Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
válasz
Lalikiraly #14499 üzenetére
Persze, tudom, kíváncsi leszek, a laptop meddig ketyeg még el, kilenc éves lesz pár hónap múlva, napi szinten elég sokat megy
-
-
junior11
veterán
válasz
Lalikiraly #14497 üzenetére
Holnap telepítem és megnézem mi a helyzet, és megpróbálom a teljes töltést is, ha nem sikerül vagy túl gyorsan fog merülni továbbra is inkább kiveszem, bár volt már a laptop párszor szétszedve, ssd és rám bővítés céljából, az akksi még sosem volt kivéve, de gondolom nem akkora ördöngősség, majd rákeresek a YouTubeon. Köszi
-
-
junior11
veterán
válasz
Lalikiraly #14495 üzenetére
Egy másik topikban ajánlották, hogy ha rossz az akksi, inkább vegyem ki, akkor már nem érdemes feltöltenem sem gondolom? 🤔
[ Szerkesztve ]
-
-
junior11
veterán
válasz
Lalikiraly #14493 üzenetére
Van valamilyen lenovo program, energy management talán, most nem ülök előtte, az is javasolta, így volt beállítva, hogy kb 60%-ig töltse fel. Éveken át így volt beállítva, néha feltöltve teljesen, és lemerítve, aztán vissza ismét max 60%-ig.
Ma egész nap már villog és világít elől a kis piros led, gondolom jelzi, hogy le fog merülni... 🤔[ Szerkesztve ]
-
válasz
junior11 #14492 üzenetére
Azt a Lenovo Vantage nevű program kapcsolja be BIOS szinten, hogy az akksit kímélje az ember.
Ilyenkor állandóa hálózati használat mellett csak 60% ig engedi feltölteni, így évekkel meghosszabbítja az életét. Saját tapasztalat is.
A tiédben már valószínűleg cellás az akksi, azért tud csak annyira töltődni. Így is szép tőle. -
junior11
veterán
válasz
Lalikiraly #14491 üzenetére
Az utóbbi években már szinte csak hálózatról igen, de az akksi nem volt teljesen feltöltve, mindig kb 55-60%-on volt.
Az említett alkalmazás nincs telepítve, a tárolási üzemmód hirtelen nem ugrik be micsoda. -
válasz
junior11 #14490 üzenetére
Előbb tisztázzuk a dolgot, mert pontosan nem értem.
Tehát a gép állandóan hálózatról van használva.
Az akksi mindíg fullra volt töltve vagy hogy? Lenovo Vantage fel van telepítve és tárolási üzemmód be van kapcsolva?Amúgy csoda, hogy eddig bírta az akksi. Igen szép teljesítmény.
-
junior11
veterán
Sziasztok, van egy 2013-as Lenovo IdeaPad Z500-as laptopom, többnyire hálózatról van használva, akksi nem volt volt sosem kivéve. Az utóbbi napokban azt vettem észre, hogy a korábbi 55-60%-os feltöltött állapota az akkumulátornak leesett vmi oknál fogva tegnap 21%-ra, ma már csak 18% jelenleg, a kis led a laptop elején pirosat világít, gondolom jelzi, hogy fel kellene tölteni.
Ha viszont hálózatról volt használva a masina, hogy merülhetett le magától az akksi vagy ez már a végét jelenti? Újat egyelőre nem tervezek bele venni, mivel szinte csak hálózatról van használva már, viszont ha végül teljesen megkotlik a laposban az akksi és nem veszem ki, okozhat ez egyéb kárt, pl. alaplapot nem viheti magával?
Vmi ötlet, tanács? Érdemes most feltöltenem vagy hagyjam így? Gondolom tovább fog merülni... Köszi minden tanácsot. -
-
-
Lenovo Ideapad L340-re nem tudok videodrivert tenni, telepítés közben megáll. Autodetect-es install win11 Pro-n. Hiába kerestem az egyedit, Adrenalin 21.10.2. sem ment fel, az meg azt írta, hogy nem oda való driver.
Mi leget a hiba, hogyan tudnám feltenni? -
-
osonte
őstag
válasz
Amilo02 #14480 üzenetére
A processzor 32GB-ot tud kezelni. A laptophoz meg azért ír max 16GB-ot a Lenovo, mert azzal szerelték maximum. Néztem Youtube videót és ott felismeri/kiírja a 20GB-ot (pont ott is Crucial memóriával bővítettek). Szinte biztos a dolog, de bukni nem tudok, mert visszaküldöm a memóriát ha nem megy.
Anulu79: Az sajnos forrasztott, mint a processzor is. Garancia biztos ugrik és nem is hiszem, hogy bárki kicserélné, mert nem egyszerű... Komplett alaplapot kell cserélni, aminek az ára az én laptopomnál pl.: 100-170 ezer Ft processzor/memória függvényében. Nem éri meg.
-
osonte
őstag
válasz
Amilo02 #14477 üzenetére
Azért, mert most 8GB van a laptopban és abból 4GB integrálva. Két opcióm van, az első ha veszek 13 ezer Ft-ért 8GB-os modult és nyertem +4GB-ot (ez szerintem nem nagyon éri meg nekem), illetve a másik lehetőség, hogy 16GB-os modult veszek és akkor nyertem +12GB-ot ami 20-23 ezer Ft (ennek a kiadásnak már van értelme). Nem használok ennyi memóriát, de a Windowsnak van egy jó tulajdonsága, mindent amit elindítok beteszi a memóriába a gyorsítótárba és másodszorra már nem az SSD-ről tölt, hanem a memóriához nyúl.
Amennyiben 8GB lennne integrálva az alaplapon én is 8GB-al bővítenék.
Meg az a tendencia, hogy már a telefonokon van 8/12GB memória, így szerintem a 16-20GB nem túlzás egy laptopba és ahogy írtam a 16GB-ot preferálnám, de nekem az nem opció. -
osonte
őstag
válasz
Anulu79 #14476 üzenetére
Nálam is a Lenovo/Kingston oldala max. 8GB-os modult ír bővíthetőségre. Viszont a Crucial oldala ír 2 fajta 16GB-os modult is, ami kompatibilis a laptopommal. Amennyiben téved, 14 napon belül vissza tudom küldeni a memóriát. Szerintem elégedett leszel, hiszen 3x annyi memóriád lesz mint most.
-
Amilo02
aktív tag
válasz
osonte #14475 üzenetére
20GB? Minek annyi (ha csak nem videovagas stb…)
Nekem 8GB van a notebookban, tökéletesen elég böngészésre, office-ra. Egyedül játékoknál eszi meg mind, de még ott is elég (mondjuk én nem is játékra vettem a notet, nincs benne dedikált gpu). Asztali gépemben 16GB ram van. 4K-ban szoktam játszani, akkor sem evett meg 9-10GB ramnál többet.
[ Szerkesztve ]
-
osonte
őstag
válasz
Anulu79 #14474 üzenetére
Sajnos általános felhasználásra a 4GB elég kevés már, illetve az integrált VGA miatt az is eszi a memóriát, ráadásul 2 modullal gyorsabb is a memória sebessége. Nekem a 8GB teljesen gyorsnak tűnik (Chrome böngészés 58% körül foglal, + Youtube 4k lejátszás már 69%). Viszont én is szeretném 20GB-ra bővíteni.
Lalikiraly: Hynix annyira jó minőség, hogy bármikor meg merném venni használtan, soha nem láttam még rosszat belőle. Amúgy néha kell gariztatni memóriát, akkor jól jön a 3-5 év garancia, de a márkásaknál nagyon minimális az esély, hogy tönkremegy.
-
Anulu79
addikt
válasz
Lalikiraly #14473 üzenetére
Engem is csak azért izgat mert van, hogy 80% fölé megy a kihasználtság. Aztán ilyenkor még valamit csinálok akkor ki tudja hol áll meg.
Kevés a 4 Gb ami benne van most.
-
-
Anulu79
addikt
válasz
Lalikiraly #14471 üzenetére
Nekem rigojám az, hogy műszaki cikkből újat veszek.
-
Nekem eddig az összes Lenovoban gyárilag Samsung RAM volt és ha külön modul akkor egy Lenovo Matrica még rá volt nyalva. Ennyi. Az AMDkben 3200Mhz az Intelekben meg gen 10 ig 2666 os kell. Hynix is jó. Én használtan is vettem már ramot, hála az égnek meg úsztam a hibát...
-
osonte
őstag
válasz
Anulu79 #14467 üzenetére
A Lenovo oldala nem részletezi melyik Kingston memóriák felelnek meg. Nem ír Kingston cikkszámot és képet sem mutat, csak Lenovo-s cikkszámuk van, amiből nem tudtam visszafejteni, hogy melyik modulokat ajánlja ebből a márkából.
Viszont a Kingston oldalán le lehet szűrni a Te laptopodra, hogy milyen memóriát ajánl hozzá és amit linkeltél az közte van: [link] (az oldal alsó része).
-
osonte
őstag
válasz
Anulu79 #14464 üzenetére
Azt jelenti, hogy van egy lista amivel szerelhetik a gépet, vagy ajánlják hozzá, esetleg tesztelték vele 8-10 féle memória és csak pár márka közül (Hynix, Samsung stb...). Ez nem azt jelenti, hogy ami nincs a listában az nem jó, csak nyilván nem fognak mondjuk 100-200 féle memóriát tesztelni az adott alaplapban.
Vedd nyugodtan a Crucial memóriat online rendelve egy megbízható webáruházból és amennyiben nem menne vele 14 napon belül vissza tudod küldeni.
-
osonte
őstag
válasz
Anulu79 #14462 üzenetére
Ez a belevaló Samsung 8GB-os modulként 3200Mhz CL22: [kép] .
Pontos típus: Samsung M471A1K43DB1-CWE.
Hardveraprón itt hirdetik, benne van a listában és 9 ezer Ft: [link] .
Új ára 19 ezer: [link] (szerintem nem éri meg).
Amennyiben újat akarsz, akkor bár nincs az ajánlottak között, de ez is jó lehet: [link] .
(5 évig számtech boltba dolgoztam és hoztak vissza mindenféle ramot, de ebből a márkából egyet sem).A legbiztosabb választás a Hardveraprós 9 ezer Ft-os és a legolcsóbb is.
Azt viszont tudnod kell, hogy mivel a két memóriamodul mérete nem egyforma a legjobb esetben aszinkron dual channel-ben fog működni, nem sima dual channelben. Ez azt jelenti, hogy 4+4GB-ot dual channelként kezel és a maradék 4GB-ot pedig single üzemmódban (elvileg ezt olvastam külföldi fórumokon, ha nem így van nyugodtan javítson ki valaki).Nekem is integrált 4GB-om van + 4GB memória modulom és azt akarom majd cserélni nagyobbra, szóval nálam is ez lesz a cél. Valahol veszítesz tesztekben a sebességből a sima dual channelhez képest, viszont valahol nyersz a több memória miatt... Ezen szerintem nem érdemes rágódni.
Amúgy itt tudsz informálódni a laptopodról, hogy mik vannak benne: [link] .
(Mondjuk nálam nem minden 100%-os, mert LG kijelzőt ír és nem LG kijelzőm van...)[ Szerkesztve ]
-
osonte
őstag
válasz
Anulu79 #14458 üzenetére
Szia!
Ez az alaplapod, amin van 1db hely: [kép] . Az alaplapra van integrálva 4GB, valószínűleg Samsung DDR4 3200Mhz. Gyárilag ezt írja hozzá például: [kép] . Amennyiben elég a 8GB összesen és kell a Dual Channel, akkor ez jó választás.
Hardveraprón az első találat: [link] 5 ezer Ft.
Új ára: [link] 7-8 ezer Ft.Esetleg ha tudsz küldeni sorozatszámot, akkor 100%-ra meg tudom írni, hogy ezt vedd bele. Anélkül azt listázza a Lenovo oldala ami kompatibilis, de sorozatszámmal kiírja azt is mivel szerelik gyárilag...
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Van egy Ideapad 3-as (82KU0059HV) notebookom és az lenne a kérdésem, hogy ebbe tehetek még bele plusz ramot? Van benne foglalat? Keresgetek már egy ideje de eddig nem leltem válaszra.
-
-
osonte
őstag
válasz
osonte #14446 üzenetére
Sajnos a világítós billentyűzet nem tud működni, mármint a világítás része, bár US kiosztással találtam az interneten, de fizikailag nincs a billentyűzetvilágítás csatlakozó az alaplapon, csak a helye van ott (piros keret): [kép] .
Viszont találtam Samsung OLED kijelzőt FHD felbontásban, ami belemenne, de 105 000 Ft.
-
osonte
őstag
válasz
Dinter #14454 üzenetére
Azt látom, hogy van hozzá BIOS frissítés 2022. január 27. dátummal, illetve az összes Drivert érdemes feltenni a Lenovo oldaláról. Valamelyik lehet javítja a hibát.
Én Windows 11-el használom, a legfrissebb BIOS-al (már 2x frissült 1 hónap alatt) és minden Drivert feltettem a Lenovo oldaláról. Minden hibátlanul megy, az alvó mód is.
Szóval én BIOS frissítéssel kezdeném, majd Driver telepítéssel és ha ezek sem oldják meg, akkor kipróbálnám a Win11-et.
-
Dinter
addikt
válasz
osonte #14453 üzenetére
Kaptam egy IdeaPad 5 laptopot (14ALC05), Win10 van rajta. Az alvás mód nem igazán működik. Sokszor ki is kapcsolt magától vagy bekapcsol szinte egyből, miután alvóba raktam. Kikapcsoltam bios-ban, windows-ban mindenféle alvási, indítási extra dolgot. A kikapcsolás talán megszűnt, de még mindig bekapcsol magától. Mi okozhatja?
-
-
Amilo02
aktív tag
válasz
Lalikiraly #14449 üzenetére
Régebben sem voltak bonyolultabbak, csak nagyobbak az alkatrészek.
-
válasz
Amilo02 #14447 üzenetére
Én is boncoltam már pár ideapadomat meg hasonlók.
Nem esik hasra az ember. Ott van a kis alaplap a hűtőventi, a ram slot a fém alatt vagy anélkül, a wifi kártya és az m.2 SSD és kész. Egyre egyszerűbbek a gépek, egyre kevesebb a chip és az alaplap meg minden egyszerűbb.. -
osonte
őstag
válasz
Amilo02 #14447 üzenetére
Nem akarom soha szervizbe küldeni, ezért a garancia nem számít. Negatív tapasztalatom van a szervizzel! Csak az alaplap ne menjen tönkre.
Évente karbantartom, tisztítom, csavarokat ellenőrzöm... Itthon használom, vigyázva rá. Bár nem tűnt problémásnak a szétszedésnél a minőség. Bízok benne sokáig bírja megfelelő törődéssel. Amúgy elég hasonló a kettő laptop belseje.
-
Amilo02
aktív tag
válasz
osonte #14446 üzenetére
Én is csináltam egyet múltkor az enyémről, nem bírtam ki, hogy ne szedjem szét
: [IdeaPad 3 82H80090HV]
-
osonte
őstag
Egy kis szétszerelés Lenovo V15 G2 ALC 82KD003THV: [link]
Én Emagról szereztem, az elsőt visszaküldtem, mert 6db pixelhiba volt a kijelzőn. Gyorsan megnéztem mi is van benne, mert Youtube nem egyértelmű. HDD keret van, SATA kábel nincs. Az alján lévő fedlap valami ezüstszerű hővezetővel van lefújva és például az M.2 SSD-nél át is van vezetve a hűtés. Ime a képek:
komplett belső
bal felső rész
jobb felső rész
memória
burkolatHivatalosan nincs hozzá világítós billentyűzet, de US kiosztással találtam már hozzá Ebay-en, lehet a magyar is némi kutatással fellelhető. Illetve bele lehet rakni elvileg a ThinkBook 100%-os sRGB lefedettségű és 1200:1 kontrasztarányú kijelzőjét, 300 nites fényerővel.
-
válasz
Amilo02 #14444 üzenetére
Már rebesgették, hogy az új iOS el megoldják ezt a problémát is. És végre rendes külön választott kijelző lesz. Itt összesen szoftveresen kell megoldani. Nekem azért vonzó a pad, mert borzalmasan jó a kijelző és a hardver sem semmi... Bár már arra nem sok igényem van. A notim is marha gyors. Amúgy a pad 10 talán év végén jön. Az Air5-öt fogják márciusban bejelenteni. Na de már eltértünk a topictól. Bocsii...
-
Amilo02
aktív tag
válasz
Lalikiraly #14443 üzenetére
Jaja, duplikálja. Ez nekem annyira nem jön be. Ezért vettem a legnagyobb kijelzőset a padból és hozzá a magicot+egeret, hogy nem kelljen szarakodni. Ha akarom “notebook”, ha akarom tablet
-
Amilo02
aktív tag
válasz
Lalikiraly #14441 üzenetére
Az ipad kijelző duplikálódik, vagy átvitelnél kapcsol a megjelenítés?
-
-
Amilo02
aktív tag
válasz
Lalikiraly #14439 üzenetére
Van hozzá HUB, ahhoz HDMI kábel és az asztali gépemhez 4K monitor.
Viszont arra számíts, hogy a képet ugyan abban a felbontásban viszi át monitorra, nem lesz teljesen kitöltve a kijelző. Ami jó, hogy a jelenlegi HUB-ommal a TV-re teljes kijelzőre igazítja a filmeket.[ Szerkesztve ]
-
-
Amilo02
aktív tag
válasz
Lalikiraly #14437 üzenetére
Ipad lesz a noti helyett?
-
-
osonte
őstag
válasz
Lalikiraly #14433 üzenetére
Ryzen 3 5300U (4mag 8szál) alig marad el az i5-től, cserébe alig fogyaszt (Intel 10nm - AMD 7nm). Az integrált VGA sokkal jobb a Ryzennél, a 175 ezres Lenovo kiadja HDMI-n a 4k 60Hz-et 12bites színmélységben, jobb képe van filmre, mint az Intelnek. A ventit 90%-ban nem hallani, mintha passzív lenne és 10%-ban halkan hallani. Számomra nagyon jó döntés volt az 5300U!
-
Nekem amúgy i3 10 gen van. Bőven elég nekem a teljesítménye net, videó ilyesmire. Sokat gépelek én is. Majd kap plusz 4 gb ramot hogy a 8 és a dual meglegyen. A többi már nem érdekes. Így is villámgyors nekem.
-
-
Amisted73
újonc
Sziasztok. Ideapad 5 laptopot készülök vásárolni. Netezés, emailezés, szövegszerkesztés, semmi extra. A hosszú üzemidő számít. Melyik lehet jobb választás 14are05 ryzen 5 4500u 8/256 win vagy 14itl05 i3 1115g4 8/256 win? Egyáltalán van lényeges különbség az árán kívül? Az emagon 220 a inteles, 230 az amd-s. Köszönöm.
-
-
salapp
addikt
Kaptam egy IdeaPad 5 laptopot (14ALC05). Kérdésem, hogy lehet-e olyan, hogy gyárilag és valamilyen adatlapon megjelenített módon eltérő paraméterezésű a két usb 3.1 csatlakozó?
Van egy 4TB külső Toshiba merevlemez, amit a hátsó USB-be dugva bár érzékel, lehet róla pl. fájlt lejátszani, de ha másolni akarok rá, I/O eszközhibát dob. Az első USB-vel viszont minden további nélkül írja úgy 130-as sebességgel.
Szóval: hibás a hátsó USB, vagy ez "normális", pl. valahol megadott eltérő mV okán?
Köszi, ha adtok támpontot.[ Szerkesztve ]
-
-
Romeo619
senior tag
válasz
Lalikiraly #14425 üzenetére
Iponról rendeltem csak jónak kell lennie
Felraktam a Vantage-t abban "friss" a BIOS elvileg. Eszközkezelő továbbra sem látja.
Ezt a BIOS "gyári beállítást" még nem próbáltam. -
-
Romeo619
senior tag
válasz
Lalikiraly #14423 üzenetére
nem sajnos nem látja. a BIOS még nem próbáltam, de majd holnap ránézek
Addig is köszönöm!
-
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
van egy Lenovo B51-80-as gépem. ebben eddig egy Intel 3165NGW Wifi volt, amit szerettem volna bővíteni. Rendeltem is hozzá egy Intel 9560NGW-t, de nem akarja látni a rendszer
van esetleg bárkinek bármi tipp, hogy mi lehet a baj?
Előre is köszönöm!
-
válasz
Amilo02 #14420 üzenetére
Sehogy. Visszavittem. Kiderült, valszeg használt gépet kaptam. Bár állították hogy nem az, de érdekes hogy fel volt bontva és nemnagyon mondtak semmit a válaszban csak hogy hova utaljanak, igaz annak már két hete.
Holnap megyek noti vadászatra, ha nincs semmi akkor marad az Ideapad 3- 14 collos. Azt már néztem médiában de mindenhol csak fekete van belőle. Még holnap nézelődök és este írok hogy mi lett.Egyébként magát a Celeron procit nem éreztem kevésnek. Elég jó teljesítményűek azok. Nem is értem hogy a 14 collos ideapadban csak Ryzen 3-3250U vagy I3-1005G1 va más választék perpill nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Amilo02
aktív tag
válasz
Lalikiraly #14419 üzenetére
Na hogy szuperál az új masina? Nem kevés a celeron?
-
Figyel csak. Az intel beállításaiban van egy eldugott takarékossági mód. Azt kikell kapcsolni és kapsz plusz 20% fényerőt.
-
Segítsetek már srácok.
A notit ahogy TV re kötöm 60i be megy csak ki kép. 60p. hol a hiba?
-
-
Amilo02
aktív tag
Mi az előnye, ha tiltva van a tapipad?
-
-
Dalares
tag
válasz
Lalikiraly #14412 üzenetére
Nekem volt egy nem Lenovo gépem, amiben a tapipadot csak a BIOS-ban lehetett tiltani. De ilyenkor vagy állandóan tiltva volt, vagy állandóan engedélyezve. Működés közben nem tudtam állítani.
-
-
válasz
Amilo02 #14410 üzenetére
Én speciel nem banom mert sokminden kifér aképernyőre emészthető méretben. Amúgy én a 14 est tartom az arany középútnak. De ideapadból jó aron olyan most nemnagyon van. Ez a gép most talán jó lesz. Nyilván kap plusz 4GB ramot. Meg párommal utazaskor visszük Lehet videózni rajta.
Ez a gép lesz. Most megyek érte.
[ Szerkesztve ]
-
Amilo02
aktív tag
válasz
Lalikiraly #14407 üzenetére
Az egyik ismerősömnek van 17” notebook. Mindig rácsodálkozok mikor látom, hogy mekkora masina😂 Nekem már-már túl nagy lenne napi használtara.
-
Amilo02
aktív tag
válasz
Lalikiraly #14407 üzenetére
Melyik típus?
-
-
-
bladd
tag
Sziasztok!
Tervezek vásárolni egy Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 típusú laptopot.
Mennyire megbízhatóak, a friss játékokat futtatja rendben?
Válaszokat előre is kösz. -
Amilo02
aktív tag
válasz
Lalikiraly #14404 üzenetére
És mi lesz a Lenovo helyett? Bizalom megmaradt?
Nekem szerencsére "még" működik (kopp-kopp-kopp).
Pedig nálam 10-ből legalább 8X vissza kell vinnem a termékeket mert általában hibásat fogok kiLegutóbb az EMAG-on vásároltam egy Anker PowerExpand HUB-ot iPad Pro-ra ami nem csatlakozott hozzá megfelelően. Írtam nekik, másnap itt volt a ház előtt a saját futáruk. Elvitte a csomagot és számlára visszautalták a pízt.
-
-
válasz
Dalares #14402 üzenetére
Igen, úgy kezdődött, hogy elkezdett a kékfog félpercenként ki, meg bekapcsolni. Aztán a videókartya kezdett el szórakozni, mindent prociból csinalt, a windowst meg mar helyreállítani sem engedte, kikapcsolásnál is hibat dobott. Aztan a bios is elkezdett elszalni, a beallítasok is elállítódtak. Pedig még utána frissített is.
-
Dalares
tag
válasz
Lalikiraly #14400 üzenetére
Eddig tartott? Az nem semmi!
-
Amilo02
aktív tag
válasz
Lalikiraly #14400 üzenetére
Az igen. De legalább még az elején kibukott a dolog, és visszaadják a pénzt.
Aqua-nál vittem vissza egyszer egy terméket pár napon belül, mert hibás volt. Ott úgy adták vissza a pénzt, hogy előtte elküldték valahova bevizsgáltatni a terméket (2hét kb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Politika
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- ZBook 15u G6 15.6" 4K IPS i7-8665U Radeon Pro WX 3200 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 512GB Magyar billentyű garancia 1 hónap Deak t
- G15 5520 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gyári Lenovo 72Wh 68+ NAGY laptop akku x260 45N1136
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Gyári Lenovo 65w laptop hálózati töltő téglalap alakú csatlakozóval!
- LENOVO ThinkPad/Legion Slim 230W AC töltő és kábel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest