Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

- 

LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

CPT.Pirk

üzenetére
						Nem csak h. nem volt gyors a netinstall, jellemzően előjött pl. a driver hiánya probléma a net elérésénél. Ugyan be lehetett neki kézzel adni drivert...
Oppa, milyen igazad van! Pont így szívtam a kezdetekkor én is, gyakorlatilag a hálókártyát nem ismerte fel, épp Win7-ről áttérőben szembesültem ezzel, mire összejött...szerintem egy ilyentől egy normális ember sírva visszaszaladt volna Win-re, de én akkor már tudtam, hogy úgyis működni fog.
 Asszem a Mint Maya akkor már meg is volt, miután már a Debian is működni kezdett, szép nyugodtan formattáltam is a Windowst a HDD-ről.Engem a régi csomagok sosem zavartak, mivel a gépeimet sem, a Cinnamon-Nemo párost is azért frissítgetem a legújabbra Debianon, mert azok kezelését már nagyon megszoktam Mint-en. Különben meg miért kéne rohadt frissnek lennie, anno a desktop sem volt AAA játékra kihegyezett gép, most meg a HP 8570p meg a Dell M4700 sem mai csirke.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont tesótól nemsoká kapok valami desktopot, nem tudom milyen VGA meg CPU van benne, de majd jövök Linuxos game kérdésekkel biztosan. Túl vacak gép csak nem lesz, igaz neki gyenge volt és öt Ryzen 9-es procijú gépre cserélte. Van is még 3 db 3900X eladó neki...., rájött, hogy nem kell 6 gépet összekötni mégse!

tedd el a linket: https://cdimage.debian.org/cdimage/unofficial/non-free/cd-including-firmware/
Köcce!
 Sajna mindent elrakok, ami hasznos, csak éppen sose lelem, mikor kéne!Már lecuppantak amúgy....

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
 - Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
 - Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
 - Teszt [Linux] A Flatpak
 - Bejegyzés MS Office365 Linuxon
 - Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
 - Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
 - Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA

- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Dacia topic
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - One mobilszolgáltatások
 - Spórolós topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - BestBuy ruhás topik
 - ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
 - Motoros topic
 - További aktív témák...

- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
 - Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
 - TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Asszem a Mint Maya akkor már meg is volt, miután már a Debian is működni kezdett, szép nyugodtan formattáltam is a Windowst a HDD-ről.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)