Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux kezdőknek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32895) teleahocipöm


teleahocipöm
senior tag

Az antiX gond nélkül betöltött a desktopon, a NET beállítással volt kis gondom, mert kézzel kellett buherálni, de most megy.

CPT.Pirk
Ettől féltem, hogy a HW hiba lesz felhozva. A HDD-t 100%-osan vettem alig pár óra volt benne. Memtest nem volt, de megnézem mitlehet tenni proci ellenőrző jó volna. Köszi a linket. Melyiket töltsem le? Esetleg ezt, "**Memtest86+ V5.01 (27/09/2013)** Pre-Compiled Bootable ISO (.gz)" gondolom cd-ről lehet futtatni?

Fenyő
Fogalmam sem volt mire való az alterna, de kipróltam, lehet, hogy a telepíteni is lehetne tóla?! A youtub-val nincs csíkozás az SMPlayernél meg egyáltalán nincs gond, de köszi megnézem a pepperflast és fresplayert is. A System Prof... gyakorlatilag PC Info (CPU, VGA, Szenzorok, Sytem stb..mutatja)

Iscariah
Kicsit rosszul esik, hogy ilyet mondasz a PB notikról, ;) mert elég sokat szenvedtem vele.

joecontra
Telepíteni a HDD hibája miatt nem tudtam, de nyáron ki lett cserélve és utána szervízben is volt, ott csak az optikai meghajtó hibáját állapítottak meg, azért nem bootolt. Most is sok Linux LIve-CD-t megnéztem (Zorin, PCLinucOS, WattOS, Elementary, Sparky, Bodhi, Linux LIte, Debian, Manjaro, Mint, ezek működtek) és többség most működött, nem úgy mint tavaly, mert az tényeg szívás volt,a többség el sem idult.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux kezdőknek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.