- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
K0zm0
aktív tag
válasz
Vasti74 #83602 üzenetére
Ízlések és pofonok, de én (nem csak én) eléggé viszolygok attól, hogy bármilyen célból megadjam a bioteriai azonosítómat bármihez. Tudom-tudom, térfigyelő kamera meg arcfelismerés, de akkor is. Ahol jelenleg én élek még az igazolvány megújításához is levették az ujjlenyomataimat, az összeset és attól is eléggé kellemetlenül éreztem magam.
Pár éve találtam erről a témáról egy elég informatív videót, de nem jut eszembe a címe sajnos...Erről eszembe jutott egy rendszergizda története a mindenféle kulcskarikás-jelszó generálós softwareről: tömören a cégbe bevezették a fent említett jóságot, hogy elejét vegyék az alkalmazottak feledékenységének (saját maguk által beállított jelszónak), és hogy emeljék a kiberbiztonságot. Történt ugyanis, hogy a jó dolgos emberek ezeket a jelszavakat megjegyezni nem tudták és szépen felírkodták maguknak cetlikre(!) amiket szépen kitűztek maguknak az irodában a falra(!).
Mondanom sem kell, hogy ha nem írták fel akkor b*szhatták, és még néhánynak a cetlit is sikerült elhagyniuk amit sejtünk mihez vezetett.
Végül sorstársunk meggyőzte a managementet, hogy a régi rendszer kevésbé rossz, de legalább nem történtek nagyobb bakik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest