Új hozzászólás Aktív témák

• qwertly

addikt

Kivagyok a linuxtol :W tényleg úgy halottam hogy beton biztos most meg csak úgy fagyokat,hogy csak pislogok.Nagy nehezen felmet a cedegára a Battlefield 2142 el is inditom de csak be villan egy fekete képernyő és kész.A totem média lejácórol eltűnt az összes kapcsológomb,van a tv hangja de nincsen a játékoknak.DE a legfájobb,hogy internet hol van hol nincsen,a tálcán muttaja zölden az ikon hogy van kapcsolat de mégsem megy a firefox :W.A tévékártyához amin van rádió kerestem valamilyen progit itt kaptam egynek a nevét de az olyan kis nyomi,hogy a windozhoz képest szégyen és belöni sem tudtam..Akor nem tudtam beálitani a teletexet a tv kártyán,és nem beszélve állandón faggyó programokról.És még most sem tudom,hogy nekem ha nem kell jelszót beírnom internet kapcsolatnál akor eternet vagy dsl kapcsolatom van?Lehet,hogy a manrika megy a kukába helyet jön a ubuntu vagy a suse de nem adom fel ennyi hiba után sem :) hátha fog a linux még nálam is hibátlanul működni nem csak a linux guruknál :D.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés