- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
donathl
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni! Néztem ezt a laptopot: [link]. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, van e valakinek ezzel a típussal tapasztalata? Mi a különbség az NSHV és az NRHV változat között? Illetve a legfontosabb kérdés, hogy ebben a gépben a memória 2 slotos, vagy egy memória rá van varrva az alaplapra, és már csak 1 slot bővítésére van lehetőség? Válaszokat előre is köszönöm!
-
kovike
tag
700 lett, köszönöm a segítséget!
Az első benyomások nagyon pozitívak! -
-
kovike
tag
Még egy utolsó kérdés felmerült bennem...
Ideapad 510 mellett szól:
i7 7500U - takarékosabb, DVD RW, VGA bemenet, újabbIdepad 700 mellett szól:
i7 6700HQ, GTX 950M - erősebb konfiguráció, M.2 csatlakozó, dupla ventilátor, erősebb aksi?Mit gondoltok?
-
daver88
aktív tag
válasz
kovike #12595 üzenetére
1. a ventilátor tényleg folyamatosan működik, alapjáraton viszont szinte hangtalan...
2. a hangszórók valóban nem egy csúcsminőség, de aki hallotta már mondjuk a 100/110-es széria hangját, ahhoz képest bőven rendben van...a mai világban pedig a bluetooth kapcsolat mindent megold, néhány ezerért lehet venni remek bt hangszórókat, amik kiváltják a laptopét...
3. üzemidő: én viszonylag keveset használom akkuról ezért erről nem tudok érdemben mondani bár mit...
4. én egérrel használom, de ha mégis hozzányúlok a touchpadhoz, nekem nem kényelmetlen...a billentyűzet pedig szerintem nagyon eltalált, kellő távolságra vannak egymástól a billentyűk, egyedül a jobb SHIFT van számomra rossz helyen, de pár hét után már kevesebbszer ütöttem mellé...
5. sajnos egy kézzel nem lehet kinyitni, mindenképpen két kézzel kell hozzányúlni...mást nem tudnék felhozni hátrányként...nem kopik, nem fényesedik (bő fél év használat után)
6. nekem metál fekete van, magyarul sötétszürke...Samsung 240-es SSD van benne, teszi a dolgát...
-
kovike
tag
válasz
daver88 #12592 üzenetére
Illetve egy tesztben ezeket írják róla:
1. "Az IdeaPad ventilátora folyamatosan működik, tehát ennél aktívabb hűtést nehéz biztosítani, ám hátránya, hogy a zümmögés álandóan hallható." Kérdés: Ez igaz-e? És mennyire zavaró?
2. "Harman minősítés ide vagy oda, sajnos a hangszórók nem csapnak túl nagy lármát. Sőt, igazából elég halkan szólnak" Kérdés: Erről mit gondolsz?
3. Üzemidővel kapcsolatban mik a tapasztalataid?
4. "A billentyűzet alatt meglehetősen nagy a hely, mégsem használta ki teljesen a Lenovo, bár nem kényelmetlen, idefért volna egy nagyobb tapipad." Vélemény?
5. Összeszerelés, anyaghasználat, zsanérok?
+1. Fehérben nem b.zis?
-
Loretto
veterán
válasz
kovike #12591 üzenetére
Yoga termékem nekem is 1 hónapja kb (I3, 8giga, 128 SSD)
Pozitív: nagyon gyors, zsanérok rendben, csendes terhelés alatt is.
Kontra: vagy van bill világítás vagy nincs, napközben szinte full fényerő kell a tükröződés miatt, és nekem nagyon nem kellemes a jobb oldali shift gomb, mivel az normál méretű
Ettől függetlenül nagyon jó kütyü.
-
daver88
aktív tag
válasz
kovike #12591 üzenetére
nekem hasonló van csak I5-7200 procival, maximális elégedettséggel...sokat használom photoshoppra, böngészés villámgyors, és néha még egy-egy játékot is próbálok rajta...Én viszont SSD-t mindenféleképpen rakatnék bele (ahogy meg is tettem
), mert rengeteget dob a sebességen...nem is hittem volna, de teljesen más így a felhasználói élmény, mint a sima HDD-vel...
-
kovike
tag
Sziasztok!
Egy Ideapad 510-et szeretnék sokoldalú felhasználásra (képszerkesztés, videószerkesztés, szövegszerkesztés, prezi, böngészés, jó multitasking stb.)
Konkrétan erről lenne szó: Ideapad 510-15ISK-80sv009phv Mit gondoltok? Tapasztalatok esetleg? -
myke01
senior tag
Nem kapcsolódik szorosan eme laptop típushoz, de mivel G580-as Lenovo-val rendelkezem ,hátha tudja valaki a megoldást
. Az egér problémák topikban nem sikerült megtalálni rá.
Még ezt hozzáfűzném : Semmi energiagazdálkodásra vonatkozó opció nincs a BIOSban. Egyébként UEFI boot disabled ,de ennek semmi köze szerintem az egér "dolgaihoz"
.
-
dugo_
veterán
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írom.
Volna egy Lenovo b50-70 notebookom.
Driver gondom lenne sajnos nem lelem mit is hagytam ki.tudnátok segíteni?Innen szedtem le drivereket.win10
Köszönöm. -
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Lenovoéknál a billentyűzetvilágítás nem kapcsol le magától (YOGA 510)?
Két erősség és OFF van csak.Köszi!
-
Laszmen
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nagy dilemma előtt vagyok, sok teszt olvasása/nézése után sem tudtam eldönteni hogy Lenovo Ideapad Z580 / Intel Core i5-3210M / NVIDIA GeForce GT 630M / 8GB Ram, vagy a jelenlegi birtokomban lévő Dell N5010 / I5-460M / Hd5650M / 4gb Ram.
A mostani gépem(ami potom pénzért eladó) nekem kevés,illetve éppen hogy kevés,mert ha grafikus teljesítmény olyan 10-20%-al erősebb lenne, nekem már az jó lenne, azért is néztem ki a Lenovo z580-at..
A kérdésem tehát a tyúk vagy a tojás?
-
tibz03
őstag
Sziasztok!
Azt meg tudja nekem mondani, hogy mikor várhatóak új IdeaPad modellek? Ha jól emlékszem, nyáron szokták kiadni őket, de ebben nem vagyok biztos. Azért kérdezem, mert vennék egyet (IdeaPad 510-et néztem ki), de ha hamarosan jön újabb model (pl. GF 10xx videokártyával), akkor lehet, hogy várnék.
Köszi a választ előre is!
-
myke01
senior tag
Lehet volt már kérdés ,de azóta sem találtam meg a megoldást rá
.
Az alábbi képen látszik , hogy a fényerőt csak 84%-ig lehet húzni , de sem driver-csere nem oldotta meg , sem a részletes energiatakarékossági beállítások nem korlátozzák le ezt. Ennek ellenére mindig 84% a max. fényerő .
Más tapasztalt ilyent a G580-as Lenovo-n ? -
Chabee
tag
válasz
Papooo #12579 üzenetére
Szia!
Köszi a biztató szavakat és az infót, de itt pont az a baj, hogy amikor újratoltam W10-zel rögtön azért nyavalygott, hogy keressek VGA drivert. Ráadásul ebben ugye a prociban található IGP dolgozik alapból és ha van valami keményebb 3D-s feladat akkor jön a képbe a dedikált Nvidia GPU. Ez az Optimus ha jól tévedek. És ebbe Neked is beletört a bicskák, mint említetted. De azóta megoldottam egy másik W7-es eredeti kulccsal, csak az Prof.
-
Papooo
senior tag
válasz
Chabee #12578 üzenetére
Azért nincs kirakva külön win10 driver a géphez, mert a windows simán leszedi magának, nem kell külön vadászni, csak fel kell engedni az internetre.
Többféle lapossal és tablettel volt már dolgom win10 alatt, és eddig semmi frissítési vagy telepítési gond nem volt, az NVidia Optimus-t leszámítva.
A nagy frissítések idejére érdemes magára hagyni a gépet pár órára, de ezen kívül a leggagyibb hardveren (pl atomos tab 2 giga rammal) is simán lefut.
Legutolsó érv: Ha a 7-ről frissített win10-et legalább egy hónapig használták,akkor elméletileg a Win7 kulcs érvénytelenné vált, és csak a win10-et lehet legálisan használni. -
Chabee
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! A kollégámnak van egy Lenovo IdeaPad Z570 laptopja. Anno a nagy Win10-es átállásnál Ők is engedték a rendszernek, hogy frissítsen W10-re. Nem értettek/értenek hozzá, megették a piármaszlagot. Sajnos ehhez a géphez semmilyen W10 driver nincs (Max a benne lévő NVidia VGA-hoz, de ugye ez itt nem ilyen egyszerű.) Viszont van jogtiszta Win7 Home Premium a géphez. Miután minden egyes Win10 frissítésnél behalt a gép, megunták és megszületett a döntés. Álljunk vissza Win7-re. A gond az, hogy az eredeti HDD már rég megadta magát és vele halt a recovery partíció is. A feladat adva van, szerezzünk Win7 Home Premium telepítőt, lehetőleg Lenovo OEM-et. Na itt kezdtünk filmet nézni, a címe Mission: Impossible. A MS és a Lenovo kéz a kézben szivat minket, és csak jó pénzért vehetnénk helyreállító lemezt. Kérésem, hogy tud-e valaki valahonnan ehhez való telepítőt? Én már kipróbáltam egy pár torrentről letöltött iso-t, de az eredeti kulcs nem volt jó egyikhez sem. Pls Help!
Előre is köszi!
-
daver88
aktív tag
válasz
olloczky #12570 üzenetére
Én próbálnék még egy ubuntu live-ot bootolni, ha az sem érzékeli a dolgokat, akkor egyből kiderül, hogy a winnek van baja, vagy hardvergond...
A WIN telepítő első ablaka (nyelvválasztás) sem érzékeli a bill-t vagy a touchpadot, akkor érdemes egy BIOS resetet csinálni, néha megoldja a dolgot...
szerk.: UEFI módba telepítve a WIN?
-
olloczky
senior tag
válasz
Plazmacucci #12569 üzenetére
Akkor ezt már csinálja meg a szerviz
Köszönöm!
-
-
olloczky
senior tag
válasz
Plazmacucci #12567 üzenetére
A bekapcsoló gombot (hülye kérdés) kikapcsolt állapotban kell 20 mp-ig nyomni? Megtettem, semmi változás. Az újratelepítés meg már megvolt. Akkor gari.
-
-
-
olloczky
senior tag
Hali
Ez a problémám. Újratelepítettem a windowst és ugyanúgy rossz. A gépen még van garancia, akkor szerviz?
üdv
-
-
Bici
félisten
válasz
Plazmacucci #12562 üzenetére
AMD-s a gép.
A lenovo oldalán lévö win10-es driver nem megy fel.
Az AMD oldalán meg csak a full csomag van fent ehhez az APU-hoz, amit már feltettem, és azután is ilyen. -
-
Bici
félisten
-
Bici
félisten
Sziasztok!
Ideapad 110 (80UM) géphez keresek elsősorban WELAN drivert win 8.1-hez.
A lenovo oldalán csak Win10 driver van, ami nem műxik 8.1-en.Ezen kívül van még egy Ismeretlen eszköz is, amiről sejtelmem sincs, hogy mi lehet. Valami ACPI cuccot ír az eszköz helyéhez.
-
egeisa
csendes tag
Lenovo z51-hez van akksi firmware update?
Sajnos behalt a lapitopim akksija, de a garis srác ajánlotta h frissítsem az akksi firmware-jét, és az valszeg megoldja a problémát, ugyanis kb fél éves gépről van szó és az elhasználódása is "csak" 10%os. -
Papooo
senior tag
A windows eredetiségét az aktivációs szám jelenti, ami a gép alaplapjához van kötve, és a központi ms szerver tartja nyilván. Amikor feltelepíted a win10-et, akkor az első internetes csatlakozáskor lecsekkolja a microsoftnál, hogy van-e érvényes aktiváció az alaplaphoz, és ha igen, akkor minden oké, ha nincs, akkor zaklatni fog, hogy aktiváld a rendszered.
Innen letöltöd a progit, ami megcsinálja neked a telepítő pendriveot vagy DVD-t, és már mehet is a telepítés.
Csak arra kell figyelni, hogy a géppel adott (pro vagy home) változatot telepítsd. -
kizio
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis problémám adódott a ideapad700 ommal.Beleraktam az alap hdd helyére egy 850 evo ssd-t és bekapacsoláskor be is hozza szépen a boot menüt de nem akar tovább lépni.Mi lenne a teendőm ?Van az alaplapon win 10. -
Papooo
senior tag
B580 , Windows 10
A windows indulása előtt ilyen DOS-os ablak ugrik fel:" the system does not support batteries that are not genuine Lenovo-made or authorized..."
Tölteni se hajlandó a gép az akkumlátort.Az akksi előtte ki lett próbálva egy G710-ben és egy G505-ben.
Mindkét gép alatt hibátlanul működött.Ez nem jött be.
Valakinek esetleg egy ötlet?
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Ezt a cikket olvastátok már?
A Lenovo tulajdonosoknak fontos tudni, hogy 12 (vagy 24) hónap jótállás mellett + 12 hónap korlátozott jótállás áll rendelkezésükre, ez utóbbi viszont regisztrációhoz kötött.
A cikk leírja, hogyan kell kitölteni a regisztrációs űrlapot a + 12 hónap korlátozott jótállás igénybevételéhez.
-
mrbego
aktív tag
válasz
daver88 #12549 üzenetére
Szia,
köszönöm, csak közben ma már visszaadtam a gazdájának, mert kiderült más baja is van, a merevlemezen kb. 30 szektor gyengélkedik... Így merevlemez csere lesz hamarosan, mert így most kb. 10-15 perc mire elindul úgy, hogy lehet is valamire kattintani.A drivert megoldottam az eszközkezelőböl kiolvasott hardverazonosítóval Google-ben rákeresve és realtek honlapjáról leszedve. De megnéztem azt is amit linkeltél, és ott se láttam másodjára sem... csak azután, mikor nagy nehezen ráeszméltem a "Mutasson többet" kis feliratra
Ha ezt tegnap már észreveszem.... Hiába, HP honlapjához vagyok szokva.Azért köszi, az intel driver tanácsot is.
-
mrbego
aktív tag
Sziasztok,
hozzám került egy ismerősöm laptopja, egy Lenovo IdeaPad Z500 (20202), hogy telepítsem újra (Win 7).
A gondom az, hogy a kijelző fényerejét akartam lejjebb venni a hozzá tartozó funkciógombbal (F11). De azt művelte, hogy lecsavarta szinte minimumra és nem tudom sehogy sem felvenni a fényerőt.
Ez mitől lehet?
Előtte egy gányolt rendszer volt rajta, az is elég sötét volt. De egy Win 7 újratelepítés után (driverek felrakása megvolt 1. intel, utána 2. nvidia) szépen max fényerőn működött (míg le nem vettem...).Másik kérdés: a lenovo support oldalán a sorozatszámra keresve kiad drivereket, de nincs közte sem hang driver, sem LAN driver. A Win meg nem ismeri fel, hiába akarom netről kerestetni vele.
Hang van egyébként, de madzagos LAN nincs.Köszi előre is!
-
shifty!
senior tag
Sziasztok!
Van egy (egyébként lassan eladó...) Z500-am, amibe korábban rendeltem cserebillentyűzetet, a gyári nagyon elkopott, néhány betűt már csak akkor vett be, ha cirka alaplapig beküldtem a gombot...Szétszed csere hibátlanul megvolt, viszont kifundáltam hogy nekem háttérvilágított billzet kell, ilyet rendeltem, de nem van (nem találtam, nincs a kellő helyén) neki alaplapi csatlakozója... Tudom, ez már a gány kategória, de van valami ötlet, hogy honnan máshonnan és hogyan adhatnék áramot a háttérvilágításnak?
-
Sziasztok! Van egy lenovo z580 - am, ami nem tölt. Ha kihuzom az aksikat, akkor sem megy hálózatról. Reggel még jó volt, aztán radugtam a tv re hdmi kabellel, és amikor enni kért, akkor bedugtam a toltot, de nem töltött. Valami ötlet?
-
Tarek El-Ali
tag
válasz
metalbambi #12105 üzenetére
AMD sata drivert neki !
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, ismerősöm hozott egy földhöz vágott G505 ös gépet. A kijelző szétment. Kíváncsiságból felmentem a hardverapróra és rengeteg G505 ös gépet árulnak hibás alaplappal. Ez valami elhulló széria? Az adott gép amiről én beszélek abban integrált forrasztott AMD APU van, nincs külön videokártya. Ez is hajlamos megdögleni?
-
Béka 3
tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Ideapad 510 laptopom. (i7 7500u,8gb,940mx
1TB HDD kicseréltem egy SSD-re . Az lenne a kérdésem , hogy ha kiszedem az optikai meghajtót és bele teszem 1TB HDD helyére akkor a laptop eltud e birkózni mind2 háttértárolóval ?Válaszotokat előre is köszönöm !!
-
-
solor
tag
válasz
Plazmacucci #12537 üzenetére
A 80EW03CEHV és a 80EW039JHV között csak az integrált (HD Graphics 5500) ill. dedikált (Radeon R5 M330) videókari a különbség.
Megér +12000-t a radeonos verzió? -
-
solor
tag
válasz
Plazmacucci #12535 üzenetére
Köszi, ez bíztató. Sajnos nem sok véleményt találtam róla...
-
-
S-IW
tag
-
solor
tag
Hali! Egy ilyen laptopot néztem ki magamnak általános felhasználásra. Van esetleg valakinek pozitív/negatív tapasztalata, esetleg jobb tippje? Első laptopom lenne, minden vélemény érdekel...
-
daver88
aktív tag
Üdv!
SSD-t szeretnék rakni egy Z710-es laptopba, viszont az 1 TB-os HDD-t szeretnénk megtartani, és az optikai meghajtót kiiktatva, annak a helyére betenni.
Kérdés, hogy van esetleg tapasztalata valakinek, hogy milyen eszközt érdemes használni adapterként? Edigital oldalán EZT néztem, de jó lenne kicsit olcsóbbra kijönni.
Köszi!
-
Peathee
senior tag
Sziasztok,
tegnap vettem egy Ideapad 510-15IKB gépet. (Intel 7100U, Geforce 940MX, A Freedos helyett Windows 7-et tettem fel rá. Ahogy a Lenovo honlapját elnézem ez nem támogatott op rendszer náluk már ehhez a géphez.
Az intel VGA drivert az istennek sem tudom feltenni. (meg az Nvidiát sem) Tudtok valami trükköt rá, vagy muszáj lesz win10-re váltanom...Köszönöm.
-
Hogen
tag
sziasztok!
szerintetek az megoldható hogy egy lenovo z510 -be egy z510p alaplapot rakjak ?
p-ben már GT755M van ? -
dugo_
veterán
Elvileg ezek mennek bele fizikailag:
http://www.cpu-world.com/Sockets/Socket_G3.html
Ezek pedig biztos voltak benne gyárilag:
i7-4702MQ
i5-4200M
i3-4100M
i3-4000M
Pentium 3550M
Pentium 2950MHa biztosra akarsz menni, akkor ezek közül válassz. Előfordulhat, hogy a bios nem tartalmazza az ettől eltérő modellekhez szükséges mikrokódot. Valószínűleg a 4 magos i7 variánshoz más tápáramkörű alaplap is tartozott gyárilag, azt lehet nem erőltetném (nem gugliztam utána, de általában ez a helyzet).
-
Hogen
tag
Sziasztok!
Lenovo Z510 Pentium 3550M -el
valaki tud segíteni processor upgradeban ?? milyen kell bele pontosan ? kompatibilitás ?
köszönöm -
Sperafico
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Ideapad 305-ös gépem.
Tudja valaki hol és mivel tudom állítani a gép teljesítményét?
Gondolok én olyanra mikor akksiról megy pl bekapcsolni a max üzemidőt, vagy optimális vagy éppen maximális teljesítményt.
Korábban HP gépem volt, ott volt egy teljesítmény center és tök egyszerű volt. De itt nem találok semmi ilyet.
Win10 van rajta.
Köszönöm a segítséget -
Zaji
őstag
Sziasztok,
Vettem egy új IdeaPad 100-as gépet. A Lenovo oldalán ezeket az infókat kaptam:
A garanciajegy január 15-én lett kiállítva 2 évre, de a weboldalon nem ezt látom. Valamint a másik érdekesség az operációs rendszer, ami a Lenovo honlapján Windows 8.1. Ez most csak ajánlás vagy mit jelent pontosan?
-
ngabor2
nagyúr
Van egy G510 noti, win 10-zel és gonddal a touchpad körül. Egyrészt az egy ujjas görgetés csak "fordított" irányba megy, a két ujjasat meg nem szeretem (ott lehet irányt állítani). Másrészt a középső gomb emulálás se megy a 2 gomb egyszeri lenyomásával. Elvileg a legfrissebb driver van fenn, ma frissítettem.
-
felsatan
tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni……Hogyan tudnék egy laptophoz két külső monitort csatlakoztatni, méghozzá kiterjesztett asztalként használva őket (ha lehet egyáltalán).A laptopom LENOVO IDEAPAD G770 egy integrált és egy dedikált videókártyával, melyek:
- INTEL HD GRAPHICS 3000 és
- AMD RADEON 6600M (&6700M)A laptopom két kimenettel rendelkezik egy VGA és egy HDMI. Ami azt illeti fel is ismeri mindkét külső monitort, viszont az így összesen 3 kijelzőből (laptop, monitor 1, monitor 2) csak kettőt hajlandó egyszerre használni tetszőleges kombinációban (laptop + monitor 1, laptop + monitor 2 vagy monitor 1 + monitor 2).
Az alábbi linken http://www.intel.com/content/www/us/en/support/graphics-drivers/000005556.html számomra az derül ki, hogy az integrált videókártyám nem támogat egyszerre 3 kijelzőt sajnos. De mi a helyzet a dedikálttal, azt nem tudom erre használni? Nem tudom valahogy rávenni a windowst, hogy azt használja? Az ATI Catalyst Centerben be tudom állítani melyik videókártáyát mely programok használják, de kijelzőkezelő csak az Intel kezelőpultján van.Szóval a kérdésem, lehetséges-e egyáltalán erre a laptopra két monitort dugni és ha igen hogyan? Mégiscsak ott van rajta az a két kimenet és van benne egy erősebb videókártya is, szóval gyanútlanul azt gondoltam ez egyszerű lesz, de kezdek aggódni
Csináltam pár képet, ami remélhetőleg minden szükséges információt tartalmaz.Köszönöm!
-
kizio
csendes tag
Sziasztok
Szeretném bővíteni SSD-vel a ideapad 700-15ISK notebookomat.Az érdekelne, hogy belefér az eszközbe és garanciamegtartással hogyan lehet ezt megoldani?
Előre is köszi
-
surgyi
senior tag
Sziasztok!
Lenovo G580-as laptopom már lassan 3 éves. Szerintem ráférne egy újra pasztázás. Tudtok Debrecenben vagy környékén megbízható embert, vagy boltot ahol ezt korrekten megcsinálnák? Előre is köszönöm segítségeteket!Boldog Békés Új Esztendőt kívánok minden kedves fórumozónak!
-
Directors
senior tag
válasz
ArthurShelby #12505 üzenetére
Szerencsére sikerült megoldani. Vígan fut a win 7 rajta és nagy az öröm akinek a gépet raktam rendbe. -
Directors
senior tag
válasz
Plazmacucci #12503 üzenetére
Ezt ne tőlem kérdezd hogy miért ezt vették. Engem marhára nem érdekel.
Én személy szerint gyűlölöm a win 8 és a 10-et is.
Nekem teljesen megfelel a win 7. Pedig ennél jobb gépem van. -
-
Vandit.
addikt
válasz
ArthurShelby #12498 üzenetére
Konkrétan a telót nem ismeri fel ha rádugom és felkiáltójeles az usb az eszközkezelőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" / M1 / 16GB RAM / 1TB SSD / Asztroszürke / Garancia
- MacSzerez.com - 2024 MacBook Air 15" M3 / 16GB / 256GB SSD / Ezüst / Új termék! / Apple Garancia!
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 1,5TB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro