Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mzx

senior tag

válasz mzx #26822 üzenetére

Közben arra rájöttem most, hogy a Pentium 4-en azért kellett átírnom az interfaces file-t, mert, mint jeleztem: adsl netem volt előtte, és a pppoeconf paranccsal akkoriban konfiguráltam a netet, ezáltal az interfaces file-t is. Amikor dhcp netre váltottam, nyilván át kellett írjam. Tehát ezért nem volt akkoriban alapból a Pentium 4-esemen, LinuxMint alatt (megfelelő) dhcp beállításom. (Hiszen adsl set volt.)

Na de, mint írtam, live cd-n előjött ma egy postfix feliratú, karakteres üzemmódú menü, a terminálban, a sudo apt-get -re. Holnap folytatom a műveleteket, sejtésem szerint azon menün belül kell a megfelelőt kiválasztanom és lesz netem live cd alatt. Csak tudnám , melyik menüpontot... nah, holnap majd ismét live cd-vel boot-olok, és idemásolom a menük neveit.

(#26823) CPT.Pirk :
    Most, h mondod, fel tudom idézni fejben a Lubi (LXDE) tálcáját, és azon van egy netkapcsolat ikon! Nah, avval kísérletezek holnap, elsőként. ;) Köszi az ötletet. :) Meg a többi segítséget neked is és mindenkinek, aki érdemben segített mai is. :)

Új hozzászólás Aktív témák