- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
Az antiX gond nélkül betöltött a desktopon, a NET beállítással volt kis gondom, mert kézzel kellett buherálni, de most megy.
CPT.Pirk
Ettől féltem, hogy a HW hiba lesz felhozva. A HDD-t 100%-osan vettem alig pár óra volt benne. Memtest nem volt, de megnézem mitlehet tenni proci ellenőrző jó volna. Köszi a linket. Melyiket töltsem le? Esetleg ezt, "**Memtest86+ V5.01 (27/09/2013)** Pre-Compiled Bootable ISO (.gz)" gondolom cd-ről lehet futtatni?Fenyő
Fogalmam sem volt mire való az alterna, de kipróltam, lehet, hogy a telepíteni is lehetne tóla?! A youtub-val nincs csíkozás az SMPlayernél meg egyáltalán nincs gond, de köszi megnézem a pepperflast és fresplayert is. A System Prof... gyakorlatilag PC Info (CPU, VGA, Szenzorok, Sytem stb..mutatja)Iscariah
Kicsit rosszul esik, hogy ilyet mondasz a PB notikról,mert elég sokat szenvedtem vele.
joecontra
Telepíteni a HDD hibája miatt nem tudtam, de nyáron ki lett cserélve és utána szervízben is volt, ott csak az optikai meghajtó hibáját állapítottak meg, azért nem bootolt. Most is sok Linux LIve-CD-t megnéztem (Zorin, PCLinucOS, WattOS, Elementary, Sparky, Bodhi, Linux LIte, Debian, Manjaro, Mint, ezek működtek) és többség most működött, nem úgy mint tavaly, mert az tényeg szívás volt,a többség el sem idult.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Battlefield 6
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promótálja az AMD az X3D-s CPU-it
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Gyúrósok ide!
- Hobby elektronika
- Autós topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Home server / házi szerver építése
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest