Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fatpingvin

addikt

Sziasztok!

egy számomra elég ismeretlen terepet jelentő kérdésben szeretnék némi támpontot kapni: Debian Stable, testing backports repók bekapcsolva, felfrissítve 12-re.

WM Openbox, Adwaita theme (neofetch szerint tehem és icons is), szóval default, ebbe nem nyúltam bele. a grafikus file manager PCManFM, a problémám pedig a következő: a frissítés átállította a file managerben az ikonok kinézetét a korábbi megszokott pergamensárgáról valami szemkiverően gusztustalan világoskékre. általában nem érdekel de ez most nagyon bántja a szememet.

Tudnátok segíteni nekem valami támponttal hogy hogyan lehet ezt a förmedvényt valahogy visszacsinálni? mivel nem tudom hogy mi okozta a változást ezért nem tudok elindulni sem, az összes keresésre csak az Openbox theme átállításaira futottam ki de az meg ugye triviális, nem azt keresem hanem hogy ezt az ikonklészletet hogyan lehetne valami user-defined dologra rögzíteni ami tűrhetően néz ki.

Köszi előre is!

szerk: jobban megnézve, a lxpanel menüjében is elbarmolódtak a korábbi ikonok. feltételezem valami ikon metacsomag frissülhetett, a kérdés továbbra is ugyanaz: hogyan lehet ezt visszacsinálni?

Új hozzászólás Aktív témák