- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
ubyegon2 #65048 üzenetére
A KDE a fejlesztők szándéka szerint simple by default, powerful when needed. Előbbivel lehet vitatkozni, utóbbival talán kevésbé, de az is igaz, hogy bonyolultnak sem nevezhető, inkább csak zavaró lehet a sok beállítási lehetőség. Elsőre anno én is eltévedtem, és sok mindent hülyeségnek tartottam sokáig, pl. minek van az ablakok fejlécén egy pin? Aztán amióta két monitort használok, rájöttem hogy az egyik leghasznosabb dolog, vagy amit eleinte kikapcsoltam a fenébe, a yakuake, a legördülő terminál is nagyon kényelmes. És rengeteg ilyen dolog van benne, amíg nem használja az ember, sok vizet nem zavar, de ha kell, nagyon kényelmes és gördülékeny használatot tesz lehetővé.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest