- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
Anulu79 #14462 üzenetére
Ez a belevaló Samsung 8GB-os modulként 3200Mhz CL22: [kép] .
Pontos típus: Samsung M471A1K43DB1-CWE.
Hardveraprón itt hirdetik, benne van a listában és 9 ezer Ft: [link] .
Új ára 19 ezer: [link] (szerintem nem éri meg).
Amennyiben újat akarsz, akkor bár nincs az ajánlottak között, de ez is jó lehet: [link] .
(5 évig számtech boltba dolgoztam és hoztak vissza mindenféle ramot, de ebből a márkából egyet sem).A legbiztosabb választás a Hardveraprós 9 ezer Ft-os és a legolcsóbb is.
Azt viszont tudnod kell, hogy mivel a két memóriamodul mérete nem egyforma a legjobb esetben aszinkron dual channel-ben fog működni, nem sima dual channelben. Ez azt jelenti, hogy 4+4GB-ot dual channelként kezel és a maradék 4GB-ot pedig single üzemmódban (elvileg ezt olvastam külföldi fórumokon, ha nem így van nyugodtan javítson ki valaki).Nekem is integrált 4GB-om van + 4GB memória modulom és azt akarom majd cserélni nagyobbra, szóval nálam is ez lesz a cél. Valahol veszítesz tesztekben a sebességből a sima dual channelhez képest, viszont valahol nyersz a több memória miatt... Ezen szerintem nem érdemes rágódni.
Amúgy itt tudsz informálódni a laptopodról, hogy mik vannak benne: [link] .
(Mondjuk nálam nem minden 100%-os, mert LG kijelzőt ír és nem LG kijelzőm van...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest