Új hozzászólás Aktív témák

• Warton

őstag

válasz urandom0 #102930 üzenetére

Pedig két márka van, amit laptopban nem szabad megvenni, a Dell és a HP, ezt így ki merem jelenteni.

Családban egy 10 éves Vostro üzemel, kicsit a gombjai már pityputtyosak, kellett benne valamit pákázni régen, mert nem vett töltést az akku, meg cserélni is kellett mert púp. Szóval a Vostro véleményes, a Latitude-ot nem ismerem, de vélhetően azok az igazi Dell laptopok.

Viszont egy HP Elitebookot bárkinek tudok ajánlani, használtat is. Nálunk kettő ilyen ketyeg a családban (8.genes CPUval), plusz a munkahelyen is ilyeneket kaptunk (13.gen) és príma mindegyik. Van még két Probookom is és azok is teszik a dolgukat. Probookokba az nvme mellett még satas SSD-t is tudsz tenni, ami elég jó szerintem.

Az a baj, hogy a HP árulja ezeket az ócska laptopokat is, amik a MediaMarktban, meg az Auchanban vannak, na azokat tényleg nem szabad megvenni. De egy Elitebookot/Probookot bármikor, ha nincs rá szükség akkor is, ha vaterára felkerül egy jódíl én biztos, hogy ott vagyok a licitálók között. :DDD
    Ezek miatt az ócska termékek miatt mondhatod azt, amit írtál. De pl. fateromnak van egy Ideapad G50-je, az alapján mondhatnám azt, hogy nahát Lenovot nem szabad venni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés