Új hozzászólás Aktív témák

• daninet

veterán

sablon kérdés 100X volt de bedobom:
    windowshoz mostmár eléggé értő embernek tartom magam de totál tele lett vele a tököm és nagyon tetszik a linux...nagyon sok ember használja,jó közösség megfelelő támogatottság stb.
    amire nem találtam még választ de gyanus:
    kde és gnome más programokat bír el? szóval vannak programok kde-re és gnome-ra külön? vagy úgy általában linux kernel függő és elfut bármilyen felületen?
    Photoshop megoldható valahogy (gimp kizárva, PS kell a munkáimhoz, legalább cs3)?
    CAD programok emulálása lehetséges? (IE és quicktime függő, tanulmányaimhoz kell)
    Vagy egyszerűbb egy virtual box-ba XP-t telepítenem és abból használni a CAD programokat és PS-t? nemtudom linuxos virtualbox milyen bajokkal jön (felbontás, gyenge emulálási teljesítmény stb.)
    tudtok linkelni nekem valami leírást ami összehasonlítja a fő linux disztribúciókat? a wikipediás táblázatok nem mondanak nekem semmit. nem tudok dönteni mostmár ubuntu (nagyon sokan használják), suse (állítólag windózról jövőknek nagyon júzer frendli),
    mandrake (ezt is sokan mondták kezdőknek, habár nemtudom mi pl ubuntuhoz képest a különbség) között. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés