- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- skoda12: Webshopos átverések
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
ubyegon2 #77532 üzenetére
Járt már nálam pár sérült/döglött partíciós táblás eszköz, HDD, de leginkább USB stick és SD kártya. Valahogy az összes ismerős megtalál a szarjaival. Egy kivételével "javítható" volt mind, arról az egyről utólag derült ki, hogy nem a partíciós táblát vitte el a pusztulat, hanem az eszközt... 90%-ban adatokat is lehetett menteni, mióta a TestDisk-et megismertem, kicsit egyszerűbb a dolog.
Amúgy ha szeretnél egy Vargháné & Tsa. Co. LTD. által kreált gyönyörűséget, egy atom stabilan működő 235W-os AT-m még rejtőzik valahol. Egy P2-es Cerkáról bányásztam ki és csak azért működik atom stabilan, mert legfőképp nehezéknek használtam, bekapcsolni még terheletlenül sem mertem.
ui.:
Nekem már hiányoztál. NEM FÉLREÉRTENI! Egy színfoltja vagy a topiknak és még segítőkész is, csak nem mindenki érti elsőre a stílusod.
#77538 madrac:
Ne hidd, hogy csak a liunux alapú OS-rek tudnak "érdekességeket" produkálni. Futottam már bele W10 telepítéskor olyan maflásba, aminek a megoldása órákba telt. Csak UEFI-ben akart telepedni, de UEFI-ben nem látott háttértára a telepítőn kívül, legacy-ben látta a háttértárakat, de nem volt hajlandó telepedni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest