- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
Kenderice #75032 üzenetére
OMV topik első hsz-át olvasd át. A telepítés lényegében next-next-next-finish. A belakás egy laikusnak "munkásabb" és jobb lett volna, ha először nem az éles, hanem egy virtuális gépen próbálkozol. (az éles OMV-m előtt vagy 5 VM-t csesztem szét, mire megtanultam.
)
A v4-ben volt még az extras-ban Transmission, a v5-től megszüntették, elsősorban Docker-ből lehet telepíteni (gyűlölöm!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Illetve lehet parancssorból is és ott tényleg egy config file-ban kell megadni neki az eléréseket.(#75033) Synaptic:
Ez miatt nem vagyok hajlandó telepíteni az 5-öst! A 2.28 óta OMV fut a NAS-ocskámon, de ha ragaszkodnak a Docker-hez, akkor búcsúzok tőle. Inkább összeszenvedek egy Ubuntu-server-t, (ez a tipikus nehéztüzérséggel a verébre esete (Samba asztali és notebook felé és NFS megosztás EGY nyomorék Pi2 mediaplayer-nek + torrent. ENNYI a NAS-om feladata)) vagy CLI-ből telepítem a TM-t (a config-ot meg kibányászom a 4-esemből) de nem vagyok hajlandó szopni a Docker-rel. VM-ben nagy nehezen felkínlódtam egy TM-t, de működésre bírni már nem tudtam. Értem és megértem, hogy nem tud és nem akar felelősséget vállaln ia külsős plug-in-ekért, de menjen a fejlesztő a zivataros p*********a!
(#75045) Synaptic:
A v4-ig volt az extras-ban, de kivették (meg még nagyon sok mindent)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest