Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
-
TRob1
veterán
válasz darál0w #48240 üzenetére
Csatornalista mentése: Menü/Gyors/Csatornák/Csatorna hangolása/Csatorna másolása (Lehet hogy az alap sw még nem tudja, nem emlékszem)
Utána Chansort progi a pc-re és szerkeszted ahogy tetszik, majd ugyanott visszatöltöd.
App törlése: My Apps gomb a távon, majd kétszer fel az appon és Ok (Ha egyszer fel, akkor jobbra-balra lehet helyezni)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
törölt tag
válasz darál0w #48240 üzenetére
650V a típusod, a ZN nem kell ide. Csatornák, Csatornakezelő, ott az átugrást kell választani, kijelölni amiket akarsz, kihagyásra nyomsz, és kész. De a kedvencekbe is bele lehet pakolni amit akarsz, majd a Live menünél kiválasztani, és akkor csak azokat használod.
[ Szerkesztve ]
-
HwAdokVeszek
aktív tag
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz darál0w #49111 üzenetére
Sajnos az nem támogatott
Intel® Core™ i7: 640M; 660LM; 640LM; 620LM; 620M; 610E; 690UM; 680UM; 660UM; 640UM; 620UM; 660UE; 2710QE; 2820QM; 2720QM; 2635QM; 2630QM; 2657M; 2649M; 2629M; 2620M; 2617M; 2540M; 2520M; 2510E; 2640LM; 2620LM; 2630UM; 2610UM; 2530UM; 2920XM
Intel® Core™ i5: 580M; 560M; 540M; 520M; 480M; 460M; 450M; 430M; 580UM; 560UM; 540UM; 520UM; 470UM; 430UM; 2540M; 2520M; 2410M; 2537M; 2430M; 2435M, 2450M; 2467M
Intel® Core™ i3: 390M; 380M; 370M; 350M; 330M; 330E; 2310MCsak a 3.generációs cpu-k tudják.
Szerintem Plexet vagy servioot próbáld ki.
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz darál0w #49113 üzenetére
Nekem ez jött be a legjobban
Ezt tudod dlna-n keresztül is használni, de szerintem érdemes a klienst feltelepíteni a tvre!
[link]
Itt van egy leírás hogy hogy kell.Nekem sajnos nem sikerült ezzel a leírással, mert nem indultak el a filmek. (a program működött)
Én annyit csináltam hogy a tv-t átállítottam United Kingdomba, és akkor a storeba megjelent a plex, és megvettem (1200ft kb)Most hibátlanul működik így minden
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz darál0w #49148 üzenetére
Utánaolvastam, de sajnos más megoldás nincs
Vagy widi, vagy win8.Egyébként mi a probléma a Windows 8-al?
Melóhelyen számtech szervízbe is már inkább win8at telepítünk, és felrakunk hozzá egy Start8-at.
Így teljesen olyan mint a Win7.
Van start menü, és egyáltalán nincs a win8as b*zi menü. -
farkas-j
őstag
válasz darál0w #49198 üzenetére
Ha a képernyőmegosztáson a ViDi-t érted, akkor két lehetőséged van.
1. Ha a processzorod és a videokártyád megfelel a specifikációnak, akkor kicseréled a WiFi kártyát olyanra ami már támogatja a ViDi-t is. Én ezt akartam tenni a Lenovo G510-emmel. Megrendeltem hozzá ezt a WiFi kártyát, csak nem számoltam a Lenovo hülyeségével, hogy nem hajlandó kezelni semmilyen másik WiFi modult, csak a gyárit. Hardveresen korlátozva van. Ezért nekem maradt a második verzió.
2. Veszel egy EZcast adaptert, feltelepíted a laptopodra a szoftverét, használos és örülsz. Nekem speciel ez a típus van, és nagyon bevált.Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
vigyori78
őstag
válasz darál0w #49198 üzenetére
Szia.
A legegyszerűbb megoldás ahogyan én is használom,wifi router és kész.
Nekem a wifi routerről megy wifin a tv-re a net a pc-re pedig lan kábellel, feltelepítettem az LG SmartShare-t beállítottam benne a mappát amiben a filmek vannak,a tv elindítom a SmartShare-t egyből látja a pc-t és a mappákat ,és az 50Gb-os BD filmeket is gond nélkül viszi.
Egy gagyi TL-WR740N-nel is tökéletesen működik. -
farkas-j
őstag
válasz darál0w #49222 üzenetére
Tudom, hogy külső WiFi stick-re gondoltál, de nem tudom van e olyan ami képes lenne ViDi-re, én még nem találtam. Egy beépített megfelelő kártya viszont tutira alkalmas rá. Ha a laptopban nincs BIOS szinten korlátozva a WiFi kártya típusa, akkor annak a cseréje a legolcsóbb. Én 2000Ft-ért vettem ViDi kompatibilist, csak sajna a cserénél kiderült, hogy a Lenovo-nál BIOS-ban korlátozva van a hardvertámogatás. Már bootolásnál kiírta, hogy illegális hardver A Miracast nem tudom Windows alatt mennyire támogatott, de én Win 7-hez nem találtam hozzá megoldást.
A másik tippem ami tutira működik, az a TV-be való EZcast stick, amiről írtam. Ez utóbbival nincs a laptora speciális hardver igény.Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
veterán
-
petya2012
őstag
válasz darál0w #50420 üzenetére
nem tudom hogy lehetett félreérteni a kérdést és nem is értettem félre
nekem most Invitel van kábelen és ők is pakolgatnak össze-vissza mostpl a viasat3 egyszer a 12-es egyszer a 28-as egyszer a 1006-os programszámon van
tehát mivel te nem nyomtál rá és már nem is találod hol van
így csak az maradt,hogy újrahangolod a tv-t és meglesznek az új csatik
viszont ha megkérlek elmagyaráznád,hogy te hogy értelmeznéd ezeket a kérdéseket máshogy??
-
huncutka1029
addikt
válasz darál0w #50422 üzenetére
a tv-n sorba rendezett csatornáid vannak, ez az alap szitu.
ha a szolgáltató átrakja, és te nem engedélyezed a csatornafrissítést, akkor a tárolt programhelyeden fekete képernyőt kapsz, nincs jel, vagy kódolt csatorna üzenettel
ha rányomsz a csatornalistára, akkor látni fogod, hogy új programszámon megjelennek olyan csatornák, amit a szolgáltató cserélt, vagy betett.
A Netcastos tv-k esetében a digitális tv beállításai opcióban lehet az automatikus csatornafrissítést ki-vagy be kapcsolni. WebOs nál is biztosan megvan valahol, én nem ilyen rendszert használok.
Ha lefrissítetted, akkor utána a régi mentett csatornalistából, újra sorba rendezi.
a frissítés után ugyanis a szolgáltató által alapértelmezett sorrendbe kerülnek, ami rendszerint a frekvencia szerint növekvő stream sorrend.
Ha nincs ilyen listád, akkor ki kell menteni, és Chansort-tal rendezni, majd visszatenni,[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
petya2012
őstag
válasz darál0w #50425 üzenetére
sajnos CI foglalatos témában csak Invitelről tudok beszámolni,nekem LG, faternak samsung tv-je van ,de ugyanúgy össze-vissza teszi be
digi STB-m van és pl nemrég lett RTL KLUB HD és azt berakták a SD rtl klub mellé a 5-ös csatornaszámmal,tehát nem a végére
de amúgy miért nem kérded meg tőlük ott amit linkeltem??köszi huncutka1029
ezt már biztos elfogadja
egyébként nem értem miért olyan nehéz újrahangolni(10 perc),majd újra sorba tenni(5 perc),de ez az én véleményem
[ Szerkesztve ]
-
*H*
aktív tag
válasz darál0w #50406 üzenetére
Ha kikapcsolod a készüléket legközelebb újra feldobja majd.
A csatornalista frissítés üzenet után egy újbóli teljes keresést indít el, erre figyelmeztet is, ha nem nyomod ki. Tehát nem is kell "előcsalnod" vagy megvárnod újra az üzenetet, hogy megjelenjen, hanem indíts el egy teljes keresést. Az eredmény ugyanaz, egy teljes újrahangolás.Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
petya2012
őstag
válasz darál0w #50431 üzenetére
Tehát nem is kell "előcsalnod" vagy megvárnod újra az üzenetet, hogy megjelenjen, hanem indíts el egy teljes keresést. Az eredmény ugyanaz, egy teljes újrahangolás.
szerinted itt mit írt??most őszintén nem érted??
ezt az egészet elkerűlhetted volna azzal,hogy csinálsz egy újrahangolást-sorbarakod-és kész happy minden
erre itt írkálsz erről már fél órája(bocsi 2 órája),már rég kész lennene haragudj,de sztem ez alap dolog,én ilyet meg se kérdeznék fórumban
én meg így gondolom
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz darál0w #51934 üzenetére
valószínűleg azért van, mert az MKV fájlok belső feliratait a DLNA kliens programod alapból erőlteti..
Forced mód. A kliensben nézz körül, ott is kapcsold ki a felirat megjelenítést. És a kódolást is állíthatod, ha mindenféle hieroglifákat jelenít meg....Ha nagyon nem szűnik a dolog, akkor MKV toolnix, vagy makeMKV progival "kiherélheted " a feliratokat belőle.
[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz darál0w #52103 üzenetére
Nem is azzal van a baj, hanem, ha két kézzel fogod nem érsz be a középső gombokig, ha egy kézzel és a másikkal nyomkodod, akkor az pedig kényelmetlen. Próbáld ki mondjuk, hogy egy MM, Euronics, hasonló boltban megpróbálsz megfogni egyet. (A kirakott TV-kből némelyiken szokott lenni valamilyen vezeték nélküli billentyűzet)
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz darál0w #52108 üzenetére
Kevésbé mobil, magyar. Esetleg egy alternatíva.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Stevenstyle
senior tag
válasz darál0w #56444 üzenetére
MKV konténer fájlba ágyazott feliratról lehet szó a leírásod alapján. Indítsad el a lejátszást, MR-el kattints egyet, hogy feljöjjön az állapotsáv és a vezérlőgombok (pillanat állj, csévélés), itt a jobb oldalon a nyíl gombra kattints. Lapozni fog egyet a többi vezérlő gombra, amik közül a Sub lesz az amit te keresel. Itt ki fogod tudni kapcsolni a beágyazott feliratot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest