- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Ismerkednék Linuxal, ezért Windows 10 mellé felraktam egy Manjaro KDE-t. Pontosan úgy néz ki, hogy egy 120 GB-s SSD-n van a Windows és a második 1 TB-os HDD-ből hasítottam le 100 GB-nyit a Linuxnak. Bár elég régi az alaplapom (AsRock Z68 PRO3-M), már tudja az UEFI-t, ezért a rendszer abban van. Egyébként működik is, bár így a Manjaro nem túl virgonc (próbáltam az SSD-ből kihasítani 4GB-nyi helyet, oda raktam volna a swapot, de nem tudott annyi helyet felszabadítani). Ami eléggé zavar, hogy ha egyszer a Windows 10-et indítom, akkor átírja a boot menüt az alaplapon (WTF?), így ahhoz hogy ismét megjelenjen be kell menni a BIOS-ba, akarom mondani az UEFI-be. További problémám hogy a grub szerkesztése magas nekem, keresgéltem már de általam értelmezhető leírást nem találtam (csak annyit szeretnék, hogy ne a Manjaro legyen az első helyen és/vagy ne induljon automatikusan).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest