmel kitaláltam, hogy a Wayland/Sway kísérletekhez a rollingolás akár jobb is lehetne mint egy Deb, meg amúgy sem szeretek mások által összebigyult cuccot használni, tehát...
    Manjaro alapokon Sway 0-ról. Ami változott, nincs Waybar, sajátja a Swaybar felokosítva (hangerő egérgörgővel még nincs megoldva, de van rá gomb varrva, oszt még gondolkodok rajta), terminál a Foot (ügyi, és igen, müxik a Ranger image preview a Sixel függvénnyel), indítónak alap Bemenu, gyk. mindenhez a Sway saját megoldása használva (az Expertek ezt úgy híjjják hogy pure Sway). Ami még megoldásra vár, hogy Swaylock ébresztéskor nagy sötétséget mutat, és csak a tényleges bevitelnél van visszajelzés, ami kicsit zavaró, még ezen is agyalok kicsinykét...
    Héjnak maradt a ZSH, már csak azért is, mert rátaláltam a baromira zseniális zsh-vi-mode pluginra, ami nem annyika, mint a BASH vi módja, hanem tényleg, mintha egy az egyben a Vimben lennél, őrület! :C :R
    Pálcika farigcsálók előre, remek időtöltés hideg téli estéken (meg éjszakákon át)! ;)

Új hozzászólás Aktív témák