- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Nos először is törzsgyökeres Windows felhasználó/programozó vagyok, a Linux egy sötét folt jelenleg a számomra, de mivel szeretném megismerni, ezért pozitívan állok a kérdéshez, ha úgy tetszik kihívásnak tekintem...No, az Ubuntu utolsó változatát (x64) telepítettem, és egyből lenne pár probléma, konkrétan nem felismert eszközök driverének telepítésével kapcsolatban. (Elnézést, ha így elsőre még "Windowsosan" fogalmazok...)
Kutakodtam a neten a témakörben, de a leírások csak még több kérdést vetettek fel bennem, ezért egy pár alap dolgot itt kérdezek meg.1. Ha kell driver, akkor arra ügyelni kell hogy (esetemben) Ubuntu-hoz készült legyen?
Kérdem azért, mert láttam drivereket, ahol különböző Linux-hoz vannak változatok, tehát ebben nem egységes a Linux?2. Leggyakrabban run kiterjesztést látok a drivereknél, létezik más is?
3. Esetemben egy Atheros WLAN kártyához kell majd driver (de nyílván más is lehetne). Leírná nekem valaki lépésrő-lépésre, hogy hogyan kell telepíteni egy drivert?
(Szintén a eten olvastam ilyen leírást, de abból nem ltom, hogy miért úgy/miért oda stb, ezek a leírások nem kezdőknek szólnak, főleg nem Windows usernek...)4. Sok topic témája (jó nagy vitákkal persze) a Windows vs. Linux biztonságosságának kérdése. Engem ez most annyiban érdekel, hogy:
Ha egy email kliensel letöltök egy fertőzött levelet(ami windowsra kihatással lenne, de Linux alatt "agyhalott") és ezt a levelet továbbküldöm, akkor a fertőzött levél simán elküdhető. Ha ez így van, akkor van-e mód ennek a kiküszöbölésére avagy itt jutnak szerephez a néhány Linux alá írt vírusírtók?Előre is THX!
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest