Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
Lalikiraly #12899 üzenetére
Nekem az i3 jéghideg és tök halk.
-
válasz
maross #12890 üzenetére
AMD hiba sajnos, a Lenovo képtelen tisztességes halk hűtést alá rakni... Sajnálom
Megszoksz vagy megszöksz. Nekem az Inteles olyan szinten néma, hogy az már fáj. 2 óra játék után sem kapcsolt még be a venti. a proci meg 50 fok felett sem járt még. Pentium Silver N5000 4 maggal és 2.7Ghz val.
-
válasz
maross #12882 üzenetére
Szia!
Sajna én is így jártam a 320 assal
Egy megoldás van rá. A power managementnél átkell állítani a CPU thermal kontrollt passívról aktívra vagy fordítva és akkor állandóan menni fog a venti kisebb fordulaton, az enyém is ezt csinálta meg is szabadultam tőle, mert megőrültem. Sajna ez valami szériahiba a 17 es AMDseknél. -
Dhampir
félisten
válasz
VMatteo #12895 üzenetére
Remélhetőleg nem tért vissza az ominózus Superfish.
Egy gyors ellenőrzés rosszcsontságra.
[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
én csak azt nem értem, hogy 2 böngésző lap és utorrent mellett miért pörög a venti mindig
ennyire kell a hűtés az i5nek? Ki lehet valahol kapcsolni a dedikált vidikártyát hogy csak az alaplapit használja? kíváncsi lennék úgy milyen.
-
maross
nagyúr
Itt valami bug leledzik kérem. Energiagazdalkodasban ha a proci max teljesitmenye 100%-ra van beallitva, akkor porog mint a diszno, ha 99%, akkor barati 35-40fok az 55-60 helyett. Mindekozben a proci maga 10-40% kihasznaltsagon kavirnyal. Egyelore megelegszem a workarounddal, bar ma jar le a 3 nap ha jol sejtem, de nagyon nincs se kedvem se idom ezzel (es szervizzel) szivni.
[ Szerkesztve ]
-
maross
nagyúr
válasz
VMatteo #12891 üzenetére
Az jo, de még mindig nem tudom, hogy amd "problema", vagy egyeb
. i5 7genem volt elotte, sajna feltortek a kocsit es elvitték, most ennyivolt a keret, ebbol kellett egy fullhdt megoldani, lehetoleg diszkret videokartyaval es 4k@60hz kimenettel. es persze ssdvel, hogy ne kelljen ezzel is még kulon koroket futni
[ Szerkesztve ]
-
maross
nagyúr
válasz
Plazmacucci #12887 üzenetére
amdset vettem (elso amds laptopom), 55-60fok kozott mozog a jproci hofoka ugy, hogy kb txtt szerkesztek es forumot olvasok.De elobb 69 is volt. Kulso boritasa 30 fok alatt, langyos kategoria. Szokjak hozza, vagy lehet pasztazasi/rogzitesi problema?
[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
az enyémben is kb mindig megy a venti, van hangja. aida szerint a CPU 50fok alatt van. BIOS beállításokban érdemes valamit állítani, hogy gyorsabb legyen a gép? a gesztusvezérléshez mit kapcsoljak be? Valamint mondanátok egy jó progit, amivel meg lehetne nézni milyen erős valóban a gép?
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #12887 üzenetére
Az én új 330-asom sem hangos, akkor sem volt az, amikor még 1TB-os vinyó volt benne.
-
-
maross
nagyúr
válasz
#93794560 #12883 üzenetére
este ranezek, de kezratetellel megallapitva, teljesen normalis, a haz kivulrol 30 fok korul lehet. Apropo van nalam egy masik is, azt is megnezem majd (ketten vettunk, havenrak is en telepitgetek dolgokat). De emlekeim szerint pontosan ugyanugy viselkedik, feltunt volna ha az tok csendben vegzi a dolgat.
[ Szerkesztve ]
-
-
maross
nagyúr
Hello. Vettem egy Lenovo Ideapad 320-at, es megorjit a ventije. Gyakorlatilag csak akkor hallgat el, ha még egy billentyut se nyomok le. Es egyebkent pedig nem ám szep halkan dorombol, hanem rogton mintha skyrimet inditanék....eddig egy fan control se volt jo, probalkoztam még lenovo vantage-gel, bios frissitessel. Minden driver uptodate. Valami otlet? Koszi.
-
válasz
AMD Power #12879 üzenetére
Amennyire a specifikáció mutatja, van benne DVD író, ez már inkább üzleties széria talán, mintsem sima otthoni. Jah és FHD kijelzője van. Talán ezek. Amúgy passz. Van tőlem szakértőbb is csak megmondja. A 330-as széria pláne a Celeronnal vagy az én N5000res Pentiumommal a belépő. Azért a Core i3 az alsó kat. Bár én mindent érzek csak gyengének nem, bár be kell vallanom, hogy a bencsmarkokkal ellentétben az előző dual core Celeron N3350-hez képest, annyival nem érzem fürgébbnek a Pentium Silver N5000-ret, mert pl a Tank force ban ugyanúgy mediumra rakja a játék a beállításokat mint előtte a Celeronon. Párom Acerjén bezzeg a Core i3 7200U az meg a Intel HD630 on Full HD mellett is lazán Ultrán megy.
Jó az N5000 ben csak UHD 605 van. Valami CS GO val kéne letesztelnem.Mondja már meg valaki melyik az a program ami a játék közben is kiírja a képernyőre, hogy hány FPS meg a CPU és GPU terhelés ilyesmi mennyi?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
VMatteo #12877 üzenetére
Dehogynem tud
a BIOS ban egyrészt be kell kapcsolni az advanced mód ot és a drivert is felkell rakni
tök sokmindent tud, igaz nem szeretem, ezért egy farok nélküli patkánnyal használom. De lesz majd billentyűzetes patkányszettem amikor is külső monitorral fog a gép menni.
-
AMD Power
titán
Ez LENOVO V130-15IKB (81HN00F0HV) mivel másabb mint a mi 330-s szériánk?
-
AMD Power
titán
Jo,hogy nem vartam a BF-ig. Nem talaltam jobb ajanlatott a gepemre.
-
VMatteo
őstag
gesztusvezérlést nem tud a touchpad? duplaujjal görgetés, nagyítás, kicsinyítés, ilyesmit?
-
-
AMD Power
titán
válasz
Lalikiraly #12872 üzenetére
Kekfeny szures nekem is mdgy este 9 ora utan. Tarolasi mod pipalv. Koszonom!
-
-
törölt tag
válasz
Lalikiraly #12870 üzenetére
Igyekeztem teljes körű magyarázatot adni, ha már kérdezték. Nekem ez a második Lenovo notim, ami most van, és amióta ezt a típust használom, ez a funkció nálam mindig be volt kapcsolva. Asztali gépként használom. Régebben volt asztali gépem is, de utáltam a böhöm nagy méretét, a sok összevissza gubancolódó madzagot, a hangos ventiket, a sokat zabáló procit, tápot, azt, hogy semmi nem fért el az asztalon. Amikor az a gép kiöregedett, eladtam jó állapotban, és azóta notim van. Kezdetben volt egy kis Acer gépem, de szinte szerelhetetlen volt, és a benne lévő HDD-t sem tudtam kicserélni, mert az egészet szét kellett volna kapni. Utána lett egy Lenovo, amit három év használat után apámnak adtam a százéves gépe leváltására. Most megint Lenovo van, és tök jól elvagyok vele.
-
válasz
VMatteo #12871 üzenetére
Szívesen, de az érdem gb4400-é
Ő írta le szépen, mi hogy merre.
Igen, mindíg fut a háttérben és nekem a tálcára kivan rakva egy bazi akksi ikon, amiben óra / percben írja, mennyi ideig megy még akksiról, vagy mennyi százalékos a töltöttsége
Zseniális és kiváló. Stabil, no hiba.
Szerintem az erőforrásigénye zéró közeli. És magában a programban még egy rahedli mást is belehet állítani. Én a Dolbyt is úgy használom, hogy ő állítsa be a hangzást és egész jól el is szokta találni
A másik pedig az esti mód, illetve a kékfény szűrés, nekem alapból van szűrve, mert sokat szerkesztek cikket és azért az nem mindeggy, hogy mi éri az ember szemét. Fedezd fel nyugodtan. A másik, hogy a gyári frissítéseket is megtudja nézni a program.Jó kocsi, jó sofőr, nincs kockázat
[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
válasz
Lalikiraly #12870 üzenetére
köszönöm szépen!
Én is asztali gépként használom, be is kapcsoltam Vantage-ban ezt a tároló módot. Ez a program mindig fut a háttérben, vagy mitől fog minden gép beindításnál elindulni?
-
válasz
#93794560 #12869 üzenetére
Ettől szebben megsem lehetne fogalmazni
Ha például valaki íróasztalon full asztali gép helyett használja a notit, akkor maga az álom ez a program. Pl külső monitorral ilyesmi, amivel én is fogom nemsokára.
Jó mondjuk én sokszor az ágyba is behozom ilyesmi... Dehát ezért notiAsztali gép már akkor sem kéne, ha ütnének.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
VMatteo #12867 üzenetére
Azt csinálja, hogy ha a gép be van dugva a konnektorba, de benne van az akku is, akkor állandóan 60%-on tartja a töltöttséget. Ilyenkor nem merül, és nem is töltődik 100%-ra. Ez történne akkor is, ha 100%-ig töltenénk, de a folyamatos 100%-os töltöttség gyorsan öregíti az akksit. Így, hogy 60%-on áll, nem gyengül, és szinte semmi töltési ciklus nem megy bele. Ez azért is fontos, mert az akksik a beléjük épített biztonsági védelem miatt csak korlátozott számú teljes feltöltést bírnak el, mivel a védelem gondoskodik róla, hogy így legyen. Ez az esetleges zárlat, vagy tűz keletkezése miatt van így. De ha ez a "Tárolási mód" be van kapcsolva, az akksiban nincs sem lemerülési, sem pedig feltöltési ciklus, esetleg csak pár tized százeléknyi. Ezért az akksi marad jó állapotú.
A régi gépemet, ami egy 2014-es modell, apámnak adtam. a mai napig is használja, ugyanígy a Lenovo Vantage alkalmazással, és annak a négy éves gépnek még mindig 100%-os az akksija.
Ez a Lenovo Vantage a régebbi Lenovo gépeken Lenovo Energy Management néven futott, de ugyanez volt a funkciója.
-
válasz
AMD Power #12865 üzenetére
Hajaj. Én is így használom.
Annyi az értelme, hogy nem engedi az akksit csak 60% ig tölteni, így nem "tágulnak" erőlködnek a cellák. Sokkal tovább tart. De mivel áram alatt van így használva is van. Legjobb amit csak kitalálhattak. Nekem még a 60% ra töltött akksival is bőven órákig elvan a gép. Persze mert keveset fogyaszt.
-
törölt tag
válasz
AMD Power #12865 üzenetére
Mindenképp érdemes. Én így használom otthon a gépet, és az akksi elhasználódása az elmúlt egy év alatt egyetlen százeléknyit sem romlott. Amikor tavaly a boltból elhoztam, gondolom, a polcon való állás miatt 3%-os volt az akku elhasználódása. Most, egy évvel később is ugyanannyi. Nagyon hasznos kis dolog!
-
AMD Power
titán
Érdemes a Lenovo Vantage ezt a "tárolási módo" (55-60%)igy beállítni? Főleg ha sokszor megy hálózaztról a gép!?
-
válasz
VMatteo #12862 üzenetére
Hát passz megmondom őszintén, hogy nem tudom, sztem csak Sima sata porton van a HDD és az SSD lehetőség is. De én inkább a HDD helyére raknám, a HDD meg irány egy rack be.
Én azt már látni sem akarok, jó nekem a gyors és hangtalan SSD
Egyébként a gar nem feltétlenül veszik, megkell kérdezni a gyári szervizet, mindenhol más a szitu. -
VMatteo
őstag
gondolkodok ssd bővítésen. Ha az optikai meghajtó helyére tenném, egy ilyen adapterrel, az működhet? vagy lassan adatátvitelre képes ez a csatlakozó, mint ahol most a hhd van? Valamint ugrik a gari ha én szétszedem a gépet, ugye?
-
A Pentium Silver N5000-re szerelt gépen néztem egy Speedfant
Az SSD 29 fokos.
A chipset 41
A CPU mind a négy magja a 20 fokos szobában 21-23Nevetséges értékek, nem csoda, hogy a hűtő még sosem kapcsolt be.
Ja és mind ezt az ágyban a vastag paplanon[ Szerkesztve ]
-
-
AMD Power
titán
válasz
Lalikiraly #12858 üzenetére
Megvan köszönöm! A legfirsseb van rajta.
-
-
-
AMD Power
titán
válasz
Lalikiraly #12853 üzenetére
Hol találom meg ezt a tipus számot?
-
-
AMD Power
titán
Ez a legújabb BIOS ugye?
LENOVO 81DE
System Manufacturer
LENOVO
System Model
81DE
System Type
Mobile
Motherboard Manufacturer
LENOVO
Motherboard Product
LNVNB161216
BIOS Version
8TCN49WW
SMBIOS Version
3.0
Secure Boot
Off -
AMD Power
titán
válasz
Lalikiraly #12848 üzenetére
En mondjuk max csak annyit fogok tenni,hogy 1-2 ev mulva bent a szervizessel kipucoltatom a gepet es ujra pasztaztatom a processzort. Az elozo gepnel ez szerintem kitolta az eletet vagy 1-2 evvel.
-
-
AMD Power
titán
válasz
Lalikiraly #12848 üzenetére
Elindult de vicces tavasz szellokent, nulla hanggal!
-
A notebookok kijelző és zsanértörések alapvetően oda vezethetők vissza, hogy ha úgy nyitogatja a paraszt, hogy a kijelző egyik oldalánál fogva és nem középen... Meg nem kell azt tépni nyúzni és nem lesz gond. 10 éve csak notebookom van. Itt most muteroméknál, egy már nem is tudom hány éves HP noti van Celeronnal és 2GB rammal és semmi baja, a billentyűzet fényesedett ki, meg már egyszer kikellett pucolni, mert letoltott a gép
De más márkás gép is van a családban és csak egy volt ami megadta magát, páromnak a Medionja, de az is csak merevlemezhibás volt, pedig hidd el agyon volt használva. Szóval én amiatt hogy baja lenne főleg a mostaninak, hááát kétlem, pláne nálam az egy év alatt
De most bőven jó teljesítményileg, kíváncsi leszek, hogy a 22-23 as FHD monitorral hogy lesz viszonyban
Játszani meg úgysem játszok.
Visszatérve a hőmérséklet értékekre, gondolom már azért elindult a hűtőventi. De nem hangosan? Vagy igen?
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz
Lalikiraly #12846 üzenetére
Én is úgy gondolom. Volt itt egyik nap egy kis pánikeltés. A 330 "eltőrő" zsanérok miatt. Rákérdeztem egy Laptopszalon ismerösömnél, mi a valóság alapja ennek. Jelentem Semmi!
VMatteo
[ Szerkesztve ]
-
-
AMD Power
titán
válasz
Lalikiraly #12842 üzenetére
Valamelyik nap ra szeretnek majd kuldeni a gepre egy jo kis stressz tesztes programot. Valami tipp? Olyan program is kene amin a homersekleteket is latom.
-
-
AMD Power
titán
válasz
Lalikiraly #12840 üzenetére
Majd megszokom.
Ami meg + a gepnel,hog, szinte semennyire nem melegszik, a hangja meg szinte 0.
-
-
AMD Power
titán
válasz
Lalikiraly #12838 üzenetére
125% van most is. De ez mág igy is "kicsi" nekem. Viszont 150% meg már csúnya nagyon a kép.
-
válasz
AMD Power #12837 üzenetére
Páromnak a 14 -es acere is FHD-s így a Windowsban a skálázás 150% on van. Így mintha sima HD felbontás lenne. Ezt szerencsére a 10-es már szépen lekezeli. Ajánlom neked is, hogy 125% ra állítsd át. a Gépházban megtalálod.
Az én 330-asom meg sima HD felbontású tehát 1366x768,. De nekem úgy tökéletes. Nem használok semmi olyasmit, plusz így azért az alsóbb kat procinak bőven jó.
Nekem is kb 20-30 másodperc és 100% üzemkész a gép, de lefogom mérni és írok tesztet is a gépről logoutra. -
AMD Power
titán
Elmult par nap tapasztalata a 330 Lenovorol. A sebessege ezzel az SSD-el szenzacios. Kb 30 masodperc utan teljesen hasznalhato a gep. A kijelzo szep , bar a sima HD utan neha olyan kicsi minden igy szoknom kell. Aksi ido meglepoen jo. Ami negativum. A touch padot nem lett a legjobb. Meg a regi utan is neha nem azt csinalja mint szeretnem. Ott volt rendes fizikalis gomb is a padon. De amugy osszesegen eddig kivalo a gep.
-
Zsolesz900rr
csendes tag
válasz
Plazmacucci #12835 üzenetére
most rendeltem egy Asus AC53 usb adapter, remélem az dob majd rajta
-
válasz
Zsolesz900rr #12834 üzenetére
Egy N-es kártya ha átvisz 50 megabitet már örülni kell. Valószínűleg valaki már csinált a típushoz módosított BIOS-t, hogy fogadjon más kártyákat is, de én magam még sose próbáltam. Amire nem elég az N-es kártya arra az AC-s se, az is max a dupláját tudná, függetlenül attól, hogy mit ír elő a szabvány.
Esetleg egy USB stick? -
Zsolesz900rr
csendes tag
válasz
Plazmacucci #12832 üzenetére
Broadcom 802.11n es kártya van a notebookban, utolsó driver-rel és sajnos tényleg nem lehet AC-ra updatelni
Amit most vettem észre, hogy csak 72Mbps jelet érzéekel, pedeig UPC500-as csomagom van és ezért a speedtest is nagyon karcsú.
Másik notebookon ez 120Mbps.Mit lehet most tenni? Kinek van vmi tippje? Hibát sehol se talál a gépem és semmilyen check tool se.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Zsolesz900rr #12831 üzenetére
Igen, egyik sem tűnik AC-snek, valamint BIOS szinten vannak meghatározva, hogy milyen kártyákkal hajlandó elindulni (!!!) a gép, és ezek vannak a HMM-ben, sajnos.
-
Zsolesz900rr
csendes tag
válasz
Plazmacucci #12830 üzenetére
köszi
honnan tudom, hogy "rossz hír" van ott? mert sehol se szerepelt AC rövidítés?
btw: a Z510 az a 91. oldaltól van (88.-tól csak a Z410) -
válasz
Zsolesz900rr #12829 üzenetére
-
Zsolesz900rr
csendes tag
Sziasztok,
Van egy Lenovo Ideapad Z510-em és az AC wifit jelet nem látja. Wifi kártyát kell elméletileg lecserélni, de nem tudom, hogy mivel kompatibilis. Hol lehet ezt meg tudni?
Köszi
-
VMatteo
őstag
válasz
AMD Power #12824 üzenetére
egyre jobban azt érzem, hogyha nem olyan gépet vesz az ember, mint amit a másik csoportban egy-két szakértő javasolt, akkor szinte várják hogy tönkremenjen a laptop.
Csak amikor kérdeztem, hogy milyen laptopot ajánlanak 8.gen i5, 8gb RAM, dedikált 4gb VGA mellett 200e Ft alatt, akkor ment a hápogás, hogy micsoda igényeim vannak. -
AMD Power
titán
"Ilyen" problemaja volt mar valakinek?
-
AMD Power
titán
Megnéztem a gépet, a legolcsóbb helyen is 132e a 128GB SSD-el... Nekem ugye 136e volt, igen de nekem még ott a külső USB 3.0 házban egy 1TB HDD.
-
Alapértelmezetten már UEFI módban települ erre a gépre a 10-es. Igen LAN bootra vár a gép... Azt írja ki. Bocs csak, most értem gép elé.
-
VMatteo
őstag
válasz
Plazmacucci #12814 üzenetére
köszönöm a segítséget, kikapcsoltam a lan bootot és így már nincs gond
kilehet valahogy deríteni, hogy telepítettem anno (hétfőn
) a windowst?
valamint melyik beállítást érdemes használni? a legacy-t vagy az uefit?
valóban ennyi az ssd bővítés 330-nál is?a videón ugye 320 szerepel.
[ Szerkesztve ]
-
-
VMatteo
őstag
Letoltottem a lenovo frissites keresojet, feltelepitettem. Talalt egy BIOS Updatet, feltelepitettem, azota bekapcsolasnal ez a szoveg fogad: Start PXE over IPv4, press esc to exit.”
Amig nem nyomok esc-et, addig nem indul el a gep. Hol rontottam el? -
-
VMatteo
őstag
Akkor az ssd mindenkepp a hdd helyere megy, az optikai meghajto helyere nem lehet betenni?
-
AMD Power
titán
válasz
Lalikiraly #12807 üzenetére
Nekem az 1TB kulson meg van 400GB szabad hely, igy ,hogy van rajta vagy 100GB "folosleges" cucc.
-
Nekem úgyszintén egy 128 as SSD van a gépben és bőven elég mert egy 2 terrás hordozható vinyóm van WD...
-
AMD Power
titán
válasz
VMatteo #12805 üzenetére
Nem! A HDD helyen. A HDD meg egy kulso ki USB 3.0 hazban.
Ugy volt,hogy egy 256GB SSD-el.veszem meg. De aztan olyan jo ajanlatott kaptam,hogy a 128GB maradtam. Utolag orulok neki. Az uj 1TB HDD meg a regi gepen levo cuccok vannak rajta. De amugy a 128GB SSD is eleg lenne a normal hasznalathoz.
[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
válasz
Lalikiraly #12798 üzenetére
Hiba , nem hiba a Hdd, igy arultak, szanalom 128gigas SSD meg nem kell, akkor inkabb veszek olyat ami nekem megfelel
drivereknek utanajarok, az optikai meghajto akkor keret lenne az ssd-nek?
-
AMD Power
titán
válasz
Lalikiraly #12800 üzenetére
Az uj BIOS mar telepul is...
-
AMD Power
titán
válasz
Lalikiraly #12800 üzenetére
Az "új" Intel cucc már jön is le. 385MB.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Politika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ZBook 15u G6 15.6" 4K IPS i7-8665U Radeon Pro WX 3200 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 512GB Magyar billentyű garancia 1 hónap Deak t
- G15 5520 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 2-in-1 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I CAM I W10 I Gari!
- Gyári Lenovo 72Wh 68+ NAGY laptop akku x260 45N1136
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Gyári Lenovo 65w laptop hálózati töltő téglalap alakú csatlakozóval!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest