Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xboxone40
csendes tag
válasz
Dilikutya #89125 üzenetére
Értelek, és senkit nem győzködök de ha tudsz egy 23k készletet ami szerinted jobb befektetés megoszthatnád velem. Egy kartonba 4db fér foglal helyet de a néhány ezresen vitatkoznék de mint irtam mindenki maga dönt. A népszerűségről annyit, hogy egy Dreems készlet pl a homokember ami -40%-on vonult ki valószinű soha nem dupláz de a busz az a 23k-t nem, hogy duplázza idővel de talán 2.5x ár sem lehetetlen
. Az a jó ebben, hogy mindenki máshogy gondolja de ez bombabiztos, ingyenes játék, nem mindenki kocka a több 100 millióból és 2027-be mondjuk 50k-ért megnézem mit lehet majd venni...
Hozzáteszem soha nem játszottam vele, de rengeteg ismerősöm igen, és karácsony előtt 60k-ért úgy vitték mintha ingyen lenne mert készlethiány volt, és évente több 10 millió új játékos érkezik aki rajong annyira, hogy a legikonikusabb készletre igényt formáljon szerintem
Persze ha valakinek nincs pár éve kivárni elhiszem és megértem. Ha szerinted nem a népszerűség számít befektetésnél kiváncsi lennék mi, ha megosztanád azt is megköszönném....Emlékszem pár készletre amiről le kellett fujnom a port mert kazlakban állt a Tescoba, most egy készlet kerül 8x áron és nincs..... Akkor annyi volt, hogy szinte ingyen sem kellett de eltelt 4-5 év......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest