Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xboxone40

csendes tag

válasz Dilikutya #89125 üzenetére

Értelek, és senkit nem győzködök de ha tudsz egy 23k készletet ami szerinted jobb befektetés megoszthatnád velem. Egy kartonba 4db fér foglal helyet de a néhány ezresen vitatkoznék de mint irtam mindenki maga dönt. A népszerűségről annyit, hogy egy Dreems készlet pl a homokember ami -40%-on vonult ki valószinű soha nem dupláz de a busz az a 23k-t nem, hogy duplázza idővel de talán 2.5x ár sem lehetetlen :R . Az a jó ebben, hogy mindenki máshogy gondolja de ez bombabiztos, ingyenes játék, nem mindenki kocka a több 100 millióból és 2027-be mondjuk 50k-ért megnézem mit lehet majd venni... :R Hozzáteszem soha nem játszottam vele, de rengeteg ismerősöm igen, és karácsony előtt 60k-ért úgy vitték mintha ingyen lenne mert készlethiány volt, és évente több 10 millió új játékos érkezik aki rajong annyira, hogy a legikonikusabb készletre igényt formáljon szerintem :) Persze ha valakinek nincs pár éve kivárni elhiszem és megértem. Ha szerinted nem a népszerűség számít befektetésnél kiváncsi lennék mi, ha megosztanád azt is megköszönném....Emlékszem pár készletre amiről le kellett fujnom a port mert kazlakban állt a Tescoba, most egy készlet kerül 8x áron és nincs..... Akkor annyi volt, hogy szinte ingyen sem kellett de eltelt 4-5 év......

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés