- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Üdv, egy kis problémám lenne, és segítséget szeretnék kérni. Mivel kissé ideges vagyok jelenleg, ezért légyszi nézzétek el, ha kicsit idegesen fogalmazok.
Évek óta tesztelgetek már linuxot, így annyira nem ismeretlen számomra, mélyebben persze nem értek hozzá, még ha volt is, hogy két évig csak az volt a rendszerem. Mint például a grub, amire most szükségem lenne.Összeraktam egy új gépet, a régi ssd-t pedig linuxnak szántam. Általában úgy telepítek, hogy minden egyéb háttértár le van húzva a gépről, csak az marad amire a rendszer megy. Most ezt nem tettem meg, mert az új ssd-m amin a windows 10 van az M.2-es, így nem szereltem szét miatta a gépet - és be is szoptam.
Szóval azon az ssd-n egy win10 van. A régire pedig egy LinuxMint 18.3-at telepítettem. Mivel most szokásomtól eltérően voltam annyira idióta, hogy megbíztam a gyökér fejlesztőkben, ezért hagytam hogy ő partícionálja meg a lemezt, és telepítsen, nem pedig magam konfiguráltam, ami hiba volt. Így a grub fogta, és szépen belebarmolt a másik rendszerbe, szétkúrta a win rendszerindítását, a linuxot tartalmazó ssd-t lehúzva nem indul a win
Persze indításkor sem választható, nincs a menüben. Most komolyan, áhhh...
inkább le sem írom mit gondolok.
Hogyan tudnám újra elindítani a win-t?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest