Új hozzászólás Aktív témák

• csixy

addikt

válasz tordaitibi #77552 üzenetére

"Minden tiszteletem annak aki elkezd konzolbol felepiteni egy Pure Archot, de mi az ertelme? hacsak nem ez a hobbija."
    Ez már nem annyira szükséges. Hisz itt van a Calam arch telepítő. Kb úgy működik, mint egy live iso. Én is annyira kapisgálom , mint Ti, de azért kukkantsatok bele:
    Calam-arch telepítő.iso
    Ugyanannyit kell hozzá kapisgálni mint bármelyik más telepítőhöz. A live iso botolása után egyből csatlakozzatok a wifi-re. De telepítés közben 11%-nál és 59%-nál, meg 60%-nál ne vágjátok bele a tomahawkotokat, hanem várjatok türelmesen. Mentes lesz a Manjaro boot-grub baromságaitól. Lesz egy pure-arch szerű telepítésetek. Lehet választani 8 féle ablakkezelő közül, akár cinnamont is, vagy xfce-t, vagy akármit. Újraindulás után a /etc/pacman.conf fájlban commenteljétek ki a multilib-testing tároló két sorát egy-egy #-ttel és indítsátok újra a gépet. Ne felejtsétek el bekapcsolni az AUR támogatást a pamac -ban. A pamacnak ugyanolyan ikonja van mint a linux mintben a frissítőnek. Nekem ez nagyon bejött és tiszta arch-om van kínlódás nélkül. Már swájci bicskát is csináltam vele: [swájci bicska] .

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés