- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Én a múlt héten teszteltem frissen letöltött Win11 ISO állománnyal. A fájlt Rufussl írtam ki USB pendrájvra. Az indításkor felugró ablakban mindent bepipáltam és beírtam egy felhasználó nevet. A hálózat kérésekor a Home és Pro verzió esetén is megjelent alul egy "Nincs Internetem" felirat, azzal simán tovább lehetett menni.
hogy kell drivert rakni a telepítőbe
Google keresés: laptop_típusa support, Win11 wlan driver letölt és kicsomagol. A kicsomagolt mappát másolod a telepítőre. Hálózat választáskor Shift+F10, és devmgmt.msc. Az eszközkezelőben a hiányzó wlan eszközön jobb klikk, frissítés, és kitallózod a driver mappáját. (Ez is működött amikor teszteltem.) -
-=RelakS=-
veterán
válasz
Tsebacsi
üzenetére
A baj az, hogy telepítéskor nem enged tovább, előtte meg fogalmam nincs, hogy hogy kell drivert rakni a telepítőbe.
Ugyanakkor amikor ott csodálkozik a hálózat választásnál, lehet nyomni egy Shift+F10-et, és a megjelenö cmd ablakban a
OOBE\BYPASSNROkiadásával újra lehet indítani a telepítőt. Ekkor ki lehet hagyni a hálózati beállításokat, és helyi felhasználóval telepíteni a windowst.Nem erről mentek amúgy a hírek, hogy nemrég kivette a Microsoft a lehetőséget? A telepítő friss ropogós, ma készítettem
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Manuálisan tenném fel akkor a drivert, lehet van valami nyűgje azért nem látja.
-
-=RelakS=-
veterán
Najó, valamiről lemaradtam.
Hogy kell az Ideapad 3-ra windowst telepíteni?
Win11 felment
ország, billentyűzet kiválaszt
Wifinél csak a nagy üresség van
Briósban értelemszerűen a wireless network enabled.
-
cs.zs.
veterán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Ki kell keresni gyártói tech specs-ben az adatokat. (vastagság)
2,2-2,5mm = 1 oldalas
3,3-3,5mm = 2 oldalas -
-
-=RelakS=-
veterán
Ahhoz képest, hogy IPS, sima gépelési távolságból már sötétedik a kép széle. (15abr8)

Mind1, nagyrészt úgyis külső monitorra lesz kötve.Az Alza meg kenje a hajára a képeit.
Vettem kingston Fury-t, mert egy oldalasnak tűnik a képeken. Persze, hogy két oldalas. -
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Itt van az alsó komment, abban leírja hogy és hol tudsz keresni:
[link] -
-
válasz
cs.zs.
üzenetére
Linkelem neked a fent részletezett IdeaPad Slim 3 15ABR8 felhasználói kézikönyvét, illetve az abban található leírást: [link]

Ezt már a Legion-os topicban lefutottuk, persze ha nem muszáj, nem vesszük nagyon komolyan, de ez lenne a szabály...
Dióhéjban: Sem Te otthon, sem a viszonteladó nem bonthat(ja)ná meg a készüléket bővítés céljából, csak a szakszerviz. -
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Ha csak 2 év akkor szerintem carry-in garancia.
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Ha carry-in garanciás a gép, akkor ha szigorúan vesszük a gyári előírást, Te mint ügyfél nem cserélhetsz ki a gépben semmit, Nem nyithatnád fel. Ha SSD vagy memória cserét szeretnél akkor minden esetben egy hivatalos Lenovo szerviz partnerhez kellene menned.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
cs.zs.
üzenetére
Elvileg ezen a videón egy ilyen gépet szednek szét. A kiálló fém foglalat miatt lehet, hogy egyoldalas lenne az ideális, nem?
Ha jól látom, akkor emberünk SSD-je is egy oldalas. -
cs.zs.
veterán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Figyelj oda, hogy mi fér bele. Nehogy csak az 1-oldalas férjen be, te meg már előre megveszed a 2-oldalast...
(lehet hogy még SSD-vásárlás előtt le kellene venni az alját) -
cs.zs.
veterán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
A max mérethez (pl ramoknál) a Lenovo megcsillagozza, és azt írja oda hogy ezzel volt próbálva, ez tuti. (nagyobbal meg nem volt tesztelve)
Nyugi, menni fog.
Amíg garis, addig tartsd meg a gyárit. Ha bármi más miatt visszaviszed, akkor tedd bele.
-
-=RelakS=-
veterán
Garancia szempontjából mennyire szokták szeretni, ha veszek mondjuk egy ideapad slim 3-mat (15abr8), és azzal indítok, hogy az 512MB-os SSD-t valami élhetőbbre cserélem?
Illetve azt írja a Lenovo, hogy a háttértár max 1TB. Ezt mennyire kell komolyan venni? Sportkamerákban rendszeresen "nem támogatott" méretű sd kártyákat használok gond nélkül, de telefonban már láttam olyat, hogy a támogatottnál nagyobb sd kártyához hozzá sem szólt. -
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ezt szerintem a dokkolónak kell tudnia első sorban, nem is a gépnek. Ha az tud dokkolóval együtt működni, akkor már csak olyan dokkolót kell venni, amin van power gomb.
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Esetleg a bekapcsolt gépet lehajtott fedéllel otthagyni?
-
Max 150 - 180 eft-ig van olyan IdeaPad noti, ami thunderbolt jellegű dokkolóval együttműködik és a dokkolóról bekapcsolható?
Az esetek 70%-ában a notit otthon használom monitorra kötve, olyan notit keresek, aminek nem kell felnyitni a tetejét a bekapcsoláshoz.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Az automatikus hardver vizsgálatot hol lehet kikapcsolni Lenovo Vantage-ben?
2 naponta cseszeget vele.
Köszi. -
hematoma1
senior tag
A flex 5 nem mindig fordul el a kijelző.Kell valamit beállítani?Úgy gondoltam hogy ha hátra hajtom a képernyőt akkor bármikor fordítom akkor elfordul de nem igy van.
-
cs.zs.
veterán
válasz
hematoma1
üzenetére
A hétköznapi átlagembert érintő egyetlen releváns különbség, hogy a Home-ban nincs bekapcsolható Bitlocker titkosítás. Amennyiben ez téged nem érdekel, 100%-os felhasználói élményt nyújt a Home is, bármilyen variálás felesleges.
Ha viszont kell a Bitlocker, akkor kell a Pro.
-
cs.zs.
veterán
válasz
hematoma1
üzenetére
Egészen addig rendben van, ameddig nem fogy el, és nem döccen le. Ha a 8 GB-ból egész életében 7,1-et fog használni, akkor sincs semmi baj. Feladatkezelőben a futó- és Indítási alkalmazások közül lődd ki azokat amik nem kellenek (pláne a rendszerrel együtt automatikusan indulókat) és azzal nyersz kicsit.
Adhatsz neki virtuális memóriát is, akár többet is, mint amit a rendszer automatikusan odaad.(A nem-bővíthető ramos gépeknél érdemes a 16/32 gigásat venni)
-
hematoma1
senior tag
Sziasztok Vettem egy flex 5-öt. Gyárilag win 11 S mód van rajta. Átállitottam S módból A feladatkezelőben látom hogy nagyon sok ramot használ.4.6-4.7. a rendszer.Nem sok ez szerintetek. A laptop 8 gb ramos.
-
cs.zs.
veterán
(nehéz elhinni, hogy a gyártó oldalán tartósan hibás fájl van kint)
-
joci2000
senior tag
válasz
Dauerstage
üzenetére
nekem egy ideapad van, amd-s, secure phoenix biosos, de sose döglött el a bios frissítés. Igaz, nem is úgy frissítem, ahogy a lenovo ajánlja. Én unlockolt biosból frissítem. Ott az történik, hogy ellenőrzi a flash fájlt, aztán reboot-ol és fekete képernyő (venti pörög, de semmire nem reagál, gondolom épp flasheli igazából). Elszüttyög vele kb 1 percet, aztán automatikusan újraindul. Nem lehet, hogy ott is az történik, csak várni kellene vele egy kicsit a restart után a fekete képernyőn?
-
cs.zs.
veterán
válasz
Dauerstage
üzenetére
Na és a support oldalon lévő legfrissebbel mi a szitu? Frissíthető rá? Nehéz elhinni hogy hibásat tartanak ott.
-
Dauerstage
tag
válasz
Dauerstage
üzenetére
Találtam használható verziót. Most már működik a gép.
Ha kell valakinek, elküldöm mailben.
-
Dauerstage
tag
Szép napot mindenkinek.
Lenovo IdeaPad 3 15ada05 gyári bios.bin fájlja akad itt valakinek?
Bios update után fekete képernyő. Bekapcsol, de nem reagál semmire.
Lehetőleg az alap .bin fájl kellene ha van.
Előre is köszönöm.
-
cs.zs.
veterán
válasz
4264adam
üzenetére
Szia,
több hiba is lehetséges.
1. nem jó az az akku annak a laptopnak (esetleg az elektronikája miatt?)
2. jó az az akku, és a laptopban nem érintkezik valahol egy csatlakozó (akár az akkunál, akár a töltő bemeneténél az alaplapon) - de ha az eredeti akkuval minden frankó, csak ugye kicsi már a kapacitása, akkor ez a 2. pont nem játszik, a gép hibátlan - és akkor tényleg nem kompatibilis elektronika van az akkuban.
Végig kellene nyálazni a BIOS-t, lehet hogy le van választva az akku (bár elvileg kikapcs-bekapcs után helyre kellene állnia). Lenovo Vantage program kompatibilis a géppel? Töltsd le azt, és használd. Akku segédprogram is van benne. Tárolási mód most NE legyen bekapcsolva, és a Windows se legyen akkukímélő módban.
Nem kell nagyobb töltő. Ha ez a töltő a 0-ra merült gyári akkut bármikor feltölti, akkor ennek sincs semmi baja, és a laptopnak sem, ... és akkor nem jó az az új akku neki... -
4264adam
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy Lenovo G505s amiben SSD / 4 magos proci / 8Gb ram tökéletes lenne szülőknek sima netezésre néha két másik kisméretű mellett. 2013-ban vettük a laptopot. A gyári akkuja 57%-ban használódott el és új nagyobb Patona vásárlást követően nehézkesen de töltésre tudtam bírni bizonyos feltételek mellett, hálózatról használva pedig tökéletes volt."Akkumulátort kicserélve nem volt hajlandó tölteni, nem a töltő IC volt rossz, mert a régi 55%-ig elhasználódott jól működött.
1: Frissítettem Bios-t
2: Vártam hátha idővel indul a töltés, de még AC alatt is merült.
3: Gyanakodtam a gyári 65W töltő nem elegendő Áramerősséget ad le (3.25A), kerestem a 90W töltőt rendelni
4: Telepítettem a Lenovo saját Power Management programját.
Majd végül rányomtam a programon belül a "töltésszint jelző visszaállítására" ezzel végre használható a töltés! A probléma egyenlőre megoldódni látszik.Jelenlegi probléma: Nagyon sok alkalommal már a windows-ig sem jutok el és a visszajelző két db led állandó világítás helyett pulzálás fogad minden esetben (ez ismeretlen számomra). Windowsban Kirja, hogy hamarosan leáll és hálózatra csatlakoztatom pedig azon van.

Szeretnék még kísérletet tenni a laptop használhatóságával hiszen az akkumulátor is új hozzá. Arra gondoltam, hogy a 11 éves tápegység kondiai fáradtak el és a következő tápot néztem ki:
[Új tápegység]
Gyári táp:
Vásárolhatok 65W tápegység helyett 90W-ot ahol csak az áramerősség tér el? Adaptívak ezek a tápok mint telefon esetén? Vagy ha fix 3.25A-t kér az alaplap akkor ne is próbáljam a szintén 20V de 4.5A-t?
6-7 ezer forint lenne a 65W / 90W táp megvétele, ennyit még rászánnék erre a régi de jó laptop életben tartására.
Köszönöm
-
5leteseN
őstag
Sziasztok!
A Lenovo IdeaPad 1 ide tartozik?
-
gergelyv
csendes tag
Upgrade-eltem otthon a WiFit egy komolyabb 6e routerre. Az Ideapad 3-mamban Intel AX210 van, én szereltem bele. Gigabites internetem van (Digi). Van a családban egy iPhone, az 800 mbit/s feletti letöltést produkál a router közelében (kb. másfél méter és egy gipszkarton fal volt köztük, amikor próbáltuk, és az iPhone csak 5 Ghz-et tud).
A legjobb, amit a laptopomból és az AX210-ből ki tudtam hozni, az úgy 650, nagyon közel a routerhez. Lehet, hogy az antennák nem csatlakoznak tökéletesen, vagy valami ilyesmi?
A Speedtest appot nem tudtam telepíteni, csak böngészőből tudtam futtatni. -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Hol és hogyan tudom beállítani, hogy ne álljon le a videók lejátszása ,ha eltávolodk a géptől?
Találtam egy ilyent hogy jelenlét észlelés, de itt nem találtam beállításokat a problémámra.
Köszönőn. -
F1r3b1rd
tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Megérkezett tegnap a gép totál lemerült akkumulátorrak, de egy fecni nem volt benne, mit javítottak.
Kommunikáció hibátlan: megjött, rendeltünk alkatrészt, megy vissza. Kb ennyire bőbeszédű értesítőkkel :D
Este még ránézek a szám alapján a Lenovo oldalán . Jó lenni tudni, mert ha pl alaplapot cseréltek akkor szerintem a garancia is hosszabbodik.
-
F1r3b1rd
tag
Milyen éberek a szervízes kollégák : hajnali fél 1kor jött az értesítés, hogy megrendelték az alkatrészt. De azt nem közölték, h mi volt a hibás rész.
-
F1r3b1rd
tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Elküldtem nekik, úgyis a TMX-re volt írva, de az a cég tavaly novemberben befejezte a működését laptopokkal kapcsolatban, szóval nem ér semmit. Eladni meg amúgy sem fogom, minden cuccom alsó hangon nálam tölti el vagy a teljes életét, vagy minimum 7-8 évet.
Remélem nem hónapokig fognak rajta úlni.
-
F1r3b1rd
tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Ez érdekes lesz : google találata: https://lenovoszerviz.4ig.hu/
Kitöltöttem és erre kaptam egy olyan választ az oldaltól h az alábbi azonosítókkal rögzítették az igénylés: nincs is egyedi szám megadva, hanem a gépem típusa meg a gyári azonosítója.A gyári dobozba pakoltam az eredeti csomagolással: célszerű még pluszba kibélelni, vagy ennyi elég? Illetve a jótállási jegyet gondolom mellékelni kell, nem?
-
F1r3b1rd
tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
4iG vagy Az Aloha informatika(mondjuk a debreceni telephelyet hozza a lenovo keresője) ?
Pontosan hogy működik ez? Felhívom őket a problémámmal és ők intézik a futárt, vagy nekem kell elküldenem utánvéttel aztán majd ők intézik a fizetés részét?
Még sose kellett garanciális problémát így intéznem. -
F1r3b1rd
tag
válasz
Amilo02
üzenetére
Diagnosztizáláskor sose rakom vissza.
Minden próba előtt aksit lehúzom, power gomb 30-60 secig nyomva hogy biztosan kimenjen a nafta.Illetve mindíg előbb nyúlok hozzá a radiátor tiszta fém részéhez fém, mint a géphez.
Már a wifit is kivettem, hátha. Ami bosszantó h semmi csipogás, hogy tippelni lehessen, legutóbb ram, ssd, wifi-t bele se tettem de semmi változás.
Csak ha az aksi nincs bedugva. akkor változik a hibajelzés(power gomb villog), de legalább a ramnál is csinálna vmit h esetleg a foglalttal lett vmi v egyéb.
Teljesen kifogytam az ötletekből.
A Lenovonak amúgy hol a fenébe van a hivatalos szervíze? Mikor rákattintottam a pick up n returnre, 500 km-es körzetben 2 boltot hozott a gép, de azok szerintem csak vmi kis boltok.
-
F1r3b1rd
tag
Sziasztok !
A következő a problémám: a Lenovo Ideapad 3-som alját lekaptam egy portalanítás erejéig. Bekapcsoláskor viszont ez a kép fogadott:Mikor bekapcsolom, felpörög a ventillátor majd lekapcsol, a billentyűzet világítás is ugyanúgy kis időre beindul majd kikapcsol, tehát minden ahogy szokott, de utána az Esc-Caps lock - Num lock - Power led folyamatosan világít és aki jelzőn nem jelenik meg semmi !
A gép veszi a töltést mikor bedugom a tápcsatlakozóját.
Lehúztam az akkumulátort, és nyomtam folyamatosan a bekapcsoló gombot vagy fél percig, hogy minden maradék feszültség kimenjen a rendszerből.Utána lehúzott aksival próbáltam tápról indítani szintén sikertelenül annyi változott, hogy a power gomb ledje villog ilyenkor és nem állandó fénnyel világít(gondolom ez jelzi hogy nem érzékel aksit).
Kivettem a ramot és az nvme ssd-t, majd visszapattintottam, hátha, de semmi se változott. Kipróbáltam egy másik rammal(ugyanilyen tipusból való) is, de szintén semmi. Az ssdről épp mentem a dolgaimat, tehát biztos hogy ezek működnek.
Se bios frissítés nem volt, se alkatrész csere ami esetleg okozhatná.
Garanciás még a gép, de ha megoldható házilag, nem küldném el 1 hónapra, ha nem muszáj.
Tudtok még javasolni valamit, amit kihagytam ?
-
Amilo02
aktív tag
Nekem garis. Én már háromszor szétszedtem kitakarítani. Újra is pasztáztam kétszer(elsőnek Thermal Grizzly, másodjára Prolimatech PK-3 Nano Aluminium). Memóriát bővítettem(8 helyett 20GB) és WIFI kártyát upgradeltem(WIFI 6e) benne. Sőt, még m.2-t(1TB Samu 990Pro hűtőbordával) is cseréltem
Csavarok nincsenek leragasztva vagy beszinezve, nyom nélkül tekerhetők, burkolat pattintható. Természetesen minden eredeti komponens megvan ha netán kellene... -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Egy éve vettem a notimat és gondolkodtam, hogy majd idővel lehet nem ártana neki egy takarítás.A kérdésem az lenne a garanciát ez hogy érinti?Még 2026-ig van rajta garancia,de sok helyen olvastam régebben is hogy nem árt évente minimum egy takarítás.
A régi notit én is kitudtam takarítani,de ezt azért még nem babrálnám,max szervízbe csináltatnám.
Köszönöm. -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen csoda gépet. Lenovo Ideapad 1 15IGL7 Abyss Blue [link]
Nem egy erőgép, és szeretném egy kicsit rendbe tenni. Hogyan működik ennél az újratelepítés? Van rajta egy fiók, amit szeretnék törölni, mert nem az enyém. Jelszavam van hozzá, ezért teljes hozzáférésem van mindenhez, de jó lenne teljesen visszaállítani az egész rendszert. Nem szívesen törölném a recovery-t, de nem találom, hogy hogyan tudnám onnan újrahúzni a rendszert.
Köszönöm
-
A jack csati, vagy annak a panelja-kábele, már ha a jack nem az alaplapon van. Ismert hiba. Ha mondjuk fülhallgatóval is szar, akkor gyanús, ha csak a nagy hangszórókkal, akkor lehet túl magas a hangszórók ellenállása és nem tudja őket meghajtani bár akkor csak halk lenne talán, nem szaggatna.
-
-
Orlin
addikt
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Köszi,bluetoothon megnézem.
A Linux dolgot nem értem.

Melyik driver lehet?
Szedtem le a Lenovo oldalról a notihoz "másik" audio drivert de azzal is csinálta.
Lehet egy teljesen új telepítés segítene?
Esetleg van értelme várni valami frissítésre a közel jövőben hogy talán javít rajta? -
Orlin
addikt
Sziasztok!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1TB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11 gépen a napokban figyeltem meg hogy akadozik a hang a gépen.Ha media playerrel vagy youtube-on nézek videót akkor is.
Mi lehet a baja?Hangkártya akadhat valami miatt? -
-
Amilo02
aktív tag
válasz
bastya2100
üzenetére
Nekem is volt hasonlo problem. Driverrel xarakodtam és jó lett.
-
speedimi
csendes tag
Sziasztok,van egy ideapad3-asom Ryzen 3 procival.Természetesen a gari lejárta után elkezdett szarakodni, folyamatosan lefagy,windows kékhalálla.Olyan mintha melegedne,mert kb 30 perc után döglik meg,majd újraindítás után 10-15 percenként. De a proci max 48 fokos csak...Volt 2x szervízben,tesztelték majd visszaadták hogy nem tudják mi a baja,lehet az AMD nem szereti a típust.Cseréltettem benne ssd-t is,illetve visszavettem a rendszerteljesítményt,most bírta vagy fél évig,de megint elkezdte. SSd nincs tele. Windows volt újratéve többször, 10,11 is,firssítések kikapcsolva,szar..
Tudna valaki segíteni,vagy vegyek egy újat,intellel?
-
bastya2100
tag
Sziasztok!
Nem rég került telepítésre egy notebook hozzám, 15alc6...4 rendszer telepítés után sem sikerül beüzemelni a touchpadot....
alsó hangon több száz gépet, laptopot, gps-t, telefont javítottam már...
de én még ekkora böszmeséggel nem találkoztam.....
az eszközkezelő sem látja....működik, mert a telepítő felismeri, akkor még megy....
win10, win11 nem mókolt....fn billentyű nincs rá....
bármi tipp? -
Visszatalálós...
-
Sziltesa08
tag
Sziasztok. Adott egy Lenovo Ideapad Gaming 3, van esetleg hozzá olyan program amivel a töltést tudom szabályozni, illetve amivel betudom állítani, hogy játék közben a max energiáját használja? Köszönöm előre is

-
joci2000
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Ez az 5700u és 16gb ram bőven jó általános célra. Nekem 5500u és 8gb ram van, de ez is teszi a dolgát bőven. A többi sallang a kérdés, hogy az megfelel-e neked, amit ez a noti kínál.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Az a helyzet, hogy mivel egyre kevesebbet játszom így eladnám az asztali gépet és vennék egy laptopot. Persze ezen nem játszanék. Mivel nem volt még laptopom egy kis segítséget kérnék. Úgy gondoltam Lenovo lesz/legyen a gép. Kinéztem [link] ezt. Megfelelő lehet általános felhasználásra? -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Ma reggel az AMD Software összeomlott, de úgy hogy újra indítottam de így sem tudok belépni a beállításaiba.Most megpróbálom leszedni újra az Adrenalin editiont.
Ha ez nem menne egy teljes rendszer újratelepítést hogy kell megcsinálni?Előre telepített Windows 11 van rajta.
Néztem van ilyen hogy PC alaphelyzetbe állítása.Ott kell?
Én naiv módon a Biosban keresgettem volna.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad 65W Type C töltő
- Ultra 9 285H, 2.8K 120Hz OLED ! ASUS ZENBOOK 14 UX3405CA 32GB/1TB NVMe erős akkuva +SZÁMLA +GARANCIA
- Keresek: Acer Nitro ANV15 51 laptopot (konkrét gyári számmal)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 3th gen - i7-8650u
- ASUS TUF F16 Intel Core 5 210H RTX 4050 140W GARANCIÁS 2028-IG ÚJ!
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest