Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz Kenderice #75032 üzenetére

OMV topik első hsz-át olvasd át. A telepítés lényegében next-next-next-finish. A belakás egy laikusnak "munkásabb" és jobb lett volna, ha először nem az éles, hanem egy virtuális gépen próbálkozol. (az éles OMV-m előtt vagy 5 VM-t csesztem szét, mire megtanultam. :D )
    A v4-ben volt még az extras-ban Transmission, a v5-től megszüntették, elsősorban Docker-ből lehet telepíteni (gyűlölöm!!!!!!!!!!!!!!!!!)
    Illetve lehet parancssorból is és ott tényleg egy config file-ban kell megadni neki az eléréseket.

(#75033) Synaptic:
    Ez miatt nem vagyok hajlandó telepíteni az 5-öst! A 2.28 óta OMV fut a NAS-ocskámon, de ha ragaszkodnak a Docker-hez, akkor búcsúzok tőle. Inkább összeszenvedek egy Ubuntu-server-t, (ez a tipikus nehéztüzérséggel a verébre esete (Samba asztali és notebook felé és NFS megosztás EGY nyomorék Pi2 mediaplayer-nek + torrent. ENNYI a NAS-om feladata)) vagy CLI-ből telepítem a TM-t (a config-ot meg kibányászom a 4-esemből) de nem vagyok hajlandó szopni a Docker-rel. VM-ben nagy nehezen felkínlódtam egy TM-t, de működésre bírni már nem tudtam. Értem és megértem, hogy nem tud és nem akar felelősséget vállaln ia külsős plug-in-ekért, de menjen a fejlesztő a zivataros p*********a!

(#75045) Synaptic:
    A v4-ig volt az extras-ban, de kivették (meg még nagyon sok mindent)

Új hozzászólás Aktív témák