Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plasticbomb

addikt

válasz lev258 #65202 üzenetére

Synaptickkal megkerestem a csomagot, installaltam, s teljesen ugyanazt csinalta mint a steam_latest.deb.

Viszont miutan felhivtad a figyelmem a padoka ppara, csinaltam megint egy gyalut (hogy ez ne legyen annyira idegesítő, ezért kellett a masodik particio ahova ment a steam könyvtár, meg pl abtext fájl ahova elmentettem pár ppat, illetve a chrome installere (deb). S még az előző szivokorokbol az amdgpu-pro tar is.). Szoval most csinaltam egy gyalut, nem adtam semmi ppat hozza, csak az alap updatek futottak le. Majd amdgpu-pro fel, stema fel, steamlibraryt felcsatoltam, megmutattam a steamnek, bekapcsoltam a protont, 3.16.6 ra állítottam, s elinditottam a WoWst. S most fut. Feltettem a radeon-profilet, szabalyozni a ventit, s jatszok.

Gyakorlatilag erről az állapotról most kéne lőni egy képet, s erre rafrissiteni a kernelt, s az opendriverst, s meglesni, mit szól hozzá.

Ez a kitérő egyébként azért jutott eszembe, mert remlett, hogy errort dobott a pro telepítés build fazisban 4.20 alatt. Ma, munka közben ahogy ezen merengtem, gondoltam egyet, s most kipróbáltam. Szal gyakorlatilag akarhonnan nézzük, még mindig jó ötlet feltenni a pro drivert, hátha az megoldja.

Most viszont... Játszok kicsit végre. Majd jövök még.

Ui: a chrome nincs fent csomagtárolóban?
    Nevermind, megtaláltam.

Új hozzászólás Aktív témák