- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
CPT.Pirk #43728 üzenetére
Kedves kollégám, CPT.Pirk
A fiammal most beszéltem egy perce telon a kedvét nem akarom elvenni, hogy linuxot akarjón használni, én inkább most örülök hogy érdekli végre, ez nektek köszönhető főleg és köszönöm is most itt eszt is meg mindenkinek.
A 8Gb-os pendrájáról neki ez nem sikerült bootolni és mondtam neki hogy F11-et nyomjon és bejön a biosa boot menüje és válassza ki hogy pendrájáról induljon a gépe.
A bios uefi-e?, buta a kérdésem ezért bocsánat, mit mondjak a fiamnak?
A régi hagyományos bios-nak a neve, mert idáig nem foglalkoztam ilyen mélységben biossal?
A lényeg én biztatom öt hogy ne adja fel semmi képen.Keves kollégám, (#43730) Syl Ere a hozászolásodra reagálnék mint szülő.............
A fiam szerencsémre eléggé makacs is tanulásban is kitartó típusú.
A nagy szerencsémre igen igaz az állításom mert sosem kell noszogatnom ezért....
A lényeg írod és mondod is gépen nincs OS igen direkt nincsen mert, így engedtem csakis meg hogy gépet vegyen saját zsebpénzéből.
Tehát most aszt mondod akkor bármelyik linux telepítővel elbír még egy kisiskolás gyerek is.
Hát biztosan igaz is tényleg de fiamnak nem bootol a pendrájáról, pedig én a távolból biztatom is hogy ne add fel........
Mit is csináljon és hogyan...
Üdv, István László
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest