Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
VMatteo
őstag
válasz
Lalikiraly #13098 üzenetére
Ezt a fémházat sztem túlmisztifikálják. Fémháznak akkor látnám értelmét, ha aktívan besegítene a hűtésben, valamint napi 8 órában meetingről meetingre vinném, ergo sokat lenne kézben, kellene a masszív ház. Ettől függetlenül, remélem örömödet leled majd benne!
-
-
VMatteo
őstag
válasz
Lalikiraly #13096 üzenetére
most ahogy nézem, ez mivel jobb mint a 330-as széria hasonló tudású gépe?
-
Én eldöntöttem tavasszal ő lesz a kövi gépen
Plusz egy 22 es körüli monitor és befogom a számat.
-
-
-
VMatteo
őstag
Időközben megérkezett az optikai meghajtó helyén lévő HDD/SSD csatlakoztatásához szükséges 3$-os csatlakozó. Szépen bepattant a helyére, majd az alaplaphoz csatlakozott. Jelen pillanatban nem használom, a HDD külső házban pihen, mindenesetre jó tudni, hogy bármikor bepattinthatom a laptopba.
maross,
megosztanád kérlek hogy lehet e CPU-t max 99%-on járatni, így csökkentve a ventilátor hangját?[ Szerkesztve ]
-
maross
nagyúr
válasz
maross #12882 üzenetére
Ilyen gepet se vegyetek (lenovo ideapad 320 15-ast) . Chrome + elso random oldal betoltese 30 masodpercet most sikerult ledolgoznom 10 masodpercre. Az elvart kb 2 helyett. Szanalom. Talaltam rola egy forumot amit tiz oldalon keresztul sirnak tele ugyanezen tulajok ugyanezen problemaval, megoldas nelkul. Minosithetetlenul lassu, valami nagyon nem stimmel a rendszerrel. Eleg regota mozgok szamitogepes korokben, tenyleg eleg sok mindent kiprobaltam mar rajta, es 0 kozeli a siker. Lassu, hangos. Utobbit lehet csokkenteni a max 99% cpu trukkel, de akkor nem boostol maxra, csak vagy 500mhz-cel alá.Keruljétek.
-
válasz
Plazmacucci #13084 üzenetére
Én ezt máshogy látom...
Az IGP teljesítményén dob rengeteget, elég tesztet láttam róla...
-
válasz
Lalikiraly #13083 üzenetére
Túl van lihegve ez a dual channel, szintetikus teszteken kívül nem hiszem, hogy bármiben lemérnéd a különbséget. Tíz éves játékoknál mindegy, a maiakkal meg úgy sem lehet rajta értelmesen játszani. Nyugalom.
Celeronos géped meg a nagy lof*szt száguld a csatornák miatt. Szakmai fórumon ne irkálj hülyeséget.[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Most egy kicsit felment bennem a pumpa. Találtam egy videót egy Ideapad 330-asban ramot bővítenek.
Namost jól gondoltam én, hogy egy slot van és abban van a 4 gb ram. Tehát így esélyem sincs, hogy dual chanelben menjen 2 szer 4GB ram. Príma. Akkor tavasszal új gép ennyi. Ez meg megy faternak netezősnek.Pedig az ő régi gépe egy 6 éves Celeronos HP noti. abba most raktam bele 2 szer 2 GB ramot és száguld a dual channel miatt, pedig Win10 van rajta.
-
Dhampir
félisten
válasz
Lalikiraly #13081 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
-
Dhampir
félisten
-
jnsg
újonc
Amit a videóban mutat már megvolt sajnos
-
-
jnsg
újonc
a kíváncsiság kedvéért feltettem a win 10 64 bit home verziót amit most újra letöltöttem a microsoft weboldaláról de a probléma továbbra is megvan, msconfigban itt is próbáltam bohóckodni de hiába
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Plazmacucci #13074 üzenetére
Legyen igazad, de azt írta, már több rendszer is volt.
Egyébként hogy egyikőnknek se legyen igaza, egy pendrive os linux megmutatja simán... -
-
-
válasz
Plazmacucci #13069 üzenetére
Egyrészt egy BIOS update vagy BIOS reset... Load default settings
És sajnos reinstall szerintem is....
Ja igen és nézd meg BIOS ban állítható e a VGA mennyi ramot egyen vagy dinamikus,,, És a swap filet kikell kapcsolni.... 8 giga ramnál már nem hiszem hogy nagyon kell...[ Szerkesztve ]
-
-
-
jnsg
újonc
rendszer típusnál azt írja : 64 bites operációs rendszer, x64- alapú processzor
-
jnsg
újonc
Hali, segítséget kérnék Lenovo ideapad 320 15ABR laptophoz. Nemrég vásároltam, került rá win 10 64 bit, viszont a 8 GB ramból nem használ csak 3,5 GB-ot. Próbáltam a windows-on belül msconfig>>rendszer indítás>> maximális memóriát de ezzel nem sikerült. Találtam olyan leírást hogy BIOS-ban kellene memory remap viszont nekem kicsit szegényesnek tűnik a BIOS és ott nem lehet ilyen beállítást csinálni. BIOS-t már frissítettem a support.lenovo.com oldalról és ezek után se sikerült megoldani a problémát. Valakinek valami ötlete nincs véletlen? BIOS infoban látja a 8 GB ramot és a win is kiírja hogy 8GB melyből csak 3,5 használható.
-
válasz
Lalikiraly #13062 üzenetére
Na közbe rájöttem, hogy a böngészóvel csinálja. sima videózáskor jó.
-
Srácok segítsetek már.
Ha csatlakoztatok egy BT hangszórót a géphez, összepárosítom minden ok fel is csatlakozik, viszont csak akkor hajlandó váltani az alaplapi hangszórókról, ha az alaplapi hangkártyát letiltom, addig csak a noti szól.
a BT hangszóró össze van párosodva, sőt alapértelmezett eszköz mégis csak akkor vált át ha tiltom az alaplapit. -
Viszont benéztem bocsi, de ennek a procinak mármint az a Anak elvileg csak egycatornás a memóriavezérlője...
Így pláne nem javasolt.
-
-
-
Pisszy
újonc
válasz
Lalikiraly #13056 üzenetére
Köszi hogy az SSD - HDD dolgot említetted, ezt nem is igazán figyeltem.
Az első amit mutattál az már a kereten túl van, az utóbbi pedig ram terén max 4GB.
Nagy igények amúgy nincsenek, Fallout New Vegas-t vigye.
A ram bővíthetőségről, azért ilyen gépeknél a maximum 20GB megvétele, kihasználása amúgy nem hiszem hogy megéri.
Ha telefont vesz valaki akkor azt kell kitanulmányozni, ha gépet akkor azt.
-
https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/lenovo/ideapad-320-80xv00urhv-p397854265/#termek-leiras
egyébként ebben már SSD van legalább...
-
válasz
Pisszy #13054 üzenetére
Szia!
Nem akarlak elrettenteni, de ez rossz választás.
Az a proci benne már régi és nem is volt egy sikerszéria, plusz hangos lesz vele a gép.
A másik pedig a HDD... El kell felejteni, annyira fogja a gépet...Ezen a szinten vagy egy Ryzenest veszel vagy egy Pentium N5000 alá ne add.
Nekem most a Pentium N5000 rel és 128-as SSD vel szerelt gépem 95 körül megszerezhető.
Esetleg feljebb is léphetsz egy Core i3-al de nehogy a 6. vagy ilyesmi gent vegyél hanem minimum egy 7020U vagy 7100U val szereltet és csakis SSD vel...
Én őt ajánlanám:
https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/lenovo/ideapad-330-81d2004vhv-p431722764/#termek-leiras
Tudom persze jóval drágább mint amit kinéztél.
Az a baj azzal a géppel amit kinéztél, hogy jó is legyen, kapásból egy SSD kéne bele. Rengetegeteg jelentene.Amúgy meg érdemes ezeket plusz 4GB rammal bővíteni, mert a dual channel miatt sokat gyorsulnak...
[ Szerkesztve ]
-
Pisszy
újonc
Sziasztok!
Első notit vennék és IdeaPad téren elég jó árak vannak.
Ahogyan észrevettem sokféle IdeaPad van, még a hasonló (70-80 ezres) árkategóriában is, olyan specifikációk webshopokban amelyeket máshol nem is találok.Ezt néztem ki, a ram bővíthetőség miatt.
https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/lenovo/ideapad-320-80xv00y5hv-p407753209/#velemenyekDe ebből a típusból, ebben az árkategótiában ez lenne a legjobb vétel?
(Termékleírás
Ajánlataink a termékre
Tablet.hu webáruház árak
Árukereső.hu Megbízható BoltLenovo Ideapad 320 - 15.6" HD, AMD A6-9220, 4GB, 500GB HDD - Fekete Laptop (80XV00Y5HV) (80XV00Y5HV)
Ingyenes kiszállítás79 990 Ft
Laptop.hu kínálata
Árukereső.hu Megbízható BoltLenovo 320-15AST 80XV00Y5HV Black NOS (80XV00Y5HV)79 990 Ft
Termékleírás
Típus Notebook
Processzor
Processzor típusa AMD A-sorozat
Processzor modell A6 9220
Processzor órajel 2.5 GHz
Cache mérete 1 MB
Memória
Memória mérete 4 GB
Memória típusa DDR4
Memória maximális sebessége 2133 MHz
Memória foglalatok száma 1
Memória maximális mérete 20 GB
Kijelző
Kijelző mérete 15.6"
Kijelző felbontása 1366 x 768
Videokártya típusa Integrált
Videokártya modell Radeon R5
Kijelző felülete Matt
3D kijelző Nem
Érintőképernyő Nem
Merevlemez
Háttértár típusa HDD
Háttértár kapacitása 500 GB
Merevlemez fordulatszáma 5400 rpm) -
-
Csepe
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani ehhez a modellhoz hasonló gépet 8. generációs Intel procival? 14-es képernyő lenne a fontos, meg hasonló szintű teljesítmény.
-
válasz
Molnartib29 #13002 üzenetére
A teszt szerint a 1050 maxon pörög. A proci és az IGP pedig parlagon van... Érdekes, érdekes...
-
-
SGT_Corvo
újonc
válasz
Lalikiraly #13048 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ! Sajnos nem igazán ismerem magam ki, hogy mit merre találok így a "főoldalt" se tudom merre van, bocsi
Ha tudnál egy linket küldeni, vagy esetleg valaki abban segítene, hogy a szükséges kiegészítőket honnan tudom beszerezni hálás lennék.
Köszönöm!
-
-
SGT_Corvo
újonc
Sziasztok!
Ma vettem egy Ideapad 330-15ARR (Ryzen 5) gépet, holnap bontom meg hogy a plusz 8GB memóriát beletegyem és a HDD-t egy 480GB SSD-re cseréljem. A kérdésem, ahhoz hogy az opticai meghajtó helyére betegyem az 1TB-os HDD-t kell még vennem majd valamit? Esetleg előre kialakították neki a helyet csak be kell tennem oda?Segítséget előre is köszönöm!
-
-
kalifa777
tag
válasz
Lalikiraly #13044 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
-
kalifa777
tag
Sziasztok!
Vettem egy lenovo v130-15igm gépet netezésre. Freedos van rajta és win7 szeretnék telepíteni rá (legális verzió) A boot sorrendet beállítottam (legacy-ra átállíva), Rufussal kiírtam a pendrivra az iso fájlt, USB 2-be tettem a pendriveot.
A telepítés el is kezdődik, de illesztőprogram hiánya miatt mindig megáll.
Van ötletek mit kellene csinálni? -
-
VMatteo
őstag
de nekem nincs gesztusssss hogy töröljem le az előző drivert?
-
válasz
z123456z #13038 üzenetére
Na akkor örülünk. Igen az aktív dual channel príma dolog
Én asszem plusz 4 be lehet beruházok még karácsonyig
Bár ma lestem meg a Lenovo Legiont Médiában és hát csurog rá a nyálam
Az 530-ra.
A tapipad szélén nincs görgetés, már csak a gesztusok vannak mindenhol...
SSD? Hát amilyen hamar csak lehet. Az majd fog gyorsítani a gépen. MÁV helyett TGV lesz
-
z123456z
őstag
válasz
VMatteo #13027 üzenetére
Az imént beraktam a +8GB memóriát. Így most 12GB van, és valóban 128bit dual Chanel. Érdekes, hogy neked két foglalat van, ebben csak egy, alatta pedig a lapra forrasztott. Az SSD-vel megvárom a karácsonyt és a gyerek véleményét, valamint az alkatrészt, és kipróbálom az dvd helyén. Szerintem az is sata3, akkor pedig felesleges mégegyszer szétszedni. Tapipad elan driverrel megy, sima görgetés nincs a széleken, viszont gesztusok működnek, kétújjas görgetés, nagyítás, kicsinyítés, alkalmazás váltás. De sehol nem találtam beállítási lehetőségeket. Játékokra kíváncsi leszek, karácsonykor kiderül. Szerintem is hangosabb a hűtés, mint a 6 éves g580-nak, de nem veszélyes.
[ Szerkesztve ]
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Vettem egy Ideapad 320 gépet, minden ok vele, de valami mégse. Hiába rakom a bios-ba a "power beep" et enabled-re nem ad hangot bekapcsolásnál. Mi lehet a gond ?
-
válasz
VMatteo #13033 üzenetére
Hát én netezésnél sűrűn használom.
Dupla ujjas görgetés, húuás
Tripla ujjas Windowsban alkalmazásváltás.
Összecsípés kihúzás, nagyítás. Ezek mind mennek szépen. Viszont mivel álltalában külső patkánnyal használom a gépet, így a tapit leszoktam tiltani, mert hajlamos bőven beleszólni a dolgokba, ha hozzáérek. -
VMatteo
őstag
válasz
Lalikiraly #13031 üzenetére
Milyen gesztusok léteznek? dupla ujjal tudok görgetni? Mivel próbáljam ki?
-
Az oprendszer nem szól bele a garanciába.
Én bebootolnék egy windows telepítővel és ott lehet törölni a telepítés előtt a partíciókat, vagy akár a minitool partition programmal is lehet és amikor újraindul a gép voilá üres lesz
Súlyra pedig jó, mert az enyém még könnyebb is...
-
-
Darko
senior tag
válasz
Lalikiraly #13021 üzenetére
Lemértem, az enyém 1910 gr (konyhai mérleg), nincs benne optikai drive.
Emag-ról rendeltem, sajnos nem lesz annyira egyszerű hogy csak úgy beviszem. Közben fel is telepítettem, tehát nem szűz a gép. Vissza lehet állni a freedos-ra valahogy? A resetet benyomva, a rendszervisszaállítást választom? -
VMatteo
őstag
feltelepítettem minden touchpad drivert egymás után, újraindításokkal megszakítva és még sincs egy gesztusvezérlés sem. Hogy lehet esetleg az előző drivert törölni? hátha ez a baj. más ötletem nincs
-
-
VMatteo
őstag
Nos,
Megtörtént a HDD-SSD csere.
Hajszárítóval kézmelegre melegítettem a műanyagot, nehogy esetleg elrepedjen valahol. A csavarok után jöhetett a műanyagfülek kipattintása. Én gitárpengetőhöz hasonló műanyagot használtam, és az optikai meghajtónál kezdtem el, majd haladtam körbe. A hűtő felől nem fogja patent, csak a zsanéroknál.
HDD ki, SSD be, ez gyorsan ment. Ahogy láttam, nekem KÉT memória foglalatom van és a felsőben volt a 4GB-os Samsung memória, na az alá amennyire tudtam bevilágítottam, ott mintha lett volna még egy slot.
A HDD már egy külső házban végzi a munkát,szemmel látható a gyorsulás. Valamint halkabb is lett a gép, nem kattog a merevlemez. -
Na a sima 330 belsejére kíváncsi leszek van e RAM slot mert akkor rászánom magam a ram bővítésre sztem énis.
-
z123456z
őstag
válasz
VMatteo #13022 üzenetére
Neked Intel vagy Amd procis?
Ha Ryzen 5, akkor azt nézd már meg legyél szíves, hogy milyen slotok vannak benne bővítéshez.Bár nemsokára én is szétszedem, bele kell tennem a +8GB ramot, csak nincs lelkierőm hozzákezdeni. Megjött a szétszedő készlet is, már csak ihlet kellene.
Egyébként a specifikáció nem említ régebbi satát, szerintem az optikai is 6GB satával van, így mindegy hova kerül az SSD.
[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
órákon belül szétkapom a gépet, lefényképezem a gépet!
esetleg valakinek kérdése, mit nézzek meg? -
Akkor az pont mint az enyém.
Szerintem ne variálj, hanem usgyi vissza a boltba de rögtön... Még három napon belül vagy. Sokat nem fognak szívózni vele sztem.
A szállítási és áramtalanított mód ugyanaz. És ha bedugot automatikusan felfüggeszti.
Egyébként kb 1,7KG a gép magában. Mert önmagát nem mérte a mérleg így kétszer ráálltam a hab testemmel.
[ Szerkesztve ]
-
Darko
senior tag
válasz
Lalikiraly #13017 üzenetére
Szia,
Teljesen új gép. Windows azt jelzi hogy nincs is akkumulátor a gépben. Nincs töltöttségi szint. Először arra gondoltam hogy szállításhoz lekapcsolják az aksit, de nem találok semmilyen infót. Illetve annyi hogy a szállítási mód az automatikusan inaktív lesz, ha az adaptert bedugom a gépbe és arról használom. De olvasni még az áramtalanított üzemmódról. Ez mi lehet? Belenézni a belsejébe, hogy van-e benne akkumulátor garanciavesztés miatt nem szeretnék. Még súly alapján lehetne eldönteni, ha találnék valami infót valahol erről.Egyébként a pontos típusa: 330-15IKB (Type 81DE) Laptop (ideapad)
-
válasz
gyuszo21 #13015 üzenetére
Csoda, hogy felment a Windows 7
Nem is fognak működni rajta a cuccok...
Sajnos. Win 10 alatt ne is próbálkozz. Még Win 10 alatt is külön telepíteni kell a tapipadot és háromfajta van.Jah és alapértelmezett BIOS beállításnál nem kell az FN gombot nyomni hozzá. Nekem a Hotkeymode enableden van a BIOS ban.
És UEFI ként telepítsd a Win10 és ne kompatibilis módban.[ Szerkesztve ]
-
-
Szia! Mi a töltöttsége a gépnek? Egyáltalán vesz fel töltést az akksi?
Ha órát töltőn van és Windows és driverek minden ok, akkor inkább gyorsan vigyed vissza...
Halott az akksi. Valóban van szállítási mód, de az a bekapcsológomb 30 másodpercig tartó nyomásával érhető el. Vagy a Lenovo Vantage ban beállítható a szállítási mód. Mi ezt használjuk. Szóval kíváncsi vagyok. -
-
gyuszo21
csendes tag
Üdv Mindenkinek !
Egy kis segítséget szeretnék kérni !
Adott teljesen új lenovo 320 Abr laptop telepitettem windows 7 x64 Ultimate operációs rendszerrel.
Minden simán ment kivéve a touch pad nem működik és a plug and play egeret sem érzékeli !
Eszközkezelőben meg sem jelennek ismeretlen eszközként !
Fn +Fn6 próbáltam ki be kapcsolni a touchpadot semmi.
Mi lehet a probléma ? Előre is köszönöm a segítséget ! Szép napot mindenkinek . -
z123456z
őstag
Urak, ez mit jelent (het)? A gyári speckóból van, mondjuk az egész nem sokkal több.
Storage Optical(optional)
Some: HDD / SATA 6.0Gb/s, 2.5" wide, 7mm high
Some: SSD / SATA 6.0Gb/s, 2.5" wide, 7mm high (e.g. xxxGB SSD)
Some: M.2 SSD / PCIe NVMe, PCIe 3.0 x 4, 32Gb/s (for Ryzen 5 / 7 APU model),
(e.g. xxxGB SSD M.2 PCIe NVMe)
External DVD burner, 9.5mm highMost akkor ryzen 5-től M.2 vagy/és PCIe nvme is van, a sata pedig hdd-nél és Optikai-nál is 6GB/s?
Ez így nem lenne rossz.Persze 330.
[ Szerkesztve ]
-
Darko
senior tag
Sziasztok, napokban vettem egy Ideapad 330 laptopot. Csak a 65W-os töltőjéről megy, valahogy be kell kapcsolni az akkumulátorát vagy lehet hogy nem tettek bele? Leírásban van egy megjegyzés: Áramtalanított üzemmódban. 65 W-os áramforrás szükséges. Ez mit jelent?
-
sabrinho
tag
válasz
Lalikiraly #13011 üzenetére
Akkor valamilyen kerettel lehet oda ssd-t rakni?
-
-
sabrinho
tag
válasz
Lalikiraly #13009 üzenetére
Ebben nincs optikai meghajtó.
-
válasz
sabrinho #13008 üzenetére
Ezt már a gyártótól kell megkérdezni, de ezekben a konzumerekben, kétlem hogy lenne még egy M2 es vagy ilyesmi port. A 330.as szériában ugye a DVD író helyére lehet még egy meghajtót tenni, de az SATA port tutira.
Éppen nemrég ezen volt a nagy dilemma, egy két oldalt olvass vissza -
sabrinho
tag
válasz
Lalikiraly #13006 üzenetére
Köszi!
Kérdés, hogy biztos-e a csak sata port.
-
válasz
verszemu #13005 üzenetére
Szia!
Úgyszint jó vételnek tartom ennyiért, de vigyázz mert a Digiprime nál van hogy csalnak és nem Magyar a billentyűzet, vagy matricázzák, vagy szilikonos vacakkal magyarítják. Erre feltétlenül kérdezz rá...
Egy kis összehasonlítás...
https://technical.city/en/cpu/Ryzen-3-2200U-vs-Pentium-Silver-N5000
Annyi hogy az Inteles változat az konkrétan fele annyi fogyaszt még kevesebbet és kb a telljesítmény is annyival kevesebb. Ettől függetlenül egy sima Core I3 szintjét hozza. a Vega 3 nem tudom hol helyezkedik el.
Viszont a 8GB Ram és az SSD pláne hogy 256 os sokat húz rajta
[ Szerkesztve ]
-
válasz
sabrinho #13004 üzenetére
Szia!
Ez jó vétel így nagyon.
A ram az ki is van írva, hogy 4+4 tehát a minden ram slot foglalt. A dual channel miatt még jó is. Nem tudom mennyire akarsz gamelni az MX 150 es Geforcehoz még szerintem elég is.
A merevlemezt 90% hogy csak SATA SSD re tudod kicserélni, én úgy hajítanám ki belőle, mint macskát sz@rni...
Én tuti megvenném. Biztos nem lesz halk játék ilyesmi közbe mert azért elég tekintéjes a felszereltsége... De simán jó
-
verszemu
újonc
Sziasztok!
Van valakinek erről a típusról tapasztalata? https://www.digiprime.hu/laptop/lenovo-ideapad-530s-14-39752-elado/#cpu
Jó árúnak tűnik, legalábbis ennél olcsóbban nem láttam IPS kijelzős, 8GB RAM-os, 256GB SSD-s notit.
Jó vétel ez, vagy van valami buktató? -
sabrinho
tag
Sziasztok!
Ezen a gépen gondolkodom: https://edigital.hu/notebook/lenovo-ideapad-520-15ikbr-81bf00crhv-notebook-szurke-p543436
Sajnos azonban a bővíthetőségéről nem találok infót. Meg tudnátok mondani, hogy ssd-vel milyen módon lehetne bővíteni, illetve hogy hány ram slotja van, meg hogy a 8 Giga ram az egyszer 8, vagy kétszer 4?Köszi előre is!
-
Ja, hogy 330s ráadásul. Akkor pláne.
Na hát igen, ekkora TDP kerettel örüljünk neki, hogy egy kicsit is az alap fölé megy. Nekem a 6W vagy inkább 4,8 miatt nem csoda hogy nem hajtja ki a 2,7GHz-t. A melegedés az érdekes, hogy 60 fok fölött felezi agresszíven... De ez valszeg azért van, mert a videókártya is kéri a magáét és a CPU több szálon dolgozik és a TDP keret miatt ennyit bír.
A kollégának viszont igaza van, hogy nem véletlenül Gamer gép a gamer gép.
Ezt bekell nyelni. Nyilván még egy két gen és ezek az "alap" gépek is jobban fogják vinni a régebbi játékokat.
Na persze, ha még a Windowsban és a CPU hibák miatt nem lesz több lassítás.
Ha az új linux kernel engedni fogja, akkor én mint a huzat váltok Endless OS re vagy Mint-re. Nekem tetszik és valami Őszintén? Mocskos gyors
[ Szerkesztve ]
-
Molnartib29
csendes tag
válasz
Plazmacucci #13000 üzenetére
Ez a teszt amit linkeltél vagy átverés vagy nem tudom. Még ebben a tesztben, mint ahogy minden más ehhez hasonló tesztben tisztán látszik, hogy 1080p alatt sokkal több az FPS a játékban nekem pedig minden egyes játékban ugyanannyi 1080p és 720p-ben egyaránt a túlmelegedéses ügy miatt, mint ahogy fentebb írtam. Ok látom a teszteben más a videokártya, de akkor se értem
akkor most konkrétan a GTX 1050-el használhatatlan ez a notebook?
[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
Ergo, ezek ennyit tudnak és kész?
Engem nem zavar, nem játszok rajta. A venti ki-bekapcsolás ami inkább érdekes, van hangja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Politika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sweet.tv - internetes TV
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ZBook 15u G6 15.6" 4K IPS i7-8665U Radeon Pro WX 3200 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 512GB Magyar billentyű garancia 1 hónap Deak t
- G15 5520 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 2-in-1 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I CAM I W10 I Gari!
- Gyári Lenovo 72Wh 68+ NAGY laptop akku x260 45N1136
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Gyári Lenovo 65w laptop hálózati töltő téglalap alakú csatlakozóval!
- LENOVO ThinkPad/Legion Slim 230W AC töltő és kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest