Új hozzászólás Aktív témák

• teleahocipöm

senior tag

CPT.Pirk
    Öszintén a Debian Gnome3 tetszett, írtam is, de az csak hibaüzenettel indult, nem töltött be a gnome teljesen, a KDE nem igazán jött be. A Gnome ram-használata, így hibás betöltéssel 120 MB környékén lehetett, nem tudom mennyi lett volna, ha rendesen betölt, de már egy később kipróbált Live-DVD-n sem töltött be rendesen.

lanszelot
    Nem Debiannal kezdtem, nyár óta Lubuntu volt a kérdéses gépen és az van az asztalin is. Mint-ről is sok jót és elég sok rosszat lehet olvasni, ami a lényeg, hogy cpu és ram használatban nem a legjobb legalábbis a Debian a Lubuntu, Peppermint, ebben jobb. Debiant megnéztem Live módban és bár voltak gondok vele tettem egy próbát :) kár érte.

Találtam a nyárról egy Peppermint cd-t feltelepítettem kb 15 perc volt az egész, van net is, de nem indul a Chromium, a Synaptic hibaüzenet, frissítésre semmi nem tőrténik.
    Terminal apt-get update lefutott, de az upgrade már nem, ezt írja " W: Nem lesz zárolva a(z) '/var/lib/dpkg/lock "csak olvasható zárolás fájl", már le is töröltem :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés