Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

válasz cigam #76805 üzenetére

lspci:

korábban volt már neten, és a gazdája szerint is csak egyszer csinálta, hogy nem ment fel a netre, de akkor újraindítás segített. most nem.

viszont nem lett magyarabb tőle, sőt inkább angolabb. bár nem emlékszem pontosan, telepítéskor mennyire volt magyar, annyira mélyen nem mentem bele

a telepítésről tényleg csak annyit tudok mondani, hogy amikor sokadik live indulás után találtam egy gombot, ami telepítette, nagyon megörültem, hogy nem kell odaadnom vele a pendriveomat. ilyen módon lett telepítve, erről semmi mást nem tudok mondani.

én tényleg csak lesek a linux láttán, mint nagymama a Boeing pilótafülkékéjében, amikor keresi, hogy melyik gombbal jön be a barátok közt. kényszermegoldás volt a linux, ezen a vason más nem futna el. és a tulaj ehhez képest is teljesen láma, a példánál maradva ugyanaz, csak süket és vak nagymamával :U

úgyhogy minden segítség jól jön... :R

viszont nekem tetszik, ha lesz időm és igényem új kihívásokra, teszek virtuális gépre egyet, hogy megismerjem.

(#76809) májkimiki

valamikor a telepítés utáni első indulások körül volt egy ilyen menü, ahol kiválasztottam, hogy magyar, és utána (részben?) az is lett, és van is magyar és usa billentyűzete zászlóval, de a menük már mindenhol angolok és azt a felületet sem tudtam soha többet reprodukálni
    de az angol nyelv a legkisebb gond, a képeket már tudta nézegetni a gazdája, és ha netezni is tud, soha többé nem nyúl rajta semmihez.

Új hozzászólás Aktív témák