Új hozzászólás Aktív témák

• cigam

titán

válasz fekete.puma #105386 üzenetére

Milyet?

Már ez a káromokódós, jólmegmondomnekedatutit "stílus" sem tetszik. Nem beszélve arról, hogy ennyi információ alapján, kb. semmit nem tud a Linux memóriakezeléséről.
    Nem azt mondom, hogy nagyon képben vagyok, de azért ennél többet, és kicsit a számok mögé tudok nézni. De ha nem akkor mi van? Azért vettél 8-16-32-...GB RAM-al szerelt gépet hogy a RAM cellák kongjanak az ürességtől?
    Most akkor nem csinál semmit, vagy megy közben az OBS felvétel? Nem, az nem lehetséges hogy az OBS is memóriát használ a képernyőfelvétel közben.

A belinkelt rész inkább divatfika, mint szakmai megállapítás. Kíváncsiságból elindítottam egy live rendszert (bocs hogy nem telepítettem egy szűz rendszert), de az Ubuntu ~2GB RAM-ot foglalt, a legnagyobb memóriafoglalása a Gnome-Shell-nek volt, a maga 165MB-jával. Egy live Cinnamonn 1.5GB-ot evett, és a cinnamonn volt a legnaggyobb fogyasztó a maga 99MB-jával. De nem 3+GB! Ha korrekt akart volna lenni, megnézi, hogy abból mennyit eszik az OBS, és levonja. Természetesen érzékelhető a különbség, de pl. Lali-213 8GB-jába bőven belefér bármelyik rendszer.

Micsoda hibák, pl. alapból nem játssza le a flashvideókat? Jóember! Az nem tűnt fel, hogy 5 éve(!) már a kitalálója sem támogatja? Miért lenne egy operációs rendszer feladata, hogy egy kihalt formátum támogasson? (Azt már tényleg csak zárójelben jegyzem meg, hogy ebből semmit nem látni a felvételen!)

És ettől egy rakat "kaki"? Elhiszem hogy neki ez a véleménye, de ugye az mindenkinek van...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés